Dette er de mindst populære Pixar-film (ifølge Rotten Tomatoes)

Indholdsfortegnelse:

Dette er de mindst populære Pixar-film (ifølge Rotten Tomatoes)
Dette er de mindst populære Pixar-film (ifølge Rotten Tomatoes)
Anonim

Pixar Animation Studios er kendt for sine box office-hits som Toy Story, Wall-E og mange flere. Ejet af Disney, er det ikke overraskende, at de driver animationsmarkedet. Pixars fantasi og opfindelse, for ikke at nævne produktionsevnerne, overgår de fleste konkurrerende virksomheder. Det var dog ikke alle deres film, der var fanfavoritter, og nogle slap igennem den klassiske Pixar-verden.

Pixar har udgivet disse otte film, der fik mindre end ideelle Rotten Tomatoes-resultater. Kritikernes og publikums partiturer er blandede, hvilket resulterer i et stort hul mellem numrene. De adskiller sig i fejl; hos nogle kritikere og seere kommenterer man på manglen på humor, mens man hos andre kritiserer manglen på karakterudvikling og dårlig skrivekvalitet. Selv nogle af de mindre velanmeldte Pixar-film får "friske resultater" på det betroede ratingwebsted, men de lever ikke op til de høje forventninger, fans har til Pixar.

9 'The Incredibles' var mindre kunne lide af publikum

The Incredibles er en velkendt familie action-Pixar-film udgivet i 2004. Den havde stor succes, idet den vandt flere priser for årets bedste animerede spillefilm, favoritfilm og modtog en efterfølger i 2018. Den følger en familie med små børn og superkræfter, der skal arbejde sammen for at redde verden. Filmen fik en høj kritisk vurdering på 97%, men en lavere publikumsscore på 75%. Et publikumsmedlem kommenterede, "efter en solid åbningsfilm, der viser superheltens herligheds dage, falder filmen af. Selvom det er underholdende at se superkraftige individer kæmpe med verdslige aktiviteter, bliver den gammel efter et par scener. Størstedelen af dette filmen er meget tom for handling."

8 'A Bug's Life' I 1998

Den klassiske film fra 1998, A Bug's Life, er en Pixar-eventyranimation. Den vandt 14 priser og blev nomineret til yderligere 21 priser i 1999. Det er en film om myrer versus græshopper, hvor en modig myre bygger et skørt hold for at bekæmpe deres fjende og redde kolonien. Filmen har høje scores, men de er ikke så høje, som de kunne være – en kritikerscore på 92% og en publikumsscore på 87%. En publikumsanmeldelse sagde, "historien har sine problemer og dens pauser, men det er et overraskende livligt og sjovt ur selv alle disse år senere."

7 Pixars nyeste film, 'Turning Red'

Turning Red er Pixars nyeste film, og den blev udgivet i begyndelsen af marts 2022. Filmen handler om en ung pige, der håndterer sine følelser og skifter form til en kæmpe rød panda. Kritikere gav filmen en 94% frisk score, men publikumsscore var et gennemsnit på 73%. En kritiker sagde, "med Turning Red opgiver Pixar årtiers nuanceret historiefortælling og varmer over Disneys klichéfyldte råd om at følge dit hjerte", og en seer kommenterede, "bare afgrundsdyb fra minut et til slutningen. Ingen sammenhængende historie, et væld af kommentarer, der er upassende for børn."

6 'Monsters University' mangler originalens nuance

Animationen fra Monsters University fra 2013 er en fornyet prequel til historien om Mike og Sully fra filmen Monsters, Inc. fra 2001. I stedet for at fortsætte vennernes rejse, går filmen tilbage til, da de gik på college og var' t bedste venner endnu. Den fik anstændige resultater på Rotten Tomatoes, med 80 % fra kritikere og 81 % fra publikum. En kritiker sagde, "med sin ungdomsorientering, uinspirerede gags og skuffende mangel på patos er den en tæt fætter til A Bug's Life, og den vil helt sikkert blive lige så glemt."

5 'Brave' Is A Mediocre Pixar-film

Brave er endnu en eventyranimation lavet i 2012, der vandt en Oscar for bedste animerede spillefilm. Den fik lave (for Pixars standard), men stadig friske resultater med 78 % fra kritikere og 75 % fra publikum. Med ringe entusiasme sagde en kritiker, "en storslået middelmådig præstation", og et publikummer sagde: "intet ved denne film føltes magisk, og selv de komiske relieffigurer undlod fuldstændig at underholde. Hvis du planlægger et Pixar-maraton, vil måske springe denne over."

4 'Den gode dinosaur' gør ikke snittet

Filmen fra 2015, The Good Dinosaur, er en fantasy-animation, der bliver voksen. Den blev nomineret til mange priser i 2016, herunder en Golden Globe for bedste animerede spillefilm. Det viser ideen om, at dinosaurer og mennesker lever sammen, når en Apatosaurus bliver venner med en ung dreng. Det blev dog ikke så godt anmeldt og gjorde det ikke så godt ved billetkontoret. Filmen modtog 76% fra kritikere og 64% fra seere. En kritiker sagde, "manuskriptet er pudsigt blottet for vid, konflikterne og karakterbuerne er fantasiløse og forældede, tempoet er ubønhørligt, og plottet er i bedste fald rudimentært."

3 Pixars 'Cars' Was A Dud

Cars er en familiesportsfilm og den første film i Cars-trilogien, udgivet i 2006. Filmen handler om en mesterracerbil, Lightning McQueen, der opdager sig selv i en lille by ved siden af vejen. Filmen fik lave karakterer fra kritikere på 74% og 79% fra publikum. Kritikernes konsensus er, at "det måtte slutte engang. Efter en serie af standardsættende CGI-film har Pixar endelig leveret en dud."

2 Pixars 'Cars'-trilogi, 'Cars 3'

Cars 3 er en komedie-eventyrfilm og den sidste film i Cars-trilogien, udgivet i 2017 og nomineret til mange priser fra 2017 til 2018. Filmen fortsætter historien om den vindende racerbil, Lightning McQueen. Han viser en ny generation af racerbiler, at han stadig er den bedste. Den tredje del fik lavere score end den første film fra kritikere og publikum med 69 % lige meget. En kritiker sagde, "plottet er ret formelt og forudsigeligt, og det slår konstant publikum over hovedet med sit tema om at give slip for at komme videre."

1 Pixars 'Cars'-efterfølger, 'Cars 2' har den laveste bedømmelse

Cars 2 er en multi-genre film og efterfølgeren til Cars, udgivet i 2011 og nomineret til en Golden Globe samme år, men i sidste ende den mindst likede film af Pixar Studios. Filmen fortsætter historien om mesterracerbilen, Lightning McQueen, og hans bedste ven, Mater, en trækvogn, på en ny rejse til udlandet. Efterfølgeren fik rådne karakterer fra kritikere på 39% og 49% fra publikum. Kritikernes konsensus er, at "Cars 2 er lige så visuelt tiltalende som enhver anden Pixar-produktion, men alt det blændende kan ikke skjule den rustne historiefortælling under motorhjelmen."

Anbefalede: