Bill Clinton sagde nej til dette reality-tv-show

Indholdsfortegnelse:

Bill Clinton sagde nej til dette reality-tv-show
Bill Clinton sagde nej til dette reality-tv-show
Anonim

Konkurrenceudsendelser har været en fast bestanddel af tv i årevis, og de største af flokken får folk til at vende tilbage for mere hver sæson. Shows som Survivor og Big Brother er perfekte eksempler på dette, men disse shows bruger almindelige mennesker. Dancing with the Stars har dog den ekstra fordel ved at bruge berømtheder.

Showet har været et hit siden debuten, og de ved, hvordan man caster de rigtige celebs på det rigtige tidspunkt. Gennem årene har showet mange gange forsøgt at caste præsident Bill Clinton, men han har afvist hver gang, at han er blevet kontaktet til showet.

Lad os tage et kig på showets historie med præsident Clinton.

'Dancing With The Stars' har prøvet mange gange

DWTS-show
DWTS-show

Dancing with the Star s har været et af de mest populære shows i et stykke tid nu, og en af grundene til, at folk bliver ved med at vende tilbage for mere hver sæson, er, fordi showet gør et så godt stykke arbejde med at bringe interessante berømtheder fra en række forskellige baggrunde. Gennem årene har producenterne af showet gjort deres bedste for at få præsident Bill Clinton til at deltage i konkurrencen.

Showet har bedt præsident Clinton om at konkurrere mange gange, men de er altid blevet mødt med et fald. De nåede til sidst til et punkt, hvor de holdt op med at spørge. Castingdirektør Deena Katz t alte om dette og sagde: "Du ved, jeg spørger Bill Clinton hver gang. Men denne gang spurgte jeg ham faktisk ikke, fordi jeg tænkte, at han måske havde lidt travlt."

Så hvorfor har præsident Clinton ikke konkurreret i showet? Tidligere sagde han, at han "fort alte dem, at jeg ikke havde tid til at træne til det. Du ved, at du faktisk går derud, og du træner, du arbejder virkelig på det. Så jeg måtte bestå. Men jeg synes, det er et tuderi."

Clinton fortsatte og sagde: "Jeg har en 92-årig svigermor, som ser det religiøst. Hun synes, jeg ville være rigtig sej, hvis jeg klarede det, men jeg skulle bestå. Lige i går aftes sagde Hillary til mig: 'Du ved, når jeg ikke er udenrigsminister længere, bør vi tage dansetimer. Så vi starter med tangoen."

På trods af at han afviste showet, har Clinton optrådt nogle gange i andre shows gennem årene.

Clinton har optrådt i andre shows

Bill Clinton Arsenic Hall
Bill Clinton Arsenic Hall

Præsident Clinton er ikke kendt for at være skuespiller, så det burde ikke være alt for overraskende at se, at han ikke ligefrem lyser op ved at påtage sig interessante karakterstykker. I stedet har han optrådt som sig selv i en række shows gennem årene, selvom dette hovedsageligt har været til interviews og kommentarer.

Ikke kun har Clinton været rundt i forskellige nyhedsudsendelser, men han har også deltaget i en række dokumentarer gennem årene. En af de fede ting ved præsident Clinton er, at han har stillet sig til rådighed for at optræde i talkshows om aftenen, hvilket er noget, som folk sætter pris på at se. Det giver publikum en chance for at lære nogle fede og interessante ting om den tidligere øverstbefalende.

Ifølge IMDb har Clinton et kommende projekt, som han tjener som forfatter på. The President Is Missing er en tv-film, der er i pre-produktion. Det bliver interessant at se, hvordan tingene tager form herfra og hvordan projektet klarer sig på den lille skærm. Måske vil det være i kortene at skabe positiv presse ved at konkurrere på D ancing with the Stars.

Selv hvis præsident Clinton fortsætter med at falde, har showet skaffet nogle andre politiske skikkelser og kan fortsætte med at gøre det.

Showet har haft andre politiske personer

DWTS Sean Spicer
DWTS Sean Spicer

Når man ser gennem deltagernes historie på Dancing with the Stars, er der nogle politiske navne, som nogle vil kende. For det meste holder forestillingen fast ved skuespillere og sangere, men det er stadig interessant at se, når de ender med at få en politisk skikkelse med i forestillingen.

Nogle af de mest bemærkelsesværdige navne har været Sean Spicer, Tom DeLay og Rick Perry. Jerry Springer betragtes som en politisk skikkelse, men langt de fleste mennesker kender ham fra hans tv-show, som var en fast bestanddel af tv i dagtimerne i 28 sæsoner og over 4000 afsnit.

Hidtil har der ikke været nogen tidligere præsident eller vicepræsident, der har konkurreret på Dancing with the Stars, og måske kommer den dag, hvor dette vil ændre sig. Hvis det sker, så forventer vi, at seertallet for showet vil stige i vejret, især hvis det ender med at blive præsident Clinton.

Anbefalede: