Dette er Zoë Kravitz' mest velanmeldte roller (ifølge Rotten Tomatoes)

Indholdsfortegnelse:

Dette er Zoë Kravitz' mest velanmeldte roller (ifølge Rotten Tomatoes)
Dette er Zoë Kravitz' mest velanmeldte roller (ifølge Rotten Tomatoes)
Anonim

Zoë Kravitz er en amerikansk skuespillerinde, sangerinde og model. Hun er også datter af den berømte rocksanger og sangskriver Lenny Kravitz. Hendes filmkarriere startede i hendes sene teenageår med 2007-filmen No Reservations og lancerede hende til flere biroller. Siden 2016 har hun fået lovende roller som hovedrolle og birolle i film og tv, men hendes projekters anmeldelser fra fans og kritikere har i bedste fald været blandede.

Zoë Kravitz' film spænder i genre og succes. Hendes seneste rolle i 2022, som Catwoman i The Batman, fik en vis berømmelse. I et interview med PageSix sagde hun, at hun "ønsker at bevise ikke kun for verden, men for mig selv, at jeg fortjener at tage plads i branchen" - med andre ord uden for hendes forældres arv. Dette er nogle af de film med Zoë i hovedrollen, som er værd at se ifølge Rotten Tomatoes-resultaterne.

9 Zoë Kravitz' birolle i The Divergent-serien: 'Divergent', 'Insurgent' og 'Allegiant'

Zoë Kravitz spiller Christina i The Divergent Series, som fik tre film på tre år. Divergent var den første film i franchisen i 2014 med en vurdering på 41% fra kritikere og en vurdering på 69% fra publikum på Rotten Tomatoes. De to film, der skal følges, er Insurgent i 2015, med 28% fra kritikere og 58% fra publikum, og Allegiant i 2016, med rådne resultater på 11% fra kritikere og 41% fra publikum. På vej fra The Hunger Games følger serien en delt verden adskilt af dyder, men en gruppe, kaldet The Divergents, passer ikke ind og må kæmpe mod en plan for at ødelægge dem. En kritiker udt alte, "dette er en overgangsrite-film, med action, romantik og selvrealisering indvævet. Men i modsætning til nogle andre af denne genre, er Divergent en tankevækkende teen-sci-fi."

8 Zoë Kravitz's A Tough Chick In 'Vincent N Roxxy'

Zoë Kravitz spiller Roxxy i krimidramaet Vincent N Roxxy fra 2017, som modtog 44 % fra kritikere og 65 % på Rotten Tomatoes. Filmen følger et usandsynligt par, en urolig pige og en outsider på flugt fra vold. En kritiker udt alte: "Vincent N Roxxys magi kommer fra forestillingerne. Hvis der var nogen retfærdighed i filmverdenen, ville Zoe Kravitz' arbejde her føre hende ind på A-listen."

7 Zoë Kravitz' roadtrip i 'The Road Within'

Zoë Kravitz spiller Marie i The Road Within, et komedie-eventyr fra 2014. Den R-bedømte film scorede 45% fra kritikere og 69% fra publikum. Det er en klassisk roadtrip-fortælling med en cast af skøre karakterer på en bemyndigende og oprigtig rejse. En kritiker udt alte: "Medrivende, fuldblodspræstationer fra de unge hovedroller og en hård kærlighedsafslutning hæver det over, hvad du kan forvente."

6 'KIMI, ' Den smarte højttaler ser Zoë Kravitz i sin ledende rolle som Angela

Zoë Kravitz spillede hovedrollen som Angela Childs i thrilleren KIMI fra 2022. I en teknologidrevet verden uden privatliv overvåger en ny smart højttaler befolkningens hver eneste bevægelse. Den fik 91 % fra kritikere og 52 % fra seere på Rotten Tomatoes. Den følger en blåhåret agorafobiker, der rapporterer en forbrydelse, hun var vidne til, kun for at sende hende på en farlig rejse uden for hendes hus. Kritikernes konsensus sagde, "en husbundet thriller med et spin fra det 21. århundrede, KIMI finder instruktør Steven Soderbergh i en tiltalende form - ikke en lille del takket være en fremragende præstation fra Zoë Kravitz."

5 Zoë Kravitz, The Hollywood Starlet In 'Gemini'

I krimi-dramaet Gemini fra 2018 spillede Zoë Kravitz en Hollywood-stjerne, der ender med at dø. Neo-noir-filmen fik en vurdering på 71% fra kritikere og en 41% vurdering fra publikum. Den følger historien om forholdet mellem en berømthed og hendes assistent efter et grusomt mord og en betjent, der peger fingeren. En kritiker sagde: "Kirke og Kravitz' præstationer er lige så dristige som skriften og instruktionen."

4 Hulus 'High Fidelity' med Zoë Kravitz i hovedrollen

Den originale Hulu-serie har Zoë Kravitz i hovedrollen som Robyn "Rob" Brooks i tv-serien High Fidelity fra 2020. Showet modtog 71% fra kritikere og 41% fra seere. Hendes karakter er en ekstraordinær musik og en forretningskvinde med en masse bagage. Ifølge webstedet er "High Fidelitys friske bud på et velkendt nummer lige så vittig, som det er følelsesladet, og det giver en kurant, men charmerende Zoë Kravitz masser af plads til at skinne."

3 Mutant Zoë Kravitz i 'X-Men: First Class'

Zoë Kravitz spillede Angel Salvadore i X-Men: First Class, en insektlignende menneskehybrid med sine vinger camoufleret på sin krop som rygtatoveringer. Den femte film i franchisen blev udgivet i 2011 med 86% fra kritikere og 87% fra seere på Rotten Tomatoes. X-Men: First Class viser en gruppe magtfulde mutanter, der går sammen for at redde verden, mens dramaet opstår. Zoë Kravitz blev nomineret til to Teen Choice Awards for sine præstationer: Bedste kemi og Breakout Female Star. Kritikernes konsensus siger: "Med et stærkt manuskript, stilfuld instruktion og kraftfulde præstationer fra dens velafrundede rollebesætning er X-Men: First Class en velkommen tilbagevenden til formen for franchisen."

2 Zoë Kravitz som Catwoman i 'The Batman'

Zoë Kravitz spiller Catwoman i den nyeste film i Batman-serien. The Batman blev udgivet i 2022 og modtog 85% fra kritikere og 88% på Rotten Tomatoes. Filmen følger Batman, der afslører korruption i Gotham City, efter Riddler går på drabstogt. Zoë arbejdede sammen med Robert Pattinson med en utrolig kemi på skærmen. En kritiker udt alte: "Der er en taktil klæbrighed i verden, der klæber sig til dig og fordyber dig."

1 Zoë Kravitz i 'Big Little Lies'

Big Little Lies er en anden tv-serie med Zoë Kravitz i hovedrollen. 2017-serien fik 89% fra kritikere og 89% fra seere på Rotten Tomatoes. Den kørte i to sæsoner og fulgte et rigt samfund af overklassemødre i en strandby i Californien. Når en nybagt mor flytter til samfundet, løser forholdet sig op og ender i mord. En kritiker udt alte, at showet "viste sig let at overdøve takket være dets vildt vanedannende og underholdende rollebesætning. Midt i noget af den mørke humor tackler det også effektivt nogle følelsesmæssigt vanskelige emner. Big Little Lies kan prale af et utroligt ensemble, herunder Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern, Zoe Kravitz og Adam Scott."

Anbefalede: