Er Michael B. Jordan bitter over sin mislykkede 'Star Wars'-audition?

Indholdsfortegnelse:

Er Michael B. Jordan bitter over sin mislykkede 'Star Wars'-audition?
Er Michael B. Jordan bitter over sin mislykkede 'Star Wars'-audition?
Anonim

Ods er nogen, der ville blive ked af det og nære nag til sig selv og casting-instruktører, hvis de "bombede" deres audition til Star Wars. Det er Star Wars! Kun en af de mest ikoniske filmfranchises i verden.

Michael B. Jordan har lige genset, hvordan han "bombede" sin audition for Finn i den nyeste Star Wars-trilogi, hvor Daisy Ridley medvirkede som Rey, John Boyega som Finn og Adam Driver som Kylo Ren/Ben Solo. Vi ville også være sure, hvis vi mistede chancen for at spille hovedrollen i efterfølgertrilogien, der fortsatte med at tjene godt over 4 milliarder dollars tilsammen.

Men kunne du forestille dig, hvordan det må føles for alle de andre tusindvis af skuespillere, der forsøgte og ikke lykkedes med at blive castet i franchisen? Alle fra Leonardo DiCaprio, som blev tilbudt Anakin Skywalker, til Al Pacino, der kunne have spillet som Han Solo af alle karakterer, kunne have fået Star Wars til at se meget anderledes ud. Det er nok endnu værre at have undladt at få en af Legacy Player-rollerne. Kurt Russell bombede sin audition for Han Solo, det samme gjorde Anjelica Houston og Jodie Foster for prinsesse Leia og William Kat for Luke.

Så Jordan burde ikke have det så dårligt. Han fik dog titlen "Sexest Man Alive", så der er det. Det er okay; Jordan kom til at spille hovedrollen i en anden stor franchise, da han blev castet som Erik Killmonger i Black Panther. Så livet er godt for ham lige nu, selvom han stadig nærer en lille smule nag til Star Wars.

Prøvde og mislykkedes Jordan gjorde

Vi hørte første gang om Jordans mislykkede audition til Star Wars: The Force Awakens tilbage i 2013. Men han har først for nylig fort alt, hvor slemt det virkelig var.

Mens han promoverede sin nye film Without Remorse, fort alte Jordan Variety, at hans audition for Finn (som senere gik til John Boyega) for otte år siden var "sandsynligvis min værste audition til dato."

"Jeg tror, det var, jeg ikke kunne vikle min hjerne rundt om nogle af siderne, fordi du ved, når du læser til disse projekter på højt niveau, er der aldrig rigtig nogen specificitet i siderne," sagde Jordan."Alt er super vagt; alt er i hemmelighed. Da jeg læste igennem, kunne jeg bare ikke forbinde det. Jeg har bestemt bombet den."

Så sammen med at være ekstremt nervøs, fordi det igen var Star Wars, fik Jordan stort set intet at gå efter for sin del. Alt det kombinerede gør dig klar til at fejle, ikke?

Tom Holland blæste også sin audition for Finn. Han fort alte Backstage magazine, at det ikke lykkedes ham at komme i zonen og endte med at grine gennem det meste af sin audition.

"Jeg var ligesom fire eller fem auditions i, og jeg tror, jeg var til audition til John Boyegas rolle," sagde Holland. "Jeg kan huske, at jeg lavede denne scene med denne dame, velsign hende, og hun var bare en drone. Så jeg lavede alt det her, som: 'Vi skal tilbage til skibet!' Og hun sagde: 'Bleep, Bloop Bloop, Bloop Bloop.' Jeg kunne bare ikke lade være med at grine. Jeg fandt det så sjovt. Og jeg havde det virkelig dårligt, fordi hun virkelig prøvede at være en overbevisende android eller drone eller hvad de nu hedder. Ja, jeg forstod åbenbart ikke delen. Det var ikke mit bedste øjeblik."

Begge stjerner endte dog med store roller i MCU. I det mindste gav deres Star Wars-auditions dem deres første smag af at komme til audition for en franchise og deres første smagsprøve på, hvordan det er at komme til audition med praktisk t alt ingen kontekst, fordi alt er så hemmeligt.

De havde det nok bedre alligevel. Boyega forklarede til GQ, at han var nødt til at gennemgå måneders auditions, og i løbet af disse måneder vidste han aldrig, om han virkelig havde rollen.

"Jeg blev sluppet løs i syv måneders auditions. Det var ligesom The X Factor, men uden tv-showet omkring det. Det var intenst," sagde han. Han havde også en lignende starstruck reaktion på at læse manuskriptet, som Jordan gjorde.

"Når jeg læste manuskriptet, græd jeg, og jeg er egentlig ikke den store græder… Jeg er mere som en frø-i-halsen slags fyr, der vil prøve at holde det inde og sørg for, at jeg ikke slipper det hele ud," sagde han.

Prøvde og mislykkedes andre har

Sammen med Jordan og Holland var der en masse "næsten" til Force Awakens. Da Carrie Fisher meldte sig på for at gentage en nu-general Leia, bad hun om, at hendes datter Billie Lourd også fik en rolle i filmen, så hun gik til audition for Rey, men fik det ikke. I stedet fik hun rollen som løjtnant Connix.

Hendes mor havde en lignende nervepirrende oplevelse, da hun for 40 år siden gik til audition for prinsesse Leia til det, der dengang bare var Star Wars (det ville senere ændre sig til A New Hope).

"Der var utrolige skuespillerinder på min alder, der blev overvejet til denne rolle, så jeg troede ikke, jeg ville få den," sagde Fisher i dokumentarfilmen Empire of Dreams: The Story of the Star Wars Trilogy. "Jeg fik det med det forbehold, at jeg gik til en fed farm, og at jeg tabte ti pund."

Fisher fortsatte med at sige, at George Lucas "castede os til at skrive på en måde", fordi Leia var grim, og det var hun også, og Mark Hamill og Harrison Ford blev også castet baseret på deres personligheder.

Vi tvivler på J. J. Abrams havde en lignende tilgang til casting, selvom Rey, Finn og Poe har nogle af de samme personlighedstræk som deres modstykker uden for skærmen.

Sammen med Lourd gik Eddie Redmayne til audition for Kylo Ren og mislykkedes, ligesom Saoirse Ronan gjorde for Rey. Det interessante er, at alle, der havde fejlet auditions, fik lige så store roller. Men intet vil nogensinde sammenlignes med Star Wars. Hvad kan vi sige? The Force er stærk med kun nogle få heldige skuespillere.

Anbefalede: