Sylvester Stallone vandt den værste skuespiller for denne ikoniske karakter

Indholdsfortegnelse:

Sylvester Stallone vandt den værste skuespiller for denne ikoniske karakter
Sylvester Stallone vandt den værste skuespiller for denne ikoniske karakter
Anonim

Få stjerner i filmhistorien er så kendte eller elskede som Sylvester Stallone, og efter at have lagt i årevis af arbejde, er der intet tilbage for skuespilleren at udrette. Han har stået i front for mega-franchises, har skrevet klassiske film og har gjort alt derimellem på vej til at blive en legende.

På trods af al den succes, han har fundet, har Stallone taget sin del af kritikken for sit skuespil, og en prisuddeling har ikke haft problemer med at give skuespilleren en tvivlsom ære for nogle af hans mest ikoniske karakterer.

Lad os se, hvilken klassisk karakter, der gav Sylvester Stallone en pris for værste skuespiller i løbet af hans høje skuespillerår.

Stallone forvandlede Rambo til et ikon

Sylvester Stallone Rambo
Sylvester Stallone Rambo

Når man ser gennem filmens historie, er der kun så mange karakterer, der virkelig kan skille sig ud som klassikere. I tilfældet med John Rambo er han en klassiker i actiongenren, og efter at være blevet bragt til live af Sylvester Stallone i 80'erne, har Rambo skabt en arv, der har bestået i årtier.

Tilbage i 1982 kom First Blood ind i biograferne, og det tog ikke lang tid, før verden blev forelsket i John Rambos historie. Stallone selv var allerede et kendt navn på dette tidspunkt takket være hans arbejde i Rocky-franchisen, og Rambo gav ham endnu en stor franchise foran. Den første film var en succes og indtjente over $125 millioner i billetkontoret.

Igennem årene har der været i alt 5 film i Rambo-serien. Nok er karakteren ikke helt så populær, som han var, da han var frisk tilbage i 80'erne, men der er ingen tvivl om hans plads i filmhistorien. Ikke alene var franchisen en succes i sig selv, men karakteren har fundet en måde at krydse over i forskellige facetter af underholdningsindustrien og videre.

John Rambo har været i film, serier, videospil og alt derimellem. Karakteren har været en pengemaskine siden sin debut, og selvom alt dette har været fantastisk for Stallone og karakterens arv, er der en interessant sondring, som Stallone har opnået takket være at spille karakteren.

The Razzies Strike Twice

Sylvester Stallone Rambo
Sylvester Stallone Rambo

For de ukendte er The Golden Raspberry Awards det stik modsatte af Oscar-uddelingen, hvilket betyder, at de bruges til at lave sjov med filmindustriens verden hvert år. I løbet af sin tid med at spille John Rambo på det store lærred, opnåede Sylvester Stallone den tvivlsomme udmærkelse som at vinde værste skuespiller på Razzies for sit arbejde.

Stallone tog sin første Razzie hjem for at spille John Rambo tilbage i 1985 for hans optræden i Rambo: First Blood Part II. Interessant nok tog Stallone også det værste manuskript Razzie med hjem til filmen. Det var måske ikke det, han håbede på, da han bragte filmen til live, men projektet fik 300 millioner dollars hjem i billetkontoret, så vi er sikre på, at han var okay med det.

I 1989 tog Stallone endnu en gang Razzie for værste skuespiller hjem for Rambo III, hvilket markerede sin anden Razzie for at spille den ikoniske karakter. Endnu en gang blev Stallone nomineret for værste manuskript, men han var ikke i stand til at sikre sig æren der. Ikke desto mindre fortsatte Rambo III med at tjene 188 millioner dollars ved billetkontoret.

I 1990 fik Stallone Årtiets Værste Skuespiller Razzie for sit arbejde i 80'erne, som omfattede Rambo-serien. Han ville til sidst blive nomineret til en anden værste skuespiller for sin præstation i Rambo: Last Blood. Desværre er dette ikke de eneste Razzies, som skuespilleren har beskæftiget sig med.

Stallone har razzies for andre roller

Sylvester Stallone Rocky IV
Sylvester Stallone Rocky IV

Stallones første Razzie kom tilbage i 1985, da han fik den værste skuespiller til filmen, Rhinestone. Året efter tog han faktisk værste skuespiller med hjem for både Rambo: First Blood Part II og Rocky IV, hvilket betyder, at hans to mest berømte karakterer havde en hånd som hans Razzies.

Gennem årene er Sylvester Stallone blevet en slags berygtet figur i Razzies-kredsløbet og har fået flere værste skuespiller-priser end nogen anden kunstner i historien. Han har utallige nomineringer til forskellige kategorier og har et væld af priser på sit navn. På trods af den implikation, som priserne har, kan der ikke benægtes, at Stallone er en af de mest succesrige skuespillere nogensinde. Få mennesker kan forankre en franchise, og endnu færre kan gøre det mere end én gang.

Så ikonisk som John Rambo er som karakter, har Sylvester Stallone noget berygtet hardware at vise for sit hårde arbejde.

Anbefalede: