Star Trek: Discovery' har fans oprørt af en bestemt årsag

Indholdsfortegnelse:

Star Trek: Discovery' har fans oprørt af en bestemt årsag
Star Trek: Discovery' har fans oprørt af en bestemt årsag
Anonim

Da 'Star Trek: Discovery' først udkom, strømmede seere ind fra alle genrer og epoker og generationer. Intet kan bringe folk sammen som et godt inter-generationelt sci-fi-drama, vel? Selvom nogle skuespillere afviste roller i franchisen, er der kommet masser af popkulturhelte ud af det.

Men selvfølgelig har 'Discovery' delt seerne på én vigtig måde.

Hvorfor er fans kede af 'Star Trek: Discovery'?

Denne sæson af 'Star Trek: Discovery' rummer masser af intriger for fans. Efter at showrunneren afslørede nogle BTS-hemmeligheder, var der endnu mere at blive begejstret for. Men fans er også utilfredse med ét aspekt af showet.

Redditorer var enige om, at der er et par ægte kritikpunkter af 'Discovery' med hensyn til plottet og tempoet. Sagen er, at der er en betydelig klage, som nogle seere har, som sande fans føler slet ikke er berettiget. Og det har at gøre med showets overordnede temaer og, ja, dets arv.

'Star Trek: Discovery'-kritikere har t alt

Nogle siger, at 'Star Trek Discovery' er "for vågen", påpegede en fan på Reddit. Og det er den største klage, som fans ser ud til at høre, når de taler om, hvor fantastisk genstarten er.

Mange mennesker siger, at 'Discovery' prøver for hårdt på at være progressiv, forklarede en oprørt Redditor. Problemet er, at 'Star Trek' altid har været "vågnet" -- så dette er ikke noget nyt, og det er bestemt ikke noget at kritisere 'Discovery' over.

Fans er uenige i, at 'Star Trek: Discovery' er 'Too Wake'

Mega-fanen af franchisen sagde det perfekt: "Sov du under alle de episoder, hvor Star Trek udforskede kanterne af religion, race, køn, seksualitet, regering og kapitalisme, som vi forstod dem på tid?"

"Er afhandlingen om hele franchisen ikke 'Livet og civilisationen eksisterer i et uendeligt antal konfigurationer, og hver af dem er gyldige og værd at forstå'?"

Touché.

Hvad fans synes om 'Star Trek: Discovery'

Med al vægten på at forsvare serien, kan denne Redditor også indrømme, at der er masser af grunde til at kritisere showet. For det første hyldes skriften som værende… ikke så stor.

Men det er frustrerende at høre folk, der elskede den originale serie, klage over nutidens 'moderne' spin. Selvom for at være retfærdig, påpeger mange kommentatorer på Reddit, at det til dels er den dårlige skrivning/udførelse af vågenheden versus vågenheden i sig selv.

Trekkies over alt kan trods alt blive enige om, at seriens arv er åbenlyst åbensindet, rummelighed. Det er et frustrerende punkt at skulle skændes, siger fans, og "politikken i 'Star Trek' har aldrig været subtil."

Nogle seere var tilsyneladende bare ikke opmærksomme - eller blev distraheret af de dårligt konstruerede plotpunkter.

Anbefalede: