Twilight': Denne originale 'Suicide Squad'-skuespiller kom til audition for Edward Cullen

Indholdsfortegnelse:

Twilight': Denne originale 'Suicide Squad'-skuespiller kom til audition for Edward Cullen
Twilight': Denne originale 'Suicide Squad'-skuespiller kom til audition for Edward Cullen
Anonim

De fleste fans kender Scott som den legendariske skuespiller Clint Eastwoods charmerende søn, men du har måske set ham i The Outpost (2020), Gran Torino (2008) og The Longest Ride (2005). Scott Eastwood har også medvirket i flere af sin far, Hollywood-ikonet Clint Eastwoods film gennem årene, men en af hans mest mindeværdige roller har været i The Suicide Squad!

I 2016-filmen portrætterede skuespilleren karakteren som løjtnant GQ Edwards i DC Extended Universe. Han er en stor soldat, der mødte sin alt for tidlige død i slutningen af filmen, da han plantede en bombe ved Incubus' fødder. På grund af GQ's nærhed til bomben, ser han ud til at være blevet dræbt i eksplosionen, men fans husker stadig hans karakter med glæde.

Scott portrætterede næsten Edward Cullen i tusmørke

Skuespilleren afslørede for nylig, at han oprindeligt havde været til audition til rollen som Edward Cullen (portrætteret af Robert Pattinson) i Twilight.

På det tidspunkt troede han, at det var "dumt" og en typisk "YA-film", men skuespilleren tænker helt sikkert anderledes nu.

Skuespilleren reflekterede over sin mening om Twilight og delte, at han ikke tænkte meget over det på grund af dens YA-genre og arbejdede ikke hårdt for at tage rollen.

Skuespilleren gik til audition til hovedrollen som Edward Cullen, en af hovedpersonerne i forfatteren Stephanie Meyers vampyrromaner. Scott afslørede, at han ikke var helt opmærksom på rollen og aldrig troede, at den ville vise sig at blive en stor succes.

"Jeg tror ikke, jeg virkelig prøvede så meget. Så bliver filmen til syv film, og Robert Pattinson har tjent en quadrillion dollars," sagde han.

Robert Pattinson tjente mere end en pæn krone takket være hans tilbagevendende rolle og breakout-karakter i filmene. For den første del af Twilight tjente skuespilleren 2 millioner dollars for sin rolle og tjente senere 40 millioner dollars for hver af de sidste to film, Breaking Dawn Part 1 & 2.

Twilight-serien har indtjent over $3,3 milliarder på verdensplan siden udgivelsen og var medvirkende til at gøre Robert Pattinsons karriere vellykket. Hvis Scott Eastwood har påtaget sig rollen som Edward Cullen, er der ingen tvivl om, hvorfor han måske ikke var Batman i dag!

Anbefalede: