Melissa McCarthys 10 mest populære komedier (ifølge Rotten Tomatoes)

Indholdsfortegnelse:

Melissa McCarthys 10 mest populære komedier (ifølge Rotten Tomatoes)
Melissa McCarthys 10 mest populære komedier (ifølge Rotten Tomatoes)
Anonim

Golden Globe-nominerede skuespillerinde Melissa McCarthy har opbygget en karriere omkring hylende morsomme hovedroller i komedier i det sidste årti. Hun har spillet en bedrager, en superhelt, en spion og en række andre personligheder i en række historier. Melissa sagde engang, komedie skal være en levende ting, men jeg tror, at uden et godt manuskript og fuldt realiserede karakterer, kan du ikke holde det levende. Ellers bliver det bare langt og tumult overbærende,” ifølge We althyGorilla.

Mens hun engang næsten holdt op med at spille skuespillerinder, blev Melissa McCarthy en af de bedst bet alte skuespillerinder i verden med en nettoværdi på omkring 90 millioner dollars. Hun har skabt sig et godt navn i komedieverdenen med mange kritikere og fans. Hendes film har trukket tæt på en milliard dollars ind i billetkontoret og spænder fra rådne til friske partiturer på Rotten Tomatoes.

10 Melissa McCarthy som "Sandy" i "Identity Thief"

It's surprising Identity Thief, med hovedskuespilleren Jason Bateman, scorede så lave seertal på Rotten Tomatoes med 19 % fra kritikere og 53 % fra seere. Plottet følger McCarthys karakter Diane (alias falsk "Sandy"), en bedrager, der stjæler identiteten på Batemans karakter, den rigtige "Sandy". Efter han har konfronteret hende, følger en rejse med komisk ødelæggelse.

Kritikeranmeldelser var for det meste negative og kaldte skriveoffensiven og produktionen upassende for en satire, idet de sagde: "Svag som en komedie er filmen også unødvendigt voldelig, som om halvdelen af besætningen fejlagtigt troede, at de lavede en skræmmende actionthriller."

9 Melissa McCarthy, superhelten i 'Thunder Force'

McCarthys 2021-film Thunder Force med skuespillerinden Octavia Spencer fik en rådden score på 21 %. Historien følger to barndomsvenner, der opdager en hemmelig formel, der giver dem superkræfter og evnen til at bekæmpe kriminalitet.

Publikums konsensus var, at filmen ikke var værd at se, og sagde, "med en kedelig historie og et lavt grin-til-joke-forhold vil Thunder Force sandsynligvis forlade dig og ønske, at du havde set noget af talentfulde medvirkendes adskillige bedre film."

8 Melissa McCarthy er chef i 'The Boss'

Uventet scorede McCarthys film The Boss lavt med 22 % fra kritikere og 38 % fra seere. Filmen viser Kristen Bell, en enlig mor med en lækker brownie-opskrift og McCarthys karakter, en kyndig forretningsgigant med en fængselshistorie. Sammen bygger de et imperium, der ligner pigespejdernes.

Kritikere mener, at filmens mangler stammer fra dårligt forfatterskab, idet de siger: "Melissa McCarthy er fortsat lige så voldsomt talentfuld som nogensinde, men hendes indsats er ikke nok til at understøtte det baggy rod af inkonsekvente gags og vævs-tynd skrift."

7 Melissa McCarthys dukkespil i 'The Happytime Murders'

I 2018 spillede McCarthy en detektiv i den knap så børnevenlige Muppet-film The Happytime Murders. Mordmysteriet opnåede 23 % blandt kritikere og 39 % blandt seere. Historien genforener en tidligere marionetdetektiv med sin gamle partner, Connie Edwards, spillet af McCarthy. De følger en række spor for at beskytte et tv-cast, der er målrettet af en morder.

Anmeldelserne er for det meste negative på grund af en manglende historie og intetsigende humor, og hjemmesiden skriver: "The Happytime Murders spilder sin spændende grænseoverskridende præmis på en åndssvag komedie, der blindt trykker på knapperne i stedet for at forsøge at fortælle en underholdende historie."

6 Melissa McCarthy i 'Tammy'

McCarthy skrev og optrådte i den lavt vurderede film Tammy i 2014 og modtog en Rotten Tomatoes-score på 24 % fra kritikere og 36 % fra seere. Den følger McCarthys karakter, en tidligere servitrice med en række uheldige omstændigheder, på en roadtrip til Niagara Falls med sin bedstemor.

Anmeldernes kommentarer var gennemsnitlige, idet de sagde, at filmen gik glip af komediemærket, og sagde, "meget dårlig indsats for en komedie fra Melissa McCarthy, jeg tror ikke, jeg grinede en eneste gang, hver joke faldt pladask. Jeg nød historien, da den viste sig at være ret hjertevarm."

5 'Superintelligence' med Melissa McCarthy

Superintelligence fremhævede Melissa McCarthy og hendes kærlighedsinteresse, spillet af George Cannavale. Den fik en lige så rådden score på 31% fra både kritikere og seere. Filmen er en futuristisk komedie om en almægtig A. I. studerer menneskehedens værdi ud fra en gennemsnitlig kvinde, spillet af McCarthy.

Kritikere fandt, at filmen manglede humor og sagde, "du behøver ikke Superintelligens for at styre uden om den seneste forglemmelige komedie, der ikke udnytter Melissa McCarthys talenter fuldt ud."

4 Melissa er festen i 'Life Of the Party'

McCarthys skøre rolle i Life of the Party er som en nyligt skilt kvinde, der følger sin datter på college. Efter hendes karakters mand forlader hende, søger hun efter sin nye vej på campus. Filmen fik lave til mellemstore seertal på Rotten Tomatoes med 38 % fra kritikere og 40 % fra seere.

Kritikere kalder filmen for en rodet komedie og siger: "Life of the Partys godmodige humor og overflod af talent på skærmen er ikke nok til at gøre op for en rodet instruktion og et manuskript, der savner langt oftere, end det rammer."

3 McCarthy And Bullock i 'The Heat'

Med Melissa McCarthy og Sandra Bullock i hovedrollerne var The Heat en actionkomedie produceret i 2013. Den fik en højere rating på Rotten Tomatoes med 66 % fra kritikere og 71 % fra seere. Plottet følger en spændt FBI-agent, spillet af Bullock, og en ondsindet, off-the-wall detektiv, spillet af McCarthy, der opsporer en narkobaron.

Kritiske anmeldelser var positive og sagde, "dette fantastiske køretøj til Sandra Bullocks og Melissa McCarthys perfekt uoverensstemmende komiske styling er ikke en sjov girl-power-tur. Det er simpelthen sjovt."

2 Melissa McCarthy besvarer opkaldet i 'Ghostbusters'-franchisen

The Ghostbusters-franchisen tog en risiko med en kvindelig rollebesætning i 2016 og fik blandede anmeldelser fra kritikere og fans. Den fik en frisk score på 74% på Rotten Tomatoes fra kritikere. McCarthys karakter og medstjerner bygger en Ghostbusters-bande, der prøver at bevise, at der findes spøgelser.

Kritikere kalder filmen en fantastisk tilføjelse til serien og siger: "Ghostbusters gør et imponerende stykke arbejde med at stå på egen hånd som en frihjulende, fantastisk castet overnaturlig komedie."

1 Melissa går undercover i 'Spy'

Spy har en stjernebesætning med Melissa McCarthy og Jason Statham, der arbejder side om side som spioner for CIA. Filmen rangerede som nummer ni på IMDb's bedste spionkomedier og fik en frisk score på 95% på Rotten Tomatoes. Plottet forvandler McCarthys verdslige karakter fra en skrivebordsanalytiker til en undercover-agent for at opspore den forbryder, der dræbte hendes partner.

Kritikeranmeldelser var positive og kaldte den en film med stor forfatterskab og talent, idet de sagde: "Spy er en smart og opløftende film - en, der endelig er Melissa McCarthys komiske geni værdig."

Anbefalede: