10 berømtheder, der har været gæstestjerner i et Disney Channel-show

Indholdsfortegnelse:

10 berømtheder, der har været gæstestjerner i et Disney Channel-show
10 berømtheder, der har været gæstestjerner i et Disney Channel-show
Anonim

Når en berømthed gør det stort, glemmer vi ofte de små roller, de havde, før de blev berømte. Alle skuespillere og skuespillerinder skal starte et sted, og for mange henvendte de sig til Disney Channel for at få arbejde. Som følge heraf har der været mange berømtheder, der har haft små gæsteroller i vores yndlingsprogrammer på Disney Channel.

Fra navne, som vi allerede ved, at vi nu vil kunne lide Tiffany Haddish, Evan Peters og endda Lucy Hale, vil du blive overrasket over at finde ud af, at du måske ser dem på nogle af dine yndlings Disney Channel-programmer som Hannah Montana, Wizards of Waverly Place, og That's So Raven. Tag et kig tilbage, du ved aldrig, hvem du kan se!

10 Victoria Justice

Før hun havde sit eget show på Nickelodeon, gæstede Victoria Justice i The Suite Life of Zack & Cody. Victoria spillede Rebecca, en pige, der boede på hotellet, fordi hun deltog i en skønhedskonkurrence. Tvillingerne går i nogle kaper, og Cody endte med at klæde sig ud som en pige for at konkurrere i den samme konkurrence. Selvom Victoria spillede en ret lille rolle, var den stadig en vigtig rolle, da Rebecca i slutningen af afsnittet gav Cody sit allerførste kys.

9 Cyndi Lauper

Du var måske ikke klar over det, da du så det, da du var yngre, men Cyndi Lauper optrådte som gæstestjerne i et afsnit af That's So Raven. Cyndi spillede en kunstlærer ved navn Ms. Petuto. Vi ved alle, hvor tosset og ude af denne verden Cyndi er i det virkelige liv - hun marcherer i takt med sin egen tromme. Det giver kun mening, at hun spillede en kunstlærer, der er lige så tosset. Hun har ikke en kæmpe rolle, men i den tid, hun er i afsnittet, spiller hun rollen som en mærkelig kunstlærer rigtig godt.

8 Alison Brie

Før hun var med i det populære Netflix-show Glow, fik Alison Brie sin første skuespillerdebut på Hannah Montana. Rollen var hendes første del på skærmen, og det var en dum en, det er helt sikkert. Hun spillede rollen som en frisør hyret af Rico til at rode med Jackson. Hun overbeviste Jackson om at lade hende øve sig på ham og gav ham nogle sindssyge frisurer. Rollen var selvfølgelig fjollet, men den åbnede døren til hendes skuespillerkarriere, hvor hun fortsatte med at få flere kendte roller, men hun kan bestemt takke Hannah Montana for hendes første store gennembrud.

7 Tiffany Haddish

Tiffany Haddish er måske en stor berømthed i disse dage, men sådan har det ikke altid været. Som mange andre berømtheder måtte Tiffany arbejde hårdt for at nå hvor hun er i dag, og som et resultat påtog hun sig så mange jobs og koncerter, som hun kunne. Tilbage i 2005 optrådte Tiffany i et afsnit af That's So Raven. Tiffany havde ikke en kæmpe rolle, da hun kun var med i episoden i et minut.

Hun spillede en rejseleder i en biodome, som Raven og Chelsea tager en tur til, når en af Chelseas gamle venner kommer for at besøge hende. Selvfølgelig kommer Raven altid i sine bukser og kommer i nogle problemer, mens han er ved bio-domen, og bliver angrebet af en kæmpe plante. Tiffany advarer gruppen om, at planten er farlig, og selvfølgelig lytter Raven ikke.

6 Lucy Hale

Før Lucy Hale blev kendt for sin rolle i Pretty Little Liars, gjorde hun en gæsteoptræden i et andet populært show, Wizards of Waverly Place. Lucy spillede rollen som Miranda Hampson, og hun optræder i showet i to afsnit. Hun er den nye pige i byen, og hun ender med at date Alexs bror, Justin. Deres forhold varer ikke særlig længe, da en jaloux Harper roder med dem, og Justin ender med en talende pust i ansigtet, der roder alt sammen mellem ham og Miranda.

5 Joey Fatone

Efter at NSYNC sluttede, måtte medlemmerne af det altid så populære boyband finde på nogle andre ting at lave. Mens nogle prøvede soloprojekter, besluttede Joey Fatone, at han ville prøve sig som skuespil og nåede at score en del små roller hist og her. En af disse roller var tilfældigvis i det populære Disney Channel-show Hannah Montana.

Joey spillede rollen som Joey Vitolo, der plejede at være en berømt baseballspiller, men nu ejer en italiensk restaurant. Miley ødelagde ved et uheld Jacksons baseball signeret af Joey og besluttede at bruge Hannah til at få ham til at signere en anden. Det var selvfølgelig ikke let, da han fik Hannah til at synge i restauranten blandt andre latterlige opgaver for at få bolden signeret.

4 Kat Graham

Før hun var et stort navn på Vampire Diaries, måtte Kat Graham også arbejde hårdt for at nå dertil, hvor hun er i dag. Da hun kun var teenager som 19-årig, spillede Kat en lille gæsterolle i Hannah Montana. Hun spillede rollen som Allison, Jacksons on and off igen kæreste. Hun optrådte i tre afsnit af showet i løbet af sæson 3, men Allison og Jackson nåede det ikke ret langt, og hendes tid i showet sluttede. Det er dog okay, for vi ved, at hendes karriere kun er steget derfra.

3 Austin Butler

Som mange af skuespillerne på denne liste fik Austin Butler også et af sine første store gennembrud med en lille gæsterolle i et Disney Channel-show. Austin optræder i Hannah Montant ikke én, men to gange. Første gang var så lille en rolle, at han ikke blev krediteret, men anden gang fik han en større rolle. Han spillede den lille rolle som Derek Hanson. Træt af at spille det tredje hjul for Lily og hendes kæreste, bliver hun sat på en blind date med Derek, og tingene går ikke helt, som Miley havde planlagt dem.

2 Zachary Quinto

Det er svært at tro, at manden, der spiller Spock og har haft et par roller i American Horror Story, Zachary Quinto, engang havde en gæsterolle i det foretrukne Disney Channel-program, Lizzie McGuire. I episoden spillede Zachary rollen som en ekstremt snobbet og prætentiøs instruktør. Lizzies far og bror er valgt til at være med i en reklame for Cardio Punch Sports Drink. Tingene går sydpå, når Zacharys karakter gør tingene så meget sværere for dem, og som de ville håbe det ville.

1 Evan Peters

I disse dage er Evan Peters kendt for de sindssyge karakterer, han spiller på American Horror Story, såvel som sin rolle i X-Men-serien. Inden da skulle han dog starte et sted. Han havde en kort gæsteophold i Disneys Phil of the Future. Han spillede rollen som Phils super nørdede ven ved navn Seth Wosmer. Han optrådte i flere episoder for at komme ind i nogle skænderier med Phil, da han var Phils første ven. Efter den første sæson var Evan ikke længere med i programmet.

Anbefalede: