16 Sitcom-gæstestjerner, der ødelagde hele afsnit

Indholdsfortegnelse:

16 Sitcom-gæstestjerner, der ødelagde hele afsnit
16 Sitcom-gæstestjerner, der ødelagde hele afsnit
Anonim

Der er så mange fantastiske sitcoms derude, og inden for hver tv-serie har fans deres yndlings- og mindst yndlingsfigurer. Ud over de almindelige stjerner er der dog også nogle gange gæstestjerner, der optræder overraskende i shows, og der er også favoritter og ikke-favoritter blandt disse mennesker.

De kan spille sig selv et kort øjeblik, eller de kan være en karakter, der bliver ved i et stykke tid. Uanset hvad, er disse gæster ikke altid lige velkomne. Faktisk ødelagde de 16, der er listet nedenunder, hele episoder! Fra deres dårlige skuespil og fjollede plotlines til den måde, de tydeligvis ikke passede sammen med hovedpersonerne, var deres øjeblikke i disse populære sitcoms ikke de bedste dele af historierne … slet ikke. Så her er de alle sammen, mine damer og herrer: gæstestjernerne, hvis roller faktisk endte med at ødelægge disse fantastiske tv-shows.

16 Aisha Tyler Som Charlie Wheeler On Friends

Billede
Billede

Friends er et af de mest fejrede tv-shows nogensinde, og da det fokuserede på en ung, sjov og attraktiv gruppe, var der mange kærlighedsinteresser i løbet af serien. En af dem var Dr. Charlie Wheeler, en kvinde, som både Joey og Ross af en eller anden grund var sammen med.

Hun var med i ni afsnit, og hun blev spillet af Aisha Tyler…der kunne have holdt sig til at udtale Lana på Archer og være vært for Whose Line Is It Anyway.

15 Rashida Jones Som Karen Filippelli på kontoret

Billede
Billede

Det var en mørk tid på The Office, da Jim flyttede kontorer og begyndte at date Karen Filippelli. Det faktum, at hun var til first-person shooter-spil, det faktum, at hun bar buksedragter, og det faktum, at hun distraherede Jim fra Pam, er alle grunde til, at Rashida Jones' tid på denne hitserie ikke var den bedste.

14 Kathy Bates som Jo Bennett på kontoret

Billede
Billede

En anden skuespillerinde, der gæstede hovedrollen på The Office, var Kathy Bates, og selvom denne kvinde har haft nogle ikoniske roller, var det ikke det bedste for hende eller for fans at spille Jo Bennett. Hendes firma købte Dunder Mifflin, og oven i købet var hendes karakter også ven med Nancy Pelosi fra syden, ejede store store danskere, kørte en Cadillac, overlevede brystkræft og kunne flyve… Det er en masse unødvendig information.

13 Pamela Adlon Som Pamela On Louie

Billede
Billede

På Louis C. K.s show, Louie, spiller Pamela Adlon en ven og en eventuel kærlighedsinteresse ved navn, ja, Pamela. I det virkelige liv hjælper hun med at producere og skrive denne serie, og baseret på hendes karakters grove opførsel, sarkastiske replikker og dårlige humør, ville det være bedst, hvis hun holdt fast i arbejdet uden for kameraet.

12 Lizzy Caplan som Julia Cleary på ny pige

Billede
Billede

En anden no-nonsense bifigur i endnu en sitcom var Julia Cleary på New Girl. Denne karakter, som blev portrætteret af skuespillerinden Lizzy Caplan, var en advokat, som Nick gik sammen med, og hun fort alte jævnt Jess, at hun ikke kunne lide hende… hvilket bestemt ikke ville få fans til at kunne lide hende… overhovedet.

11 Megan Fox som Reagan Lucas på ny pige

Billede
Billede

Før han fandt sin sande kærlighed, syntes Nick at have haft en type, da han også datede Reagan Lucas; hun var en hård medicinsælger, som endte med at flytte ind på Jess' værelse. Ja, det var trist uden hovedstjernen i nærheden, men kunne en anden person ikke have udfyldt dette tomrum?

10 Linda Cardellini Som Abby Day On New Girl

Billede
Billede

En ny New Girl-gæstestjerne hører til på denne liste: Linda Cardellini, som Abby Day. Abby, Jess' søster, skulle være et sort får og lidt af et wild card. Og mens Cardellini havde mindeværdige roller i programmer som Freaks and Geeks, Bloodline, Dead to Me og Mad Men … var hun her ikke.

9 Martin Mull Som Gene Parmesan om arresteret udvikling

Billede
Billede

Arrested Development er et skørt show med så mange plots og karakterer at holde trit med, og det er rigtigt, at fans kan sige, at det har lige nok af alt det, hvilket betyder, at der ikke er brug for virkelig tilfældige karakterer. Martin Mull, for eksempel, der dukker op og overrasker alle, da Gene Parmesan slet ikke er afgørende for historien.

8 Jason Sudekis Som Schmitty On Always Sunny

Billede
Billede

På samme måde er der The Gang fra It's Always Sunny In Philadelphia. Disse centrale karakterer er nøglen til vildskaben i dette show, og til tider kommer sidekarakterer ind og tilføjer noget interesse, såsom Gail the Snail og Cricket. Så hvorfor skulle et stort navn (Jason Sudekis) dukke ind som en gammel ven (Schmitty)?

7 Lindsay Lohan som Danielle på det 70'er-show

Billede
Billede

Når der sker noget godt i en sitcom-serie, kan en gæstestjerne kaste en skruenøgle i det…især hvis stjernen er en rigtig stor stjerne. Det var, hvad der skete i That 70s Show, da Lindsay Lohan spillede en (heldigvis kortvarig) karakter ved navn Danielle.

6 Katie Holmes som Naomi om How I Met Your Mother

Billede
Billede

Selv om dette er en ikonisk episode og tradition inden for How I Met Your Mothers verden, var den faktiske skildring ikke fantastisk; Ted bar altid det samme Halloween-kostume og gik til den samme fest for at prøve at mødes med Naomi (Katie Holmes), men de var faktisk ikke et godt match.

5 Anna Gunn Som Amy On Seinfeld

Billede
Billede

Seinfeld er en klassisk tv-serie, og gennem årene har den haft nogle fantastiske gæstestjerner. Anna Gunn var ikke en af dem. Hun optrådte i showet som en karakter ved navn Amy, men det var ikke så rost af et øjeblik som f.eks. nogen del af Breaking Bad.

4 Natasha Lyonne som enhver på Portlandia

Billede
Billede

Portlandia er kendt for at have forskellige berømtheder, der optræder i sketches med Fred Armisen og Carrie Brownstein, og i løbet af dets forløb har Natasha Lyonne været med i fem episoder, som karakterer som Wife, Carries Friend, Laura's Friend og Madison… karakterer, der kunne have været udeladt af serien.

3 Aubrey Plaza As Beth On Portlandia

Billede
Billede

Der er en anden skuespillerinde, der (desværre) optrådte på Portlandia: Aubrey Plaza. Hendes mørke og humørfyldte ting, som hun altid ser ud til at have gang i, kan have vundet nogle mennesker over i tv-programmet Parks and Rec, men det var ikke nødvendigt igen, i tre afsnit af denne sitcom.

2 Justina Machado Som Darci Factor On Jane The Virgin

Billede
Billede

På Jane The Virgin mødte Rogelio Darci Factor, en matchmaker, og de to endte med at få en baby sammen. Selvom dette show var kendt for overdreven drama og magisk realisme og musikalske numre og sådan, var den store personlighed, som Justina Machado skabte, måske bare for meget til tider.

1 Brooke Shields As River Fields On Jane The Virgin

Billede
Billede

En anden karakter forbundet med Rogelio på Jane The Virgin var River Fields. Hun var en skuespillerinde, der fik sine øjenbryn brændt af, hendes tå bidt af en ulv og halvdelen af hendes ansigt lammet efter et spark i ansigtet.

Måske var det hele det eller hendes interesse for Rogelio eller det faktum, at hun også blev spillet af et stort navn (Brooke Shields), der gjorde, at hun ikke var den bedste del af dette show.

Anbefalede: