10 ting, Bella Thorne har været i gang med siden hendes Disney Channel Days

Indholdsfortegnelse:

10 ting, Bella Thorne har været i gang med siden hendes Disney Channel Days
10 ting, Bella Thorne har været i gang med siden hendes Disney Channel Days
Anonim

Skuespillerinden Bella Thorne blev berømt i 2010, da hun begyndte at spille CeCe Jones på Disney Channel-sitcomen Shake It Up, hvor hun medvirkede sammen med Zendaya. I 2013 sluttede showet, og lige siden har Bella Thorne gennemgået en del ændringer. I øjeblikket er Bella Thorne 23 år gammel, og hun er bestemt hård, uundskyldende og lever sit bedste liv.

Dagens liste tager et kig på, hvad Bella Thorne har lavet siden hun sagde farvel til Disney Channel i 2013.

Fra at slutte sig til Only Fans til at starte sit eget pladeselskab – fortsæt med at rulle for at se, hvad stjernen har lavet i de sidste otte år!

10 I 2017 spillede Bella hovedpersonen i dramashowet 'Famous In Love'

Bella Thorne i Famous in Love
Bella Thorne i Famous in Love

Kicking the list off er det faktum, at Bella Thorne medvirkede i dramashowet Famous in Love, som havde premiere på Freeform i april 2017. I showet portrætterede den tidligere Disney Channel-stjerne den unge universitetsstuderende og den håbefulde skuespillerinde Paige Townsen og hun medvirkede sammen med Charlie DePew, Georgie Flores, Carter Jenkins, Niki Koss, Keith Powers, Pepi Sonuga og Perrey Reeves. Efter to sæsoner blev Famous in Love imidlertid aflyst - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,9 på IMDb.

9 og i årenes løb medvirkede hun i adskillige film såsom 'The Babysitter' og 'Infamous'

Bella Thorne The Babysitter Killer Queen
Bella Thorne The Babysitter Killer Queen

Lige siden Bella Thorne forlod Disney Channel, har hun medvirket i en hel del berømte film, og ovenover kan skuespillerinden ses spille Allison i Babysitter-filmene. Udover thrillerfilmserien er Bella også kendt for at medvirke i film som Blended, Alvin and the Chipmunks: The Road Chip, The DUFF, Amityville: The Awakening og Infamous.

8 Bellas stil er helt sikkert blevet mere dristig og kantet i de seneste par år

Bella Thorne
Bella Thorne

Mens Bella Thorne måske er vokset op på Disney Channel - det er sikkert at sige, at stjernens stil i dag helt sikkert er meget anderledes end hvad Bella rockede tilbage i tiden.

I dag er Bella en edgy og modig dronning, uanset om det kommer til hendes hår, makeup eller outfits - og alle, der følger stjernen på sociale medier, vidste det helt sikkert allerede!

7 I 2015 optrådte den tidligere Disney Channel Star på MTV's Slasher Show 'Scream'

Bella Thorne i Skrig
Bella Thorne i Skrig

I juni 2015 havde antologien Scream slasher-showet premiere på MTV, og i det portrætterede Bella Thorne den populære pige Nina Patterson. Udover Bella medvirkede showet også med Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, John Karna, Amadeus Serafini, Jessica Sula, Giorgia Whigham, C. J. Wallace. Tyga. Tyler Posey og Keke Palmer. I 2019, efter tre sæsoner, blev showet aflyst, og det har i øjeblikket en vurdering på 7,2 på IMDb.

6 I 2018 lancerede Bella Thorne sit eget pladeselskab 'Filthy Fangs'

bella thorne
bella thorne

Når det kommer til berømtheder, der forgrener sig til forskellige virksomheder - det er bestemt ikke ualmindeligt, og i 2018 besluttede Bella Thorne at starte sit eget pladeselskab, som hun gav navnet Filthy Fangs. Pladeselskabet har en partnerskabsaftale med Epic/Sony, og der er ingen tvivl om, at Bella vil få succes med det!

5 Et år senere udgav Bella 'The Life Of A Wannabe Mogul: Mental Disarray' - A Book Of Poems She Wrote

Bella Thornes bog The Life of a Wannabe Mogul Mental Disarray
Bella Thornes bog The Life of a Wannabe Mogul Mental Disarray

Næste på listen er det faktum, at Bella Thorne i 2019 faktisk udgav sin allerførste bog - en samling personlige digte, som hun skrev om sine helt egne kampe, forhold og livsstil. Bogen hedder The Life Of A Wannabe Mogul: Mental Disarray - og den blev hurtigt et hit blandt hendes fans over hele kloden.

4 Sidste år optrådte stjernen som svanen i virkelighedens sangkonkurrenceshow 'The Masked Singer'

Bella Thorne på The Masked Singer
Bella Thorne på The Masked Singer

Sidste år optrådte Bella Thorne i den tredje sæson af den populære reality-sangkonkurrence august 2020 Bella Thorne slutter sig til den populære platform, der kun er fans, og med det vakte hun en del kontroverser. Siden da er det blevet diskuteret, om berømtheder rent faktisk burde deltage i platformen, da det gør det meget sværere for almindelige mennesker at tjene penge der. som Svanen - og hun fik bestemt meget ros.

Desværre, efter hendes anden optræden, blev Bella elimineret, men det ændrer ikke på det faktum, at mange var imponerede over hendes præstation! Ovenfor er et billede af, hvad præcis den tidligere Disney Channel-stjerne bar på scenen.

3 Og hun sluttede sig til The Platform Only Fans

Bella Thorne
Bella Thorne

I august 2020 sluttede Bella Thorne sig til den populære platform Only Fans, og med det vakte hun en del kontroverser. Siden da har det været diskuteret, om berømtheder rent faktisk burde deltage i platformen, da de gør det meget sværere for almindelige mennesker at tjene penge der. Da Bella kom med på platformen, slog hun straks en af dens rekorder, da hun tjente 1 million dollars på sine første 24 timer!

2 I slutningen af sidste år udgav Bella sangen "Lonely"

Bella Thornes musikvideo til Lonely
Bella Thornes musikvideo til Lonely

I slutningen af sidste år - mere specifikt i november - udgav Bella Thorne faktisk sangen "Lonely" akkompagneret af en musikvideo, hvorfra et stillbillede kan ses ovenfor. Hvis det ikke var klart nu, at Bella Thorne siger farvel til sit uskyldige Disney Channel-billede - burde sangen bestemt gøre det. I øjeblikket har musikvideoen til "Lonely" 2,1 millioner visninger på YouTube.

1 Og endelig skal Bella Thorne i år udgive sit debutalbum 'What Do You See Now?'

Bella Thorne synger
Bella Thorne synger

Bella Thorne har teaset sit debutalbum What Do You See Now siden 2018, og mens fans håbede på, at det ville blive udgivet i 2020 – det skete bestemt ikke. Bella udgav dog sin tidligere nævnte single "Lonely", hvilket bestemt er et godt tegn - og i øjeblikket forventes det, at den tidligere Disney Channel-stjerne udgiver sit debutalbum What Do You See Now i år. Der er ingen tvivl om, at musik vil være endnu en måde, Bella tjener sine millioner på.

Anbefalede: