Kevin Hart siger, at nøglen til succes er at få venner, der ikke kan lide dig

Kevin Hart siger, at nøglen til succes er at få venner, der ikke kan lide dig
Kevin Hart siger, at nøglen til succes er at få venner, der ikke kan lide dig
Anonim

Kevin Hart og Kelly Clarkson har lige åbnet op om, hvad de opfatter som nøglerne til succes. Og Harts råd kan være en smule overraskende.

I det nyeste afsnit af Hart to Heart, Harts talkshow på Peacock, t alte han med sangerinden Kelly Clarkson om nøglen til succes.

Clarkson t alte om, hvordan hun tænker, "du skal være omgivet af folk, der vil kalde dig ud på din sh."

Hart så ud til at være enig med hende og sagde:

"Nå, mine venner kan ikke lide mig. Hvis du vil kende nøglen til succes, så få venner, der ikke rigtig kan lide dig, som du en gang imellem fanger bare at se på dig… …'Hvad tænker du lige nu?'"

Både Hart og Clarkson har eksisteret i underholdningsindustrien i næsten to årtier. Clarkson fik sin start som den første vinder af American Idol i 2002. Hun fortsatte med at blive en af de mest kommercielt succesrige vindere af showet og har bevaret sin position i musikverdenen. Hun er nu vært for sit eget talkshow, The Kelly Clarkson Show, som har varet i to sæsoner.

Hart har også bevaret succes i sin stand-up- og skuespillerkarriere siden 2001. Han startede med at lave stand-up-komedie og fik sin første rigtige pause i tv-showet Undeclared. Fatherhood og Jumanji: The Next Level er blandt to af hans seneste storfilm.

Hart gav også yderligere råd om at bevare succes i sin seneste lydbog, Overcoming Today's BS For Tomorrow's Success. Selvvækstbogen behandler spørgsmål, som en livscoach kan tage fat på, og berører de værktøjer, Hart har brugt i livet, når han traf beslutninger, der hjalp ham med at opnå succes.

Hart kalder selv lydbogen "forfriskende". Det er dog ikke første gang, Hart forsøger sig med sådan noget. Hart skrev også en erindringsbog kaldet I Can't Make This Up: Life Lessons, som bragte ham på New York Times' bestsellerliste.

I bogen fortæller han også om andre nøgler til succes, der har virket for ham. For eksempel nævner han evnen til at trække på skuldrene af ting eller "bare at acceptere dem … og komme videre med mit liv." Andre ting, Hart nævnte i sine erindringer som vigtige bidrag til hans succes, er tilliden til at prøve nye ting ved at følge hans instinkt og få indsigt fra hans problemer.

Anbefalede: