Kan Shay Mitchell lide sin 'dig'-karakter, Peach?

Indholdsfortegnelse:

Kan Shay Mitchell lide sin 'dig'-karakter, Peach?
Kan Shay Mitchell lide sin 'dig'-karakter, Peach?
Anonim

Nu hvor fans har nået at se to sæsoner af Netflix showet You, er det klart, at dette ikke er noget almindeligt drama. Den mørke romantik mellem Joe og Beck (Elizabeth Lail) er i fokus i sæson 1, og Pretty Little Liars-stjernen Shay Mitchell påtog sig rollen som Peach Salinger, Becks bedste ven.

Penn Badgley ser mange fejl og problemer med sin karakter Joe, og Peach er også en vanskelig person. Hun er ikke helt så slem som ham, men hun planlægger og spionerer en del. Peach voksede op med alt, men al den rigdom i verden gjorde hende bare ulykkelig, og den eneste person, hun virkelig brød sig om, var Beck. Hun hadede Joe med det samme og begyndte at spille et spil over for ham.

Kan Shay Mitchell lide sin You-karakter? Fortsæt med at læse for at finde ud af det.

Playing Peach

Der er masser af underholdende thrillere på Netflix, og du er umulig at stoppe med at se.

Shay Mitchell sagde, at det var "sjovt" at spille Peach. I et interview med Entertainment Weekly sagde hun: "Ja, Peach var bare denne sjove, saftige karakter." Hun sagde, at mens folk kunne se hende som en ond person, "så jeg mange forskellige lag for hende." Hun fortsatte: "Hun har sådan en kærlighed til Beck. Jeg elskede også bare hendes karakter så meget og har ikke spillet noget fjernt tæt på hende. Så det var sjovt at gå fra at spille søde, søde Emily Fields i syv år til fuldfør 180 på alle måder.

Mitchell delte, at hun betragter Peach som en "ensom" person, hvis familie slet ikke brød sig om hende, og hun tror, at Peach er forelsket i Beck af den grund. Hun lagde så meget i det venskab. Hun delte med Refinery 29, at hun virkelig værdsætter karakterens personlighed: hun sagde: "Hun er fræk, men på samme tid er der et hjerte derinde dybt nede. Folk kan se de forskellige lag, som karakteren har, og hun sorterer af afrundede resten af historien."

Skuespillerinden bar endda et par af sine egne tøjgenstande for at spille Peach: hun fort alte EW, "Jeg puttede faktisk meget af mit tøj og mine tasker i karakteren, så det var sjovt virkelig at komme i tøjet hende op og vær opmærksom på, hvad hun havde på. Peach har hæle på, og hvis hun er i flade, er de Juicy loafers."

En spændende rolle

Det er altid sjovt at lære, hvorfor en skuespiller sagde ja til en rolle. I Shay Mitchells tilfælde kunne hun godt lide, hvor relevant historien er, da hun hørte om Peach on You. Hun fort alte Collider.com: "Det er meget virkeligt for alt, hvad der foregår, i denne tid, med dating og at være online, og alt det her, vi bliver mødt med, hver eneste dag."

Mitchell sagde også, at skuespillere helst ikke ville lide den person, de portrætterer, hvilket giver mening, og hun arbejdede på at forstå Peachs motivationer.

Mitchell elskede også, at hun var i stand til at "spille den slemme pige og gå i et værelse i høje hæle, hver dag", da hun påtog sig rollen som Peach Salinger.

Det er fantastisk, at Mitchell kom til hjertet af det, der generede Peach, og lærte mere om hendes baggrundshistorie. Fans kan helt sikkert fortælle, at hun lagde så meget arbejde i rollen, da hun spillede Peach fejlfrit.

Hvad med Emily?

Shay Mitchell delte nogle TikTik-videoer, hvor hun spillede dress-up og tog tøj på, så hun lignede Emily Fields og Peach Salinger.

Det lyder som om Mitchell også nød at spille Emily, da hun havde denne rolle i det populære teen-drama Pretty Little Liars i syv sæsoner.

I et interview med Teen Vogue delte skuespillerinden, at Emily er "stærk", og hun elsker det ved hende. Hun sagde: "Hun udstråler bare så meget selvtillid, og hun er ikke bange for at være den, hun er. Jeg elsker den autenticitet, hun har fået gennem årene - det var ikke altid sådan. Og jeg tror også, at hun er den loyale. og hun er bare en virkelig solid person og ven og menneske. Jeg kan godt lide de egenskaber ved enhver, og det er rart at spille en, der ikke er en ond pige eller sådan noget."

Takket være hendes rolle som Emily i Pretty Little Liars har Shay Mitchell et stort antal fans, og den fanbase var glad for at tjekke hende ud på Netflix-dramaet You. Det er sjovt at lære, at hun havde en fornøjelig tid med at spille sin karakter Peach Salinger, og at det var sådan en god oplevelse.

Anbefalede: