Venners fans siger, at seere, der ikke kunne lide Janice, var berettigede

Indholdsfortegnelse:

Venners fans siger, at seere, der ikke kunne lide Janice, var berettigede
Venners fans siger, at seere, der ikke kunne lide Janice, var berettigede
Anonim

Selv om Maggie Wheeler modtog en masse uberettiget had for sin rolle som Janice i ' Friends,' er hun siden hævet over dramaet. Sagen er den, at 'Janice' ikke har ændret sig så meget, i hvert fald udseendemæssigt. Og hun spiller stadigvæk.

Hun har dog droppet den nasale stemme og det høje grin, der fik hendes irriterende 'Friends'-seere tilbage i dag.

Men mens mange fans ikke kunne lide karakteren, fordi hun var, for at sige det enkelt, irriterende, er der en anden grund til, at fans mener, at folk er berettiget til at blive irriteret over Janice.

Seere siger, at Janice ikke var en særlig god person

Næsende stemme og skræmmende slagord til side, "Venner"-seere påpegede, at der er noget ved Janice, der virkelig ikke var så fantastisk.

Ja, hun kunne have været en anstændig kæreste for Ross i et stykke tid, men der var nogle andre ting, der var bekymrende før det. Og det var værre end bare hendes grin og den gentagne linje 'oh my god'.

Fans tror, at Janice tog Chandler forkert…

Redditorer påpegede, at vennerne behandlede Janice virkelig dårligt, hvilket ikke var rigtig fair. Bortset fra det faktum, at hun allerede havde bevist, at hun ikke var så fantastisk af en person på mindst én måde: hun var Chandler utro.

Plus påpegede fans, at hun også trådte ud af sin mand. Hvilket gjorde hende til knap så perfekt kærestemateriale til nogen af kernevennegruppen.

Seerne skulle ikke lide Janice

Nu indser de fleste seere, at det simpelthen var meningen, at de ikke kunne lide Janice, og at få hende til at have en sjov stemme og et irriterende grin var den nemmeste måde at nå målet.

Showrunners lod trods alt ikke til at have til hensigt at gøre hende til en langvarig karakter i showet, på trods af hvor godt hun kom ud af det med resten af castet.

Så det var OK, hvis Janice ikke var så stor en person, karaktermæssigt; alle vidste, at hun ikke ville holde. Alligevel var ikke alle tilfredse med, hvordan hendes karakter blev afskrevet fra showet.

Og alligevel havde det virkelige Maggie Wheeler ikke noget imod at forlade showet, og hun rejste afsted med gode minder. Hun har endda givet interviews i årene siden serien blev afsluttet og ser virkelig ud til at have haft en fantastisk tid på settet – også selvom hendes karakter ikke var en fanfavorit.

Maggie poster faktisk stadig på Instagram med minder om 'Venner', og hun har været involveret i nogle nostalgiske begivenheder i Central Perk og andre steder. Og uanset hvordan karakteren er skrevet, sætter fans stadig pris på, hvad Maggie bragte til serien og dens tv-arv.

Anbefalede: