Hvor er stjernerne fra den originale 'Iron Chef' i dag?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er stjernerne fra den originale 'Iron Chef' i dag?
Hvor er stjernerne fra den originale 'Iron Chef' i dag?
Anonim

Yngre fans af Alton Browns Iron Chef America bliver måske overrasket over at høre, at den populære madlavningskonkurrence faktisk er en genindspilning. Den originale Iron Chef blev sendt på Fuji Japanese Television-netværket fra 1993 til 1999, og det blev et kulturelt fænomen i USA, da episoder begyndte at blive sendt i syndikering på Food Network. Konkurrencen fandt sted i Kitchen Stadium, hvor konkurrerende kokke fra eksklusive restauranter over hele kloden ville komme for at udfordre Iron Chefs, mestrene for deres udvalgte køkken, som var værter i Kitchen Stadium, som også var succesrige restauratører.

Theatrikken i showet og det pædagogiske element gjorde det utroligt populært, og det blev refereret flere gange i popkulturen som i episoder af The Simpsons og Futurama, og der var endda et Iron Chef-drikkespil, der kredsede om showets mange slagord. Efter 300 konkurrenter og 20 år siden showets afslutning, var det her stjernerne i den originale japanske version endte.

10 Chairman Kaga

Showet var vært for Chairman Kaga, en karakter spillet af den berømte japanske skuespiller Takeshi Kaga. Kagas excentriske præsentation af konkurrencens temaingrediens og hans fjollede og lyse tøj var lige så sjovt at se, som kokkene lavede mad. I dag fortsætter Kaga med at optræde og har medvirket i adskillige japanske shows og film samt adskillige skuespil.

9 Kenji Fukui

Fukui har været tv-omtaler i hele sin karriere, men han er bedst kendt for sin tid som play-by-play-omtaler for Iron Chef. Fukui fortsætter med at være vært i dag og arbejder nu på showet Tamori Japonica Logos. Han er en af de længst arbejdende værter på Fuji-netværket.

8 Dr. Yukio Hattori

Hattori er en kulinarisk og ernæringsekspert med en ph.d. fra Show University. Han er den femte præsident for Hattori Nutritional College. Sammen med Fukui var han en af de faste play-by-play-udtalere til showet. Han optrådte også i showet som udfordrende kok i 2 afsnit. Ud over sine akademikere fortsætter han med at lave madlavningsprogrammer som Yakitate Japan! Forklæde af kærlighed, og Ai No Apron.

7 Shinichiro Onta

Mens Hattori og Fukui sad i boden og så play-by-play, var Onta showets sidereporter på stadion, som ville udføre interviews med kokke efter kampen og hjælpe med play-by-play, lignende til en sportsmelder. Onta er nu en stemmeskuespiller, der har lavet flere japanske film og videospil og sørget for den japanske eftersynkronisering til adskillige amerikansk-fremstillede film, mest kendt W alt Disneys Pinnochio.

6 Iron Chef Japanese Rokusaburo Michiba

Rokusaburo Michiba var den første jernkok af japansk køkken, før han trak sig tilbage fra showet omkring 1996. Han fortsatte med at optræde i showet af og til som gæst og nogle gange som konkurrent eller sponsor for konkurrenter, der var hans lærlinge. Allerede en succesfuld restauratør før showet, fortsatte han efter pensioneringen sit arbejde som kok, og i dag, 91 år gammel, fortsætter han med at lave mad! Han er også en berømt kalligrafikunstner, en populær kunstform i Japan.

5 jernkok kinesiske Chen Kenichi

Det originale Iron Chef-show var meget mandsdomineret, som man kan se, og af en eller anden grund, da kvindelige konkurrenter kom på showet, var Chen Kenichi den, der blev valgt (han tabte mere til kvindelige kokke end enhver anden jernkok gjorde). Kenichi er ekspert i madlavning fra Shezuan med kælenavnet "Sichuan Sage", og Kenichi fortsætter med at drive sine talrige prisvindende restauranter Shisen Haten, som har 10 steder i hele Japan, hvoraf tre er i Tokyo. En filial af hans restaurant åbnede for nylig i Singapore og drives nu af hans søn. Ud af alle Iron Chef, der nogensinde har arbejdet på showet, var han den eneste, der forblev med showet fra hele dets løb.

4 jernkok japanske Masaharu Morimoto

Da den originale jernkok, japanske Rokusaburo Michiba, gik på pension, tog han flere måneder på at researche for at finde sin perfekte afløser. Han besluttede, at den bedst egnede var Masaharu Morimoto, der oprindeligt startede som sushikok og arbejdede sig frem til at blive lederen af fusionsteknikker i det japanske køkken. Siden den oprindelige Iron Chef, har Morimoto fortsat med at drive et netværk af meget succesrige restauranter, herunder Morimoto Asia, som åbnede i W alt Disney World, Florida, i 2015. Morimoto har også optrådt i flere andre madlavningsprogrammer, som Hell's Kitchen og Top Chef. Han er det eneste medlem af den originale Iron Chef, der fortsætter som fast mand på Iron Chef America.

3 Iron Chef French Yutaka Ishinabe

Selv om hans embedsperiode i showet var den korteste, blev Yutaka Ishinabe stadig udnævnt til en æresjernkok sammen med Michiba efter kun at have spillet 8 kampe for serien. Ishinabe forlod angiveligt showet, fordi de tidsmæssige begrænsninger var for stressende for ham, og han var ikke tilfreds med smagerens anmeldelser af hans sidste kamp, som han tabte. Efter showet vendte Ishanabe sin opmærksomhed mod sin restaurantkæde, Queen Alice, som opererer i Frankrig, hvor han nu bor.

2 jernkok franske Hiroyuki Sakai

Hiroyuki Sakai var Ishanabes afløser som jernkokken i det franske køkken, og han forblev med showet til det sidste og optrådte sammen med Masaharu Morimoto på debuten af Iron Chef America. Sakais krav på berømmelse var hans kombination af franske opskrifter med japanske madlavningsmetoder. I de sidste kampe i serien vandt Sakai titlen "King of the Iron Chefs", og besejrede alle sine medspillere i seriens finale. Han fortsætter med at drive sine adskillige restauranter og har optrådt på Iron Chef Thailand og Masterchef Australia som gæstedommer.

1 jernkok italienske Masahiko Kobe

Kobe var den sidste kok, der deltog i showet, og den yngste. Han var den eneste jernkok i det italienske køkken, som showet nogensinde har haft, og hans tilføjelse syntes altid at være blevet håndteret akavet af showets producenter, næsten som om de indså vent lidt, dette show har været i gang i 7 syv sæsoner, og vi har ikke nogen, der laver italiensk mad!” Derfor var han den jernkok, der blev udfordret mindst. På trods af at han er den yngste er han desværre det første medlem af showet, der går bort. Han døde i en alder af 49 på grund af skader, han fik efter et fald på en af sine restauranter.

Anbefalede: