Hvorfor Jennifer Connelly takkede nej til en rolle i en film, der ville have gjort hende til en superstjerne

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Jennifer Connelly takkede nej til en rolle i en film, der ville have gjort hende til en superstjerne
Hvorfor Jennifer Connelly takkede nej til en rolle i en film, der ville have gjort hende til en superstjerne
Anonim

Jennifer Connelly kunne have været en langt større stjerne, end hun er i dag. Mens hun konstant arbejder, var Jennifers karriere næsten drastisk mere imponerende. Den film, hun afviste, gjorde trods alt hendes afløser til en megastjerne.

The Beautiful Mind og Requiem For A Dream-skuespilleren er i øjeblikket lykkeligt gift med MCU's Paul Bettany og lever et ret glamourøst og kreativt liv. Men tænk bare på, hvor meget for ekstravagant det ville have været, hvis hun havde taget Julia Roberts rolle i Pretty Woman…

Så hvorfor i alverden skulle Jennifer, som var en stigende stjerne på det tidspunkt, afvise hovedrollen i en elsket film, der er gået til at tjene millioner og lancere Julia Roberts' karriere?

Pretty Woman lancerede Julias karriere

Pretty Woman gjorde Julia Roberts' karriere. Før hun lavede Garry Marshall-filmen fra 1990, havde Julia kun været i en håndfuld projekter. Hendes rolle som Daisy i Mystic Pizza gav hende mulighed for at komme ind i auditionslokaler, hun ellers ikke ville være blevet inviteret ind i. Dette blev fulgt op med en birolle i den stjernespækkede ensemblefilm, Steel Magnolias. Men det var først i 1990, da Julia blev castet til en hovedrolle i en film, der virkelig fokuserede på hende.

Så meget som Pretty Woman er en film om to meget forskellige mennesker, er der ingen tvivl om, at filmen i virkeligheden handler mere om Julias Vivian Ward. Filmen var også et redskab til Julias enorme stjernestatus og status som ledende kvinde. Den dag i dag er Julia fortsat taknemmelig for muligheden for at blive castet i denne elskede film. Så det er ret skørt, at hun næsten ikke tog rollen, da selve filmen oprindeligt var meget, meget anderledes.

Det var dette faktum, der også afholdt Jennifer Connelly fra at acceptere hovedrollen.

Den mørkere version af Pretty Woman, der slukkede Jennifer Connelly

Ifølge Vanity Fair var det originale manuskript til Pretty Woman langt mere voksent og langt mørkere end den søde romantiske komedie, som vi kender og elsker. J. F. Lawtons originale idé fik endda Vivian-karakteren til at dø til sidst. Kort sagt fik det ikke den lykkelige slutning, som studiet virkelig ønskede.

Pretty Woman blev oprindeligt udviklet af et studie, og derefter skiftede det hænder til Disney, som havde endnu stærkere meninger om at formindske de mere modne aspekter af historien.

J. F. Lawtons originale værk hentede inspiration fra film som The Last Detail og Wall Street. Det var mere realistisk… og det var ikke fnug. Men det var heller ikke noget, J. F. var overdrevent beskyttende over. Det mørkere originale manuskript brød ham ind i branchen, og han var bare glad for at få sit arbejde produceret af folk, der rent faktisk var ligeglade… selvom de ville ændre historiens tone dramatisk.

Derudover forsøgte producer Laura Ziskin at slå ideen om, at en velhavende mand ikke bare skulle kaste sig ind og redde en fattig eskorte. Hun ville have en balance i det. I bund og grund, at Vivian-karakteren ville redde Richard Geres Edward Lewis lige så meget som han reddede hende. Laura sørgede for, at instruktøren Gary Marshall, som var ekstremt etableret på det tidspunkt, lavede sin egen omskrivning. Denne omskrivning ændrede i sidste ende Pretty Woman til den klassiske film

Men da Jennifer Connelly og hendes agenter læste manuskriptet, var det stadig ekstremt mørkt.

Dette historievalg slog nogle få skuespillere fra, især Molly Ringwald, som var utilpas som prostitueret på trods af at blive bedt om at spille hovedrollen. Under jagten på en erstatningsskuespiller blev både Winona Ryder og Jennifer shortlistet. Jennifer blev især set som frontløberen for rollen.

På det tidspunkt blev Jennifer set som en af de mest eftertragtede og kommende stjerner takket være hendes arbejde i Once Upon A Time In America, Seven Minutes In Heaven, og især Labyrinth med David Bowie.

At blive castet i Pretty Woman ville nemt have gjort Jennifer til et kendt navn og sat hende op til nogle fantastiske roller. Men ifølge Cosmopolitan trak Jennifer sit navn tilbage fra opløbet. Ligesom Molly Ringwald følte Jennifer, at hun var for ung til at spille prostitueret i så mørk en film.

Da filmen gik igennem toneændringer, blev Julia Roberts til sidst castet, på trods af at hun ikke var Disneys førstevalg. Selvfølgelig gjorde dette valg Julia til en stor stjerne.

I betragtning af det faktum, at filmen gennemgik et dramatisk toneskifte, spekulerer vi på, om Jennifer har fortrudt, at hun har afvist den?

Selvfølgelig var det de færreste, der havde forudseenhed til at vide, at Pretty Woman ville ændre sig så meget. Derfor traf Jennifer sandsynligvis et intelligent og ærligt valg, da det oprindeligt blev tilbudt hende. Når alt kommer til alt, ville det sandsynligvis have bragt hendes karriere på en helt anden kurs at tage en rolle, der var SÅ mørk, edgy og seksualiseret.

I stedet for at tage en ledende rolle, hun følte sig utilpas med, tog Jennifer valget om at beskytte sin egen integritet og sikkerhed… hvilket er ret beundringsværdigt.

Anbefalede: