Her er hvorfor fans stadig savner 'Drop Dead Diva' år senere

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor fans stadig savner 'Drop Dead Diva' år senere
Her er hvorfor fans stadig savner 'Drop Dead Diva' år senere
Anonim

Mens showet 'Drop Dead Diva' sluttede for år siden - i 2014 - får fans stadig et glimt af dets tidligere stjerner. Hovedskuespillerinden, Brooke Elliott, er endda med i 'Sweet Magnolias' i dag. Og resten af rollebesætningen har spredt sig til forskellige andre shows, film og projekter, der ellers er Hollywood-tilstødende.

Men sagen er, at fans ikke er kommet over slutningen af showet, og de tigger kun om en form for genstart. Hovedspørgsmålet er dog hvorfor?

Hvorfor blev 'Drop Dead Diva' aflyst?

Efter seks sæsoner var 'Drop Dead Diva' endelig færdig. Serien endte ikke rigtig på en cliffhanger, men fans har stadig masser af spørgsmål om i dag (som om Grayson virkelig døde?!).

Hvilket fører os til, hvorfor blev 'Drop Dead Diva' aflyst? Det var velsagtens populært nok til at vare seks sæsoner, hvor fans kommenterede ting som "Dette show er perfekt!" og "Snudeste show nogensinde."

The Lifetime-show kunne dog bare ikke hænge. Hollywood Reporter forklarede, tilbage i seriens høje seerperiode, at på trods af en kort "aflysning" efter den fjerde sæson, blev serien genoplivet med en anden model.

Lifetimes vigtigste klage over serien var dens høje omkostninger, foreslog udgivelsen, så de reducerede omkostningerne mellem fjerde og sjette sæson. Men det andet problem er, at seertallet faldt fra sæson fire til fem; et fald på mere end en halv million gav anledning til bekymring.

Det var klart nok til at afslutte det ellers vellykkede show.

Er 'Drop Dead Diva' på Netflix?

Bummeret for fans var, at 'Drop Dead Diva' ikke blev fulgt op med nogen form for spinoff eller udløber. Margaret Cho, Brooke Elliotts BFF på skærmen, havde dog allerede et andet projekt på vej.

Med hensyn til Brooke fortsatte hun også med at optræde i andre projekter. Men hvor blev selve showet (og alle dets seks tårevækkende sæsoner) af? Er 'Drop Dead Diva' på Netflix?

Desværre for fans, der elskede showet, var det på Netflix før, men det er det ikke i øjeblikket. What's on Netflix advarede fans tilbage i 2019 om, at showet ville forlade i marts samme år, efter at have været på on-demand-tjenesten i 2011.

Den gode nyhed er, at nogle fans har fundet (og binged) showet på Amazon Prime Video. Så der kan stadig være håb for fans, der ønsker at gense (eller opdage for første gang) det hjertevarmende show.

Og der er masser af fans, der ville elske endnu en chance for at se; fans savner showet, primært fordi det var så unikt. En fan kaldte Brooke Elliott "bare ekstraordinært" i rollen, mens han også roste castingen generelt; den "undervurderede Kate Levering" er endnu et højdepunkt.

Generelt elskede fans bare karakterernes udvikling, plotlinjen, der fokuserede på alt andet end udseendet, og de supersjove gæstestjerner, der dukkede op ved hver tur (inklusive Kim Kardashian, selvom hendes show på det tidspunkt var fra at nærme sig sin sidste sæson!).

Anbefalede: