Fans taler stadig om 'Spider-Man'-skuespilleren Tom Hollands ikoniske 'Lip Sync Battle'-optræden fire år senere

Fans taler stadig om 'Spider-Man'-skuespilleren Tom Hollands ikoniske 'Lip Sync Battle'-optræden fire år senere
Fans taler stadig om 'Spider-Man'-skuespilleren Tom Hollands ikoniske 'Lip Sync Battle'-optræden fire år senere
Anonim

For fire år siden optrådte Tom Holland, hvad folk siger, er den bedste Lip Sync Battle-forestilling i showhistorien.

Mange fans kender skuespilleren Tom Holland for hans rolle som Spider-Man i Marvel Cinematic Universe. Andre kender ham dog som manden, der opførte den legendariske Lip Sync Battle-forestilling for fire år siden, og efterlod det hele på scenen efter at have lip-synkroniseret Rihanna 2007-hittet "Umbrella."

Selv om dets jubilæum fandt sted i går, den 7. maj, er fans på Twitter stadig begejstrede for den berømte video, der nu er fire år gammel, og de kan stadig ikke lade være med at tale om, hvilken gamechanger-forestilling det var.

Før Holland opførte "Umbrella", kom Holland ud og dansede til den klassiske sang "Singin' in the Rain", iført et jakkesæt, der ligner Gene Kellys fra filmen af samme navn. Næsten tredive sekunder senere bar han dog en trikot af læder, bob-paryk og rød læbestift svarende til det, Rihanna bar i den originale musikvideo.

Holland konkurrerede mod andre Spider-Man-stjerne Zendaya om det eftertragtede mesterskabsbælte. Selvom skuespillerinden kæmpede godt, kom MCU-stjernen ud på toppen og imponerede både hende og fans med sine danseevner, hans uironiske omfavnelse af femininitet, og at hans paryk ikke kom ud midt i forestillingen.

Selv om skuespilleren overraskede mange med sine evner, var de, der har fulgt hans karriere, sandsynligvis ikke blandt dem. Holland har haft mange års danseerfaring og blev castet som Michael i West End-teatrene Billy Elliot the Musical, da han kun var 12.

Efter at have optrådt i Billy Elliot the Musical Live for at fejre sin rolle som "tidligere Billy" i 2014, fokuserede Holland mere på sin filmkarriere, hvilket førte ham til sin rolle som Peter Parker/Spider-Man. Selvom han ikke har danset meget siden, viste han Lip Sync Battle-publikummet, at han ikke havde mistet kontakten.

Selvom Holland gav en fejlfri præstation, rapporterede People og Yahoo Entertainment, at han næsten optrådte "Oops!…I Did It Again" af Britney Spears i stedet, fordi han ikke var sikker på, at han kunne få rettighederne til "Umbrella" i tide. Han var dog heldig, og bekræftelsen kom fem timer før showet.

Efter forestillingen ønskede fans at kende begrundelsen bag de risikable sangvalg og rutiner. Da det kom til stykket, startede det som producenternes idé - de ville have Holland til at nå ud til et "yngre publikum", en idé han var helt vild med.

Med hensyn til hans introduktion med "Singin' in the Rain", blev den brugt som en ode til hans Broadway-dage.

Holland skal medvirke i de kommende film Spider-Man: No Way Home og Uncharted, som begge udkommer i 2021 og 2022. Han skal også medvirke i den kommende Apple TV+-serie The Crowded Room, som han også vil fungere som executive producer.

Lip Sync Battle afsluttede sin sæson fem i 2019, og der er ingen ord om, hvorvidt showet vil blive fornyet til sæson seks. Alle afsnit kan ses på Paramount+, med videoer af individuelle optrædener, der kan ses på YouTube.

Anbefalede: