MIles Teller blev oprindeligt afvist af Project X for ikke at være nørdet nok

Indholdsfortegnelse:

MIles Teller blev oprindeligt afvist af Project X for ikke at være nørdet nok
MIles Teller blev oprindeligt afvist af Project X for ikke at være nørdet nok
Anonim

På trods af rygterne om, at Miles Teller potentielt bliver aflyst, ser skuespillerens karriere ud til at være bedre end nogensinde, efter hans enorme kemi sammen med Tom Cruise i Top Gunn: Maverick.

Teller trivedes ikke kun i rollen, men han så også ud, især under hans strandscene, som indebar masser af forberedelse bag kulisserne.

Før han fik roller sammen med Tom Cruise, var det noget af en stigning for Teller. Han havde forskellige mål, såsom at gøre det i baseball. Selv da han skiftede retning og gik ind i Hollywood, var der ingen garantier.

En af hans første store cameos viste sig at være i Project X. Men ifølge skuespilleren skulle han spille en meget større rolle i filmen.

Lad os finde ud af, hvad der skete bag kulisserne.

Før Hollywood Miles Teller ville være baseballspiller

Hans drøm var at klare sig i baseball, sjovt nok, Teller indrømmede, at det tætteste han kom på denne virkelighed var i Project X, hvor han filmede en ikonisk scene, som fans stadig husker ham for i hans tidligere dage.

“Jeg slog en plænenisse fuld af ekstase i Project X med et baseballbat. Så det var lidt det tætteste, jeg tror, jeg kommer [på professionel baseball],« siger han til Rolling Stone.

Miles Teller er også en stor fan af at samle baseballkort, noget skuespilleren nød sammen med sin far og stadig gør den dag i dag.

På trods af hans succes med Top Gunn: Maverick, er Tellers hovedmål stadig at portrættere en baseballspiller på den lille eller store skærm. Han købte for nylig et manuskript, hvilket potentielt kunne gøre dette til en realitet fremover.

"Det er en perfekt verden, hvis jeg kan blive bet alt for at foregive at være baseballspiller," siger han.

Det var helt vejen for Teller indtil nu, og i sandhed stod han som andre store stjerner i branchen tidligt over for afvisning.

Miles Teller fik at vide, at han ikke var nørdet nok til at portrættere en af hovedprojektets X-stjerner

Ud for et tamt budget på 12 millioner dollars slog Todd Phillips et hjem med Project X, da filmen var et kæmpe hit i billetkontoret, især hos de yngre fans.

Den tjente 102,7 millioner dollars ved billetkontoret, samtidig med at den blev en kultklassiker.

Miles Teller optrådte kun i to scener, selvom han blev en mindeværdig del af det hele. Skuespilleren afslørede, at han stadig er anerkendt den dag i dag for den rolle.

“Projekt X er den dag i dag det, jeg bliver mest anerkendt for. Det er så sjovt, for jeg er med i den film i bogstaveligt t alt to scener. Det er en så ikke-narrativt struktureret film, at jeg ikke troede, folk selv så karakterer i den."

Sandheden skal frem, Teller skulle spille en meget større rolle i filmen. Men på audition-stadiet fik skuespilleren at vide, at han bare ikke var nørdet nok til at spille en af de tre hovedkarakterer. Han uddybede sammen med Coming Soon.

"På "Project X," var de dele, jeg var til audition til, at spille en af de tre børn. En af de tre vigtigste fyre. Todd blev ved med at fortælle mig, hver gang jeg blev ringet tilbage: "Se, mand Du er virkelig, rigtig god. Du er bare ikke en af disse børn. Disse fyre er mere nørdede. Men du skal nok klare dig."

Phillips vidste bestemt, hvad han t alte om, da Tellers karriere viste sig at være mere end okay…

Miles Teller ønskede at bruge sit rigtige navn i projekt X

Teller fik stadig rollen i filmen, og ironisk nok blev han stort set castet som sig selv, den seje knægt. Teller afslørede også, at han var motiveret af Will Smith til at bruge sit egentlige navn i filmen, på trods af næsten at han brugte et falsk navn.

"Jeg skulle have et andet navn, men navnet på det barn, jeg ville bruge, var en rigtig elev på Pasadena High School. De sagde: "Det kunne vi ikke få rettighederne til. Er du sejt at bruge dit eget navn," fort alte han Coming Soon.

"Jeg kan huske, at Will Smith t alte om, hvordan det bedste, han gjorde, var at navngive sin karakter Will Smith i "Fresh Prince." Så kender folk dit navn. De sagde: "Er du sej at bruge dit rigtige navn?" og jeg sagde: "Ja, selvfølgelig."

Det hele lykkedes tydeligvis for Teller, der brugte den mindre cameo i Project X som en stor affyringsrampe.

Anbefalede: