Fans kan stadig ikke tro, at Bruce Lee blev afvist for denne ikoniske rolle

Indholdsfortegnelse:

Fans kan stadig ikke tro, at Bruce Lee blev afvist for denne ikoniske rolle
Fans kan stadig ikke tro, at Bruce Lee blev afvist for denne ikoniske rolle
Anonim

Han forlod os alt for tidligt i en alder af 32. Bruce Lee havde stadig meget tilbage at give sammen med visdom at give andre. Selvfølgelig er han husket for sin kampsport, men Lee var så meget mere. Hans arv bliver fortsat fejret af så mange, inklusive hans datter.

Den dag i dag kan det få alvorlige konsekvenser at tale dårligt om Lee. Spørg bare Quentin Tarantino, der gnidede mange fans på den forkerte måde i 'Once Upon A Time In Hollyood', der portrætterede Lee som svag. For pokker, selv Brad Pitt var utilpas med scenen.

Hans tid i film bliver stadig husket. Mærkeligt nok stod Lee også over for afvisning i de tidlige 70'ere. At blive afvist ville føre til noget godt, da Lee tog tilbage til Hong Kong, og han gjorde tingene på sin måde.

Dengang var det dog ikke så nemt at booke en bestemt koncert med ABC, som det burde have været. Faktisk sagde netværket nej til Lee til koncerten. Det siges, at en sprogbarriere spillede en rolle, sammen med netværket, der ikke tror, end en asiat kan føre til… yikes.

Lad os se tilbage på situationen, mens vi kigger på, hvad fansene siger. Selv Lees datter t alte om, at hendes afdøde far blev afvist for rollen.

ABC tager David Carradine

Det var Lees idé, men at give hovedrollen til en asiatisk mand var ikke, hvad Warner Brothers ønskede på det tidspunkt. David Carradine endte med at få hovedrollen.

Showet var en succes og sendte tre sæsoner og 62 afsnit i midten af 70'erne. Showet ville endda blive genstartet, annonceret på CW tilbage i maj 2020.

Bruce Lees datter Shannon Lee fortsætter med at holde sin fars arv i live. Hun t alte med The Guardian om snubben, og hvad den gjorde for hendes fars karriere.

“Vi voksede op med denne historie,” siger Shannon. "At min far skabte dette show og fik at vide, at han ikke kunne medvirke i det, fordi det amerikanske publikum ikke ville acceptere en kinesisk leder. Hvis du skulle tale med Warner Bros, er jeg sikker på, at de ville sige, at de havde ideen [til Kung Fu] før min fars pitch. Men de har mange ligheder, så du ved…"

Det var senere i hendes liv, at Shannon faktisk ville finde sin fars pitch til showet.

"Jeg gik med til at overtage min fars eftermæle fra min mor, og hun sendte hans ting til mig i LA. Der var kasser og kasser med skrift. Mens jeg gennemgik dem, stødte jeg på behandlingen for The Warrior. Det var dette afslørende øjeblik, 'Wow, det eksisterer virkelig!'"

Åh, hvad kunne have været at se tilbage. Som det viser sig, er fans på Quora heller ikke tilfredse.

'Kung Fu' Snub

ABC-showet var ingen ringere end 'Kung Fu', som i retfærdighed havde en anstændig succes uden Lee.

Fans diskuterer stadig afvisningen via streams som Quora. Fans har forskellige teorier, selvom det for det meste er skyld i, hvor bagud ABC var med tiden.

"Ja. Det er sandt. Sådan. Virksomhedsstudierne (jeg tror, Lee satte dem alle sammen) fort alte Lee, at en asiatisk hovedskuespiller ikke ville kunne sælges til det amerikanske publikum (Amerika var ret hvidt på det tidspunkt)."

"Tv-producenter afviste Lee af markedsføringsmæssige årsager, ikke så meget for racisme. Lee reagerede aldrig rigtig med "sure druer", men flyttede snarere tilbage til Hong Kong med beslutsomhed for at bryde ud i filmen."

En anden faktor, som mange fans finder problematisk, er, at hele konceptet var Lees idé, og da han rejste tilbage til Hong Kong, blev det sat i spil med en anden rollebesætning.

"Han blev ikke 'afvist' i sig selv. Showet var Bruce Lees idé - netværk nægtede at producere det på grund af det. Og efter at han rejste til Kina, stjal de ideen og plantede David Carradine derinde, fordi han var hvid, og han så orientalsk nok ud til at kunne klare det."

Dette ser ud til at være temaet for de fleste fans.

"Bruce Lee tabte faktisk til David Carradine for serien, der oprindeligt hed The Warrior (en idé, som han bidrog væsentligt til), fordi studielederne ikke troede, at en asiat kunne bære hovedrollen."

Snubbet afskrækkede ikke Lees syn, og hvis noget, ville det antænde en enorm gnist, når han vendte hjem.

Alligevel er det svært at tro, at han fik afvist en rolle på grund af hans arv, som stadig er stærkere end nogensinde i dag.

Anbefalede: