Saturday Night Live': Fans ville ikke have Pete Davidsons tilbagevenden

Indholdsfortegnelse:

Saturday Night Live': Fans ville ikke have Pete Davidsons tilbagevenden
Saturday Night Live': Fans ville ikke have Pete Davidsons tilbagevenden
Anonim

Fans ventede med tilbageholdt ånde på at se, hvad showet ville byde på, da Saturday Night Live havde premiere på første afsnit af sæson 47. Det, der dog stak mest ud i fansens øjne, var det faktum, at Pete Davidson havde gjort et comeback, og fans ville virkelig ønske, han ikke havde gjort det.

Efter en kort pause fra showet blev fans chokerede over at se Pete Davidson vende tilbage til sættet af Saturday Night Live og udtrykte skuffelse over det faktum, at han deltog i aktuelle episoder.

Det lader til, at den eneste person, der er begejstret for Pete Davidons tilbagevenden, er Pete Davidson selv.

Pete Davidson's Ice Cold Return

Pete Davidson virkede begejstret over at være tilbage på settet til Saturday Night Live, da han glimtede med sit karakteristiske smil og gav alt for sin del i showet. Det så dog ud til, at fans slet ikke ville have noget med ham at gøre, og faktisk virkede de overrumplede over, at han var kommet tilbage på scenen igen.

Fans troede, at Pete var gået væk i et stykke tid, og blev overraskede over at se ham tilbage så hurtigt. Han havde tidligere antydet til fans, at hans tid i programmet var ved at være slut, og alle troede, at han var ved at udfase sig selv.

De så ud til at have sluttet fred med hans fravær, og denne seneste udsendelse af Saturday Night Live afslørede, at fans overhovedet ikke savnede Pete Davidson.

Faktisk var mange mennesker kede af, at han dukkede op igen og har været højrøstede over ikke at ville se mere til ham i showet.

Pete Davidsons hadklub kommer stærkt.

Fans vil ikke have Pete Davidson tilbage

Det ser ud til, at fans er lige så 'færdige' med Pete Davidson, som han er med showet. Da fans så ham udsmykket i en Norm Macdonald-skjorte, og tilsyneladende var tilbage i showet i det lange løb, tog fans til sociale medier for at lufte deres frustrationer.

Kommentarer inkluderet; "Undskyld, men han er ikke engang sjov," "han er nødt til at gå," og "Jeg vil ikke se nogen SNL-skit, han er på!!"

Andre skrev; "Det er så mærkeligt. Han er ikke engang ret sjov, og ingen ser det show længere," samt; "Hans efterligning af dusørjægeren Hunden var usmagelig og vulgær," og "blev vi ikke lige sluppet af med ham? Hvordan er han i gang igen?"

Også skrevet var; "Først en Kardashian, nu vender denne bozo tilbage. SNL R. I. P."

Anbefalede: