Squid Game'-fans kan ikke tro, at showet blev afvist af flere studier i 10 år

Indholdsfortegnelse:

Squid Game'-fans kan ikke tro, at showet blev afvist af flere studier i 10 år
Squid Game'-fans kan ikke tro, at showet blev afvist af flere studier i 10 år
Anonim

Sydkoreansk overlevelsesdrama Squid Game har taget Netflix og resten af verden med storm i de seneste to uger. Den ni-delte dramaserie, som blev udgivet den 17. september, har fanget millioner af seere og sat gang i online-samtaler på en måde, der har været savnet siden de gode gamle dage med Game of Thrones.

Serien følger 456 mennesker udvalgt fra samfundets laveste lag, der står over for frygtelige økonomiske vanskeligheder, mens de konkurrerer i dødbringende spil inspireret af dem, der spilles af sydkoreanske indfødte i deres barndom. At sige, at slutpræmien er livsændrende, ville være en underdrivelse, ligesom ethvert forsøg på at afdække den destruktive måde, hvorpå disse spil er organiseret.

Serien, skrevet og instrueret af Hwang Dong-hyuk, en filminstruktør og manuskriptforfatter fra Sydkorea, har været et årti undervejs. I et nyligt interview afslørede skaberen, at projektet blev afvist ti gange, før Netflix tog en chance for det.

Det komplekse, voldelige plot blev anset for uegnet

På trods af at han skrev showet som en film i 2009, blev Squid Game først udgivet i 2021. Skaberen Hwang Dong-hyuk oplevede også, at han havde svært ved økonomisk, hvilket fik ham til at holde en pause med at skrive manuskriptet. Han blev også tvunget til at sælge sin bærbare computer af samme årsager.

I dag er Squid Game nummer 1 i 90 lande og er på vej til at blive det mest sete program i Netflix historie.

Fans af serien kan næsten ikke tro, at showet ikke blev grønt med det samme!

"Hvorfor er der altid historier som disse bag hvert succesrige show? Først Queen's Gambits og nu Squid Game…" skrev en fan.

"Jeg har altid sagt, at Netflix har åbnet vejen for nye forfattere og friske koncepter!!" væltede en fan.

"firmaerne, der afviste ham, slår sandsynligvis luften lige nu…" sagde en anden.

"De sjældne, geniale, banebrydende ideer bliver altid afvist, fordi de ikke passer til normen…" tilføjede en bruger.

"Lektion lært: ikke alle vil se din værdi med det samme! Fortsæt med at arbejde," tilføjede en fan.

Serien har vakt debat om sin kritik af kapitalismen og afdækningen af klasse- og kønsstrukturer, samt hvor skrøbelig menneskelig moral kan være. Horror-drama-serien har også opnået sammenligninger med den Oscar-vindende film Parasite, instrueret af den sydkoreanske forfatter-instruktør Bong Joon-ho.

Anbefalede: