The Surprising Reason Why Henry Golding næsten afviste 'Crazy Rich Asians

Indholdsfortegnelse:

The Surprising Reason Why Henry Golding næsten afviste 'Crazy Rich Asians
The Surprising Reason Why Henry Golding næsten afviste 'Crazy Rich Asians
Anonim

I 2018 tog Crazy Rich Asians verden med storm. Filmen, der handler om en kvinde, der rejser til Singapore for at møde sin kærestes utroligt velhavende familie, er blevet rost for sin repræsentation af asiatiske karakterer, som har været historisk underrepræsenteret.

Filmen lancerede mange af sine stjerner til berømmelse og hjalp den førende skuespillerinde Constance Wu med at samle en nettoværdi på $6 millioner. Selvfølgelig er fans mere end begejstrede for rygter om, at der er en Crazy Rich Asians 2 på vej!

Wus kærlighedsinteresse på skærmen i filmen, Nick Young, blev spillet af den britisk-malaysiske skuespiller Henry Golding. Mens fans generelt var betaget af Golding og hans præstation, afviste skuespilleren faktisk rollen først og nægtede at komme på audition.

Nu kunne fans ikke finde på en bedre skuespiller til at spille Nick Young, så hvad fik Golding til at tøve med at tage rollen? Fortsæt med at læse for at finde ud af det.

Henry Goldings rolle i 'Crazy Rich Asians'

Crazy Rich Asians blev udgivet i 2018. Rom-com, baseret på romanen af samme navn, fortæller historien om en kinesisk-amerikansk kvinde, der er overrasket over at høre, at hendes kæreste kommer fra en af de rigeste familier i Singapore. Hun forsøger at vinde deres godkendelse, men løber ind i konstante forhindringer.

Henry Golding spiller rollen som Nick Young, kæresten til professor Rachel Chu, som kommer fra en uhyre velhavende familie i Singapore. Selvom Nicks familie kan være diskriminerende med hensyn til, hvem de lukker ind i deres kreds, elsker Nick Rachel mere end noget andet uanset hendes økonomiske status.

Constance Wu spiller Rachel, mens filmen også inkluderer Gemma Chan Lisa Lu, Awkwafina, Ken Jeong og Michelle Yeoh.

Hvorfor Henry Golding næsten afviste rollen

Henry Golding blev født i Malaysia, men flyttede til England med sin familie, da han var otte år gammel. Han vendte senere tilbage til Asien og flyttede til Kuala Lumpur, da han var 21 år gammel for at forfølge en tv-karriere.

Fans kommenterede bredt, at Golding var det perfekte valg til at spille Nick Young, da han naturligvis har en britisk accent og matcher bogens beskrivelse af karakteren. Golding afviste dog i første omgang chancen for at komme til audition flere gange.

Skuespilleren afslørede, at han ikke mente, at rollen var den rigtige for ham og burde have gået til en anden: "Det er til en anden, der skal bringe A-spillet, som er en legitim skuespiller," han huskede at tænke, uddybede han under et interview på The View.

'Crazy Rich Asians' var Henry Goldings første film

Interessant nok var Crazy Rich Asians faktisk Henry Goldings første film. På det tidspunkt, hvor Golding vandt rollen, var han en kendt rejsevært i Sydøstasien.

Da han ikke havde arbejdet med film før, troede han ikke, at han havde en chance for at få en så stor rolle som Nick Young, da der var så mange andre skuespillere, der havde erfaring med at spille med i film.

Henry Goldings karriere siden han lavede 'Crazy Rich Asians'

Crazy Rich Asians var muligvis Henry Goldings første film, men hans karriere som filmstjerne er steget i vejret siden da. Samme år optrådte Golding i komedie-thrilleren A Simple Favor overfor Blake Lively og Anna Kendrick.

Året efter spillede Golding hovedrollen i julefilmen Last Christmas med Game of Thrones-stjernen Emilia Clarke. Han har også siden medvirket i The Gentleman, som også blev udgivet i 2019, og tv-serien Star Wars: Visions.

Hvorfor fik Henry Golding tilbageslag for sin rollebesætning?

Mens de fleste fans roste beslutningen om at caste Henry Golding som Nick Young, fordømte nogle kritikere Golding for ikke at være "asiatisk nok", da han er halvbritisk.

Når Golding taler om kontroversen på The View, bekræftede han, at han hilser samtalen velkommen, selvom han ejer sin halvbritiske identitet og ved, at han er "asiatisk gennem og igennem." Golding tilføjede, at han ved, at han intet har at bevise, på trods af hvad kritikerne siger.

Hans største udfordring som skuespiller

Henry Goldings karriere er måske skyhøje, men det er ikke uden udfordringer at være filmstjerne. Han afslørede, at det især er svært at se sin kone Liv (som han mødte på den mest romantiske måde!) føle sig stresset, når han er intim med andre skuespillere på skærmen.

Alene i 2018 havde han intime scener med Constance Wu, Blake Lively og Anna Kendrick.

Han fort alte værterne på The View, at det er en læreproces for dem begge, men det er foruroligende for hans kone at se ham foregive at blive forelsket i andre på skærmen. Han sammenlignede processen med at "se nogen snyde dig", fordi "det ser så ægte ud."

Whoopi Goldberg, en af værterne, råbte derefter ud til Goldings kone og fort alte hende, at hun ikke skulle bekymre sig, da Golding er sammen med hende og uundgåeligt bliver nødt til at filme mere romantiske scener med sine fremtidige medstjerner. Hvem ved, hvad han skal lave næste gang!

Anbefalede: