Denne skuespillerinde gik fra at blive afvist for "ikke at være attraktiv" til at afvise "SNL"

Indholdsfortegnelse:

Denne skuespillerinde gik fra at blive afvist for "ikke at være attraktiv" til at afvise "SNL"
Denne skuespillerinde gik fra at blive afvist for "ikke at være attraktiv" til at afvise "SNL"
Anonim

Tidligt forgudede denne særlige skuespillerinde sketch-komedie-lignende shows, nøjagtigt som ' Saturday Night Live '. Hendes karriere gik i en anden retning i starten, idet hun arbejdede som praktikant i sine teenageår på 'Late Night with Conan O'Brien'.

Langsomt men sikkert begyndte rollerne at komme ind, med hendes største på 'The Office'. Samme år optrådte hun i hitfilmen '40-årige jomfru'. Det var kun op derfra, da stjernen aldrig så sig tilbage, og fik sit eget show, der varede fem sæsoner, 'The Mindy Project. '

Hun er en kæmpe stjerne i disse dage både på og uden for kameraet, men på et tidspunkt var det en opgave i sig selv at blive castet i en rolle.

Hun har været ærlig omkring tidligere auditions, især dem, der ikke gik så godt. Hun gik til audition til et bestemt sketch-komedieshow, og ifølge stjernen blev hun afvist på grund af sit udseende.

Det afholdt heldigvis ikke hendes stræben efter at finde succes, og år senere blev hun tilbudt en plads på et andet sketchkomedieshow, det bedste af det bedste, 'SNL'. Tro det eller ej, men hun takkede nej til drømmerollen.

Vi vil diskutere, hvorfor hun sagde nej til 'SNL', og hvorfor hun blev afvist tidligt i sin karriere.

Jeg blev ikke anset for at være attraktiv nok til at spille selv

Med en nettoværdi på over 35 millioner dollars antager vi, at Mindy Kaling ikke sveder for dårligt. Men på et tidspunkt blev hun afvist strengt på grund af sit fysiske udseende.

Hun diskuterede situationen sammen med The Guardian. "Vi blev ikke betragtet som attraktive eller sjove nok til at spille selv. Dette netværk er ikke længere i luften, og ' The Office ' fortsatte med at være et af NBC's største hitshows i årevis. Jeg har lyst til karmisk, jeg blev retfærdiggjort, men på det tidspunkt føltes det forfærdeligt."

Forestil dig bare at blive afvist for en rolle, der indebærer, at du skal spille dig selv, fordi du ikke ser ud til at være rollen…

Det var en hård pille for Mindy at sluge, selvom hun heldigvis holdt hovedet oppe, og så kom 'The Office', som endte med at vende hendes karriere til det bedre.

Det ville ikke være den sidste af Mindy og at prøve sketch-komedieshows. Hun fik et kæmpe tilbud, som hun betragtede som det vigtigste i sin karriere på det tidspunkt. Det var en drømmekoncert på ' SNL ' at dukke op bag kameraet og måske i fremtiden foran det.

Selvom tilbuddet var alt, hvad hun nogensinde havde ønsket sig, passede timingen bare ikke på det tidspunkt.

Losing Out on 'SNL'

Selv om hun blev børstet bort fra sin tidligere sketch-komedie-audition, var det år senere en anden historie, da 'SNL'-holdet ville have Kaling til at slutte sig til holdet. Selvom det var hendes drømmejob, var timingen lidt rodet.

"Jeg satte mig ned med [showrunner] Greg [Daniels], og jeg sagde til ham, at det ville være min drøm at være en rollebesætning på 'Saturday Night Live'. Og han er ligesom, du har et job her, Jeg forstår ikke, hvorfor du ønsker at tage af sted. Og jeg sagde, jeg ved, det er bare det her er min barndomsdrøm. Og han sagde, OK, hvis du tager dertil og bliver castet til 'Saturday Night Live', vil jeg lade du er ude af din kontrakt."

Audionen var en stor succes, selvom det store problem var, at hun fik et tilbud om at arbejde bag kameraet i starten. Dette var ikke en del af hendes aftale sammen med ' The Office'.

"Lorne [Michaels] ønskede at tilbyde mig et job som forfatter der, men ikke som performer. Men der var en antydning på det tidspunkt, at hvis jeg blev ved længe nok, ligesom Jason Sudeikis, kunne jeg måske opgradere til at blive en performer. Det var noget, jeg havde tænkt på, så jeg tænkte, det er ret spændende. Så jeg gik tilbage og t alte med Greg om det, og han sagde til mig, nej, det var ikke den aftale, vi lavede. Den aftale, vi lavede, er, at hvis du bliver castet som medvirkende, kan du gå."

Kaling indser, at hendes karriere kunne have ændret sig dramatisk, hvis hun havde accepteret rollen.

"Jeg tror, at forløbet af min karriere ville være gået helt anderledes, hvis jeg havde forladt 'The Office' og gjort det i stedet for."

På trods af det faktum, at hun ikke fik rollen, er det dejligt at se, hvor dramatisk hendes karriere har ændret sig, siden den snub, der fandt sted tidligere i hendes karriere, på et andet sketchkomedieshow.

Anbefalede: