Flyttet fra Tristan? Khloe Kardashian dater en ny

Indholdsfortegnelse:

Flyttet fra Tristan? Khloe Kardashian dater en ny
Flyttet fra Tristan? Khloe Kardashian dater en ny
Anonim

På trods af flere snydskandaler er Khloe Kardashian fortsat med at tage Tristan Thompson tilbage. Men tingene kan være anderledes denne gang, da realitystjernen efter sigende dater en ny.

Sidste september blev det rapporteret, at Maralee Nicholas havde indgivet en sag om faderskab mod NBA-stjernen. I betragtning af tidslinjen blev det tydeligt, at parret havde en affære, kort efter Tristan genoptog sin romantik med Khloe.

Tristan nægtede oprindeligt at være far til Maralees søn Theo, selvom en DNA-test senere viste, at han tog fejl. Tristan udsendte en erklæring, hvor han sagde, at han så frem til at være forældre til barnet og undskyldte over for Khloe for hans utroskab.

What We Know About Khloes Mystery Man

Mange fans har undret sig over, hvor Tristan og Khloe står i dag. Historisk set har Good American-grundlæggeren taget Tristan tilbage, efter at han er blevet offentligt afsløret for utroskab. Men en kilde siger, at det ikke kommer til at ske, da Khloe ser en ny.

I en tale til PEOPLE Magazine bekræftede insideren, at Khloe "dater med nogen", selvom forholdet kun er i sine "tidlige stadier."

Identiteten på Khloes nye bejler er ukendt, selvom han angiveligt er en private equity-investor, der mødte Khloe gennem sin ældre søster Kim Kardashian til et middagsselskab. Men Khloe "føler sig rigtig godt" med deres nye romantik.

Khloes reaktion på Tristans babynyheder blev dokumenteret i sæsonfinalen af The Kardashian. "Det er en joke, det er groft. Det er en joke, det er pinligt, det er ulækkert, vi er over det hele," fort alte Khloe til kameraerne om hendes reaktion."Jeg tænker: 'Jeg købte ikke billetter til det her skide cirkus, men på en eller anden måde ser jeg alle disse klovne optræde foran mig.'"

Khloe-søstrenes reaktioner blev vist i det forrige afsnit. Især Kylie reagerede stærkt på Tristans faderskabsskandale og kaldte ham den "værste person på planeten" foran kameraer.

Tristan og Khloe har været tændt og slukket siden 2016. De deler en 4-årig datter True, mens Tristan også er far til en 5-årig søn, Prince, fra et tidligere forhold.

På trods af offentligt at han ser frem til at blive forældre, har Tristan angiveligt stadig ikke mødt sit tredje barn. Rapporter siger, at han heller ikke har bidraget økonomisk til babyens pleje. “Tristan er meget fraværende fra Theos liv. Han har ikke mødt Theo, og han har heller ikke indledt nogen møder," fort alte en kilde til Us Weekly og tilføjede, at Tristan ikke har "ingen umiddelbare planer om at møde sin søn ansigt til ansigt."

Maralees retssag mod Tristan fortsætter.

Anbefalede: