Kontoret: Her er hvorfor Philips DNA-test sagde, at Dwight ikke var faderen

Indholdsfortegnelse:

Kontoret: Her er hvorfor Philips DNA-test sagde, at Dwight ikke var faderen
Kontoret: Her er hvorfor Philips DNA-test sagde, at Dwight ikke var faderen
Anonim

Hvis du har set hele showet: The Office, ved du, at Dwight og Angela til sidst får deres egen lykkelige slutning. I de sidste to afsnit indser Dwight, at han ikke ville være lykkelig uden hende, så han kører hende af vejen på vej til Poor Richard's for at fri til hende ved hjælp af en megafon og en numse. (Vi ville ikke forvente mindre af Dwight.)

Efter at Angela har accepteret hans frieri, afslører hun, at den baby, hun fik i sæson otte, Philip, trods alt virkelig er Dwights baby, hvilket gør det til den ultimative lykkelige slutning for ham: Han bliver forlovet og finder ud af, at han er en far i samme minut efter allerede at have opnået sin drøm om at blive manager.

Selvfølgelig, da dette var den slutning, som fans ønskede, satte de fleste ikke spørgsmålstegn ved nogen del af det (inklusive det faktum, at baby Philip på en eller anden måde var på samme alder ved deres bryllup et år senere). Der var dog en detalje, der ikke rigtig kunne ignoreres ved en gense af showet: I sæson 9-premieren konkluderer en DNA-test, at Dwight ikke var babyens far. Denne detalje fik mange fans til at spørge: "Hvad giver?"

The Ultimate 'Gotcha?'

Philip og Dwight The Office
Philip og Dwight The Office

Dwight så ud til at vide fra første øjeblik, at han så på baby Philip, at han var hans baby… eller i det mindste, at han ikke var senatorens barn. Han var en stor, robust baby, og timingen var for god. Angela benægtede det på det kraftigste, men Dwight gav ikke op: Planen, han udtænkte for et familieportrætstudie, som Jim var så sikker på var en prank på ham på en eller anden måde, var faktisk ret genial. Han ville få noget af baby Philips DNA under optagelserne og derefter bringe det til et laboratorium for at blive testet. Det eneste problem? Angela var på ham.

Selvfølgelig ville Angela ikke indrømme, at Philip var Dwights baby. Det ville være et konkret bevis på hendes forseelse, som hun er så forpligtet til at benægte hver gang. Men sagen er, at det ser ud til, at hun ved, at en DNA-test helt sikkert ville afsløre, at Dwight var faderen, eftersom hun tilbringer halvdelen af episoden i en højhastighedsbiljagt med Dwight og Mose på vej til laboratoriet. Så hvorfor så, hvis hun var så sikker, og hvis Dwight i virkeligheden var faderen, kommer testen så negativ tilbage?

Tja, Angelas taktik virkede trods alt lidt. Fordi Dwight ikke kunne få noget af Philips DNA fra ham direkte (under Angelas vågne øje), var han nødt til at dykke i skraldespanden. Eller rettere, han måtte grave gennem skraldespanden på mændenes badeværelse, hvor senator Lipton gik for at skifte ble.

Dwights fejl var dog at antage, at den første ble, han så i skraldespanden, ville være den rigtige - det var den faktisk ikke. Philip var ikke den eneste baby (eller endda den eneste Philip) der den dag. Jim og Pams Philip var der også og havde sandsynligvis ble på omkring samme tid som Angelas baby.

Nu er spørgsmålet, gjorde forfatterne dette med vilje? Indbyggede de denne undskyldning for at holde publikum i spænding i længere tid? Nå, ifølge et interview efter finalen med David Rogers, instruktøren af finaleafsnittet ("A. A. R. M"), nej, det var slet ikke planen: For at Dwight kunne tage afsted og lave The Farm, en spinoff-serie, de havde planlagt, havde de oprindeligt planlagt at bryde Dwight og Angela op:

"En stor, hvis ikke den eneste grund til i første omgang at udelukke Dwight som far i begyndelsen af sæsonen, var på grund af de ændringer, der ville have fundet sted for at give Dwight mulighed for at tage til The Farm. Vi havde brug for ham. ubundet og efterladt en søn, og selv en kvinde, han elskede, ville ikke have givet logisk mening eller været gavnligt for, hvem han er som karakter. Vi har altid ønsket, at de skulle ende sammen, men jeg er ikke sikker på, hvornår det blev besluttet, at det var tid til at tage det store skridt. Jeg tror, at engang The Farm ikke længere skulle være sin egen serie, så banede det vejen for Dwight og Angela til virkelig at forene sig og være sammen."

Dwight ville oprindeligt have fået endnu en kærlighedsinteresse i Esther, hans kæreste i sidste halvdel af den niende sæson, introduceret i afsnittet "The Farm". Så nej, det var ikke en genial plan, de lavede en sæson tidligere for at skabe spænding; bare et næsten tomt hul og et lykkeligt tilfælde, der dækkede det.

Og selvom det kan være trist at vide, at vi næsten fik et show af bare Dwight og hans søskende og fætre, der forsøgte at drive en gård, ved vi i det mindste nu, at fordi vi ikke gjorde det, fik Dwight, Angela og Philip at have deres eget lykkeligt til deres dages ende.

Anbefalede: