Harry Potter' genstart på vej? Rupert Grint afslører, at han er åben for at spille Ron Weasley

Indholdsfortegnelse:

Harry Potter' genstart på vej? Rupert Grint afslører, at han er åben for at spille Ron Weasley
Harry Potter' genstart på vej? Rupert Grint afslører, at han er åben for at spille Ron Weasley
Anonim

Harry Potter-stjernen Rupert Grint har åbnet op om muligheden for at gentage sin rolle som Ron Weasley i en potentiel genstart af franchisen. I et eksklusivt interview med Entertainment Tonight delte skuespilleren mere om, hvad fans kunne forvente af Return To Hogwarts HBO Max-special.

Begivenheden fejrer 20 år siden udgivelsen af franchisens første film - Harry Potter and the Sorcerer's Stone - og byder på særlige optrædener fra over 30 medvirkende. Grint optræder sammen med sine medstjerner Daniel Radcliffe (Harry Potter) og Emma Watson (Hermione Granger) på skærmen for første gang i over et årti. Det er en følelsesladet tid for Harry Potter-fans, men mere, fordi Rupert Grint netop har annonceret, at han er åben for at spille Ron Weasley i en eventuel genstart igen.

Rupert Grint har ikke en grund til at sige nej

Der har været samtale om en genstart af Harry Potter i årevis - både i form af film og en tv-serie.

Selvom skuespillerne ikke har anerkendt muligheden for en genstart før, erkendte Grint, at der havde været "snak" om at udvide filmens univers. Han fort alte også, at han ikke ville sige nej, hvis han blev bedt om at gentage sin rolle som troldmanden og Harry Potters bedste ven Ron Weasley.

Grint mener, at han oprindeligt havde et "mærkeligt" forhold til sin karakter, men føler sig mere som ham, ikke fordi han har oplevet faderskab, ligesom Ron. Skuespilleren og hans mangeårige partner Georgia Groome bød velkommen til deres datter onsdag sidste år.

Han delte med publikationen: "Der har været meget snak om [at spille Ron igen] med alt, der foregår, og jeg føler, at jeg er den karakter," sagde Grint.

Skuespilleren udtrykte yderligere, at han var meget stolt over at være en del af franchisen, og han ville ikke have noget imod at vende tilbage en dag. "Jeg synes, jeg havde et meget mærkeligt forhold til ham i starten, men jeg føler, at der er meget af mig derinde, så jeg er ret beskyttende over for ham. Jeg har ikke rigtig en god grund til at sige nej, jeg er meget stolt over at være en del af det."

I interviewet delte Rupert Grint også, at Harry Potter-filmene var deres "barndom", med henvisning til den gyldne trio i fællesskab. Han tænker ikke så meget over troldmandsverdenen, siden han tog afsted og meddelte, at det var "sjovt" at gå tilbage og mindes utrolige minder.

Anbefalede: