Redder Gordon Ramsay virkelig enhver restaurant på 'køkkenmareridt'?

Indholdsfortegnelse:

Redder Gordon Ramsay virkelig enhver restaurant på 'køkkenmareridt'?
Redder Gordon Ramsay virkelig enhver restaurant på 'køkkenmareridt'?
Anonim

Foodshows på tv har været en fast bestanddel i årevis, og fans har nået at se en række personligheder rejse sig gennem denne genre. Navne som Emeril og Guy Fieri er blot to eksempler på små skærmikoner, der har skabt deres navn inden for mad og underholdning.

Gordon Ramsay er en af de mest berømte mennesker på planeten, og han har haft en fantastisk karriere indtil videre. Kitchen Nightmares er et af hans største hits, og fans vil gerne vide, hvor mange af showets udvalgte restauranter, der forblev åbne, efter at Ramsay hjalp dem.

Lad os se nærmere på Kitchen Nightmares og se, hvordan tingene forløb.

Gordon Ramsay er en tv-stjerne

På dette tidspunkt er stort set alle bekendt med Gordon Ramsay og hvad han bringer til bordet i madverdenen og tv-arenaen. Ramsay var en succesfuld kok og restauratør, før han gik over til den lille skærm, og da han først brød ud på tv, tog han tingene til et andet niveau i en fart.

Gordon Ramsay har gennem årene haft en række populære tv-shows, som i høj grad fokuserer på fødevareindustrien. Han har dog forgrenet sig til andre shows, der også har fokuseret på hoteller og endda rejser. Det er en imponerende række af tilbud, han har sammensat, og hvis du er fan af ham, er der stor sandsynlighed for, at du har tjekket mindst et par af hans shows ud.

Et af Gordon Ramsays mest populære shows har været Kitchen Nightmares, og det er et, som fans stadig elsker at kredse tilbage og se.

'Køkkenmareridt' var et hit

I september 2017 fik Kitchen Nightmares sin debut på den lille skærm, og det så ud til at udnytte Gordon Ramsays succes og hans evne til at drive en succesfuld restaurant. Baseret på Gordons britiske show var præmissen her enkel: send Gordon til kæmpende restauranter for at hjælpe dem med at vende tingene om.

Under hver episode ville Gordon vove sig til nye restauranter, vurdere tingenes nuværende tilstand og hjælpe stedet med at implementere strategier, der potentielt ville vende tingene om. Konflikt var en vigtig faktor i programmet, da folks stædighed ofte bekæmpede Ramsays intense opførsel.

I en overraskelse for ingen var Kitchen Nightmares i stand til at holde i 7 sæsoner og i alt 92 afsnit. Ramsay selv var den, der trak stikket til showet, hvilket er en beslutning, han senere kom til at fortryde.

Mange af de restauranter, der var med i showet, så ud til at vende tingene om i en fart, mens andre virkede fuldstændig dødsdømte fra starten. Uanset hvordan tingene forløb, er der simpelthen ingen tvivl om, hvor underholdende dette show var, mens det stadig var i luften.

Takket være samarbejdet med så mange restauranter for at vende tingene om, er fans blevet nysgerrige efter, hvorvidt Gordon var i stand til at redde hvert eneste spisested, han hjalp.

Redder Gordon hver restaurant?

Gordon Ramsay om køkkenmareridt
Gordon Ramsay om køkkenmareridt

Så, var Gordon Ramsay i stand til at komme ind og redde dagen for hver restaurant, der dukkede op på Kitchen Nightmares? Desværre var selv den store Gordon Ramsay ikke i stand til at hjælpe med at holde enhver restaurant oven vande, selv efter at have peget dem i den rigtige retning, mens han arbejdede med dem på deres respektive episode.

Ifølge Grub Street, "Der var et par retssager undervejs og forskellige påstande fra indehavere om, at showet ødelagde deres forretninger, men alt i alt, mens nogle steder har glimrende Yelp!-anmeldelser nu, sparede Kitchen Nightmares mindre end halvdelen af dets fremhævede restauranter, og nogle få lukkede endda før deres afsnit blev sendt."

Det er rigtigt, på tidspunktet for artiklen (2014), lukkede 60 % af de restauranter, der blev vist på Kitchen Nightmares. Faktisk lukkede mange af disse steder inden for et år efter, at deres afsnit blev sendt på den lille skærm.

Teamet på Grub Street listede hver restaurant og deres driftsstatus på udgivelsestidspunktet, og antallet af restauranter, der lukkede, er ret forbløffende. Det viser bare, at det er utrolig svært at drive en restaurant, selv når en så anerkendt som Gordon Ramsay griber ind.

En bruger på Quora gjorde en skarp observation om disse restauranter og skrev: "Den enkleste forklaring er denne; De var i så dårlig form økonomisk, at det ikke var nok at vende tingene om til en 'moderat succesfuld' restaurant. redde dem - og det er en meget, meget svær ting at gå fra at miste penge til et fantastisk succesfuldt sted."

På trods af at han gjorde sit bedste, var Gordon Ramsay ikke i stand til at redde alle de restauranter, han gav en hjælpende hånd til på Kitchen Nightmares.

Anbefalede: