Harry Potter'-stjernen Rupert Grint afslører, at han ville være åben for at vende tilbage til endnu en film

Harry Potter'-stjernen Rupert Grint afslører, at han ville være åben for at vende tilbage til endnu en film
Harry Potter'-stjernen Rupert Grint afslører, at han ville være åben for at vende tilbage til endnu en film
Anonim

I et eksklusivt interview med ComicBook.com blev Rupert Grint ærlig om, hvorvidt han ville være åben for at gentage sin rolle som Ron Weasley i Harry Potter-filmserien. Grint spillede hovedrollen som Ron Weasly, Harrys bedste ven, i alle otte film i den populære franchise.

Grints karakter vender tilbage i efterfølgeren Harry Potter and the Cursed Child, et todelt Broadway-scenespil, der udspiller sig 19 år efter det sidste afsnit, Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 2. Historien fokuserer en lille smule på Harry, Ron og Hermione i voksenalderen, men mere på deres børns liv, når de begynder deres tid på Hogwarts.

Warner Bros. købte for nylig rettighederne til det nu berømte Broadway-show, hvilket udløste rygter om, at en filmatisering muligvis er i værkerne. Hvis det sker, spekulerer mange fans på, om de originale skuespillere vil vende tilbage til deres roller eller blive omsat sammen med ældre skuespillere.

Harry, Ron og Hermione i voksenalderen
Harry, Ron og Hermione i voksenalderen

Selv om det er mere end et årti siden den sidste Harry Potter-film blev udgivet, afslørede den 32-årige skuespiller, at han stadig ville vende tilbage til en anden film. "Jeg ved det ikke. Jeg mener, sig aldrig aldrig," sagde han. "Jeg ville aldrig sige 'Absolut nej'."

Grint fortsatte: "Det var en stor del af mit liv, og jeg er meget glad for den karakter og deres historier… Så ja, jeg mener, jeg ville være klar til det på det rigtige tidspunkt. ved ikke hvilken kapacitet det ville være, men ja, vi får se."

RELATERET: Harry Potters Rupert Grint er nu på Instagram! Her er hvordan hans medstjerner tog imod ham

Sidste år deltog Grint i et Harry Potter-gensyn med sine tidligere medstjerner for at fejre 19-års jubilæumsudgivelsen af den første film, Harry Potter and the Sorcerer's Stone.

Begivenheden var vært for Tom Felton, der spillede Draco Malfoy i filmene. De medvirkende, der gjorde en særlig optræden, omfattede Daniel Radcliffe, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Jason Isaacs og forskellige andre.

Under den virtuelle chat reflekterede Grint over sin tid på sættet af den første film. "Det føles ikke så længe," sagde han, at jeg stadig kan huske den første scene, vi nogensinde filmede."

Ron og Harry i Harry Potter-filmen
Ron og Harry i Harry Potter-filmen

I øjeblikket har Grint en tilbagevendende rolle i Apple TV+-gyserserien, Servant, og forsøger at balancere livet som nybagt far. I maj sidste år bød han og hans kone Georgia Groome velkommen til deres første datter, Wednesday G. Grint.

Grint afslørede, at Servant var det værste show at være med i efter at være blevet ny far. "Vi filmede denne sæson i form af to halvdele, virkelig på grund af pandemien," sagde han. "Jeg fik barnet i den slags nedeperiode, da vi var i lockdown og kom tilbage med babyen til anden del.

RELATERET: Alt, hvad vi ved om Rupert Grint, Georgia Groome og deres datter

Han tilføjede: "Så det var, ja, det er meget mærkeligt. Det har bestemt ændret mit perspektiv på tingene, men også på en hjælpsom måde… det var noget, jeg aldrig rigtig havde en ide om."

Den anden sæson af Apple TV+-serien Servant har premiere den 15. januar 2021.

Anbefalede: