Conan O'Brien siger, at denne populære sitcom reddede hans karriere

Conan O'Brien siger, at denne populære sitcom reddede hans karriere
Conan O'Brien siger, at denne populære sitcom reddede hans karriere
Anonim

De fleste af hans fans kender i disse dage Conan O'Brien som en succesfuld talkshowvært. Han har holdt et skrivebord nede på ikke mindre end tre talkshows, inklusive hans nuværende, blot titlen 'Conan'. Men ifølge den sjove mand selv skete det næsten ikke.

Mens han er ubestrideligt morsom og genial – hans IQ er lige så høj som Stephen Hawkings – indrømmer Conan, at han ikke altid har fundet ud af sin karriere. Men et show ændrede hele hans bane, og han har aldrig glemt det.

Mens han efterhånden har mere end 3.000 talkshow-afsnit under bælte, startede O'Brien temmelig rocket med sin karriere. Og han giver 'The Simpsons' æren for at have ændret sit liv.

Conans tidlige IMDb-cv inkluderer skrivning til nyhedsudsendelser og senere optræden på dem. Han var med i 'Saturday Night Live' i 80'erne og 90'erne, både som forfatter og i sketches.

Men det var et relativt kort blik på karriereradaren, der ændrede O'Briens kurs. Han skrev fire afsnit af 'The Simpsons' mellem 1992 og 1993, og den tid var en æra for komikeren.

Som Eighties Kids opsummerede, forlod Conan 'SNL' i 1991, og han ventede bogstaveligt t alt på, at der skulle ske noget interessant, da han blev tilbudt en koncert på 'The Simpsons'. Få detaljer er tilgængelige online, men i en bog om tegnefilmens/sitcomens historie forklarede insidere, at Conan indrømmede at være supernervøs på sin første dag i showets studie.

Men han vandt hurtigt over resten af forfatterne på besætningen, og han fik den fulde ære for at ændre retningen på 'The Simpsons' og dens fremtid.

På samme tid havde O'Brien ikke tænkt sig at blive hos 'The Simpsons' for evigt. Så da Lorne Michaels, Hollywood-millionær og produktionsgigant, sagde, at han ledte efter en afløser for David Letterman på 'Late Night', virkede det som skæbnen.

O'Brien gik til audition, fik koncerten, og resten er historie. Nå, bortset fra det faktum, at Fox ikke ville give slip på den talentfulde komiker. Til sidst blev det hele afgjort -- kontanter er trods alt konge -- og Conan fortsatte med at være vært for 'Late Night' i omkring 16 år.

Men det mest hjertevarmende ved Conans historie og beviser, at han ikke ville have haft så stor succes uden den animerede sitcom, er, at han dannede så stærke venskaber med sine forfatterkolleger.

Da han gik til audition til talkshowet, var 'Simpsons'-forfattere blandt publikum. Og hans tidligere besætningskammerater støttede ham også gennem hele hans sene løbetur. For O'Brien kom alt sammen på grund af Bart og resten af karaktererne, og han har ikke glemt, hvordan den eneste mulighed formede hans fremtid.

Anbefalede: