Hvilken 'Family Guy'-stjerne har den højeste nettoværdi?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken 'Family Guy'-stjerne har den højeste nettoværdi?
Hvilken 'Family Guy'-stjerne har den højeste nettoværdi?
Anonim

Family Guy er et af de største og mest succesrige programmer nogensinde, og det faktum, at det er en animeret serie, gør deres præstationer endnu mere imponerende. Få shows i historien har vist en udholdenhed som denne, og på dette tidspunkt ruller folk, der laver det hver uge, i dejen.

De primære rollebesætningsmedlemmer, som omfatter Seth MacFarlane, Mila Kunis, Alex Bortsein og Seth Green, har været utrolige gennem årene, og deres arbejde har hjulpet dem alle med at opnå en imponerende nettoværdi.

Så, hvilket Family Guy-cast-medlem har den højeste nettoformue? Lad os se nærmere og se.

Seth MacFarlane er $300 millioner værd

Seth MacFarlane film
Seth MacFarlane film

Når vi ser på folkene, der vækker Griffin-familien til live på den lille skærm, og hvordan de står sammen i nettoformueafdelingen, er vi nødt til at se på ingen ringere end Seth MacFarlane, der stemmer Peter, Brian og Stewie. Ifølge Celebrity Net Worth har MacFarlane en svimlende nettoværdi på $300 millioner, hvilket nemt placerer ham i toppen af bunken.

MacFarlane taler ikke kun om mange karakterer på Family Guy, men han er skaberen af showet, som nu har kørt siden 1999. Showet har sendt over 300 afsnit og har solgt en ufattelig mængde merchandise, alle som genererede bank, som MacFarlane satsede på. Lige så stor som Family Guy har været for MacFarlanes nettoværdi, repræsenterer det kun en del af puslespillet.

Et andet vellykket show, som MacFarlane skabte, var American Dad!, som nu har været i luften siden 2005. Ligesom Family Guy er showet en pengemaskine for MacFarlane. Som om disse to shows ikke var imponerende nok, tjente MacFarlane også penge på hans Family Guy-spin-off, The Cleveland Show, samt hans serie, The Orville.

MacFarlane er bedst kendt for sit tv-arbejde, men han har også fundet succes på det store lærred. Han har været ansvarlig for film som Ted, Ted 2 og A Million Ways to Die in the West. Manden har jern i andre ild, men hans største værker er hans største pengeskabere.

MacFarlane er med stormskridt foran sine Family Guy-medspillere, men de har også tjent en formue.

Mila Kunis er $75 millioner værd

Mila Kunis Ted
Mila Kunis Ted

Med en anslået nettoformue på $75 millioner rammer Mila Kunis andenpladsen i hakkerækken, og et kig på, hvad hun har opnået i Hollywood, afslører præcis, hvorfor hun har rullet ind millioner i årevis. Kunis blev berømt tilbage i 90'erne og har ikke set sig tilbage siden.

Dengang hun stadig kun var en teenager, brød Kunis ud i serien That '70s Show, som gjorde hende til en mainstream-stjerne i en fart. Den serie ville have været nok til at have gjort hendes bank, men blot et år efter at hun startede sin tid på showet, fik hun rollen som Meg Griffin på Family Guy og var i stand til at øge de penge, hun tjente drastisk, som tiden gik.

På trods af at hun trives på det lille lærred, har Kunis gjort det godt for sig selv i filmens verden. Hun har optrådt i film som Ted, Forgetting Sarah Marshall, The Book of Eli, Date Night, Black Swan, Bad Moms og en hel masse mere. Hun kan stort set det hele, og efter mere end 20 år i Hollywood har hun en sindssyg nettoformue.

Kunis' 70 millioner dollars er imponerende, og det samme er nettoformuen for resten af den primære rollebesætning.

Seth Green er $40 millioner værd, mens Alex Borstein er $24 millioner værd

Seth Green film
Seth Green film

Med en nettoværdi på 40 millioner dollars har Seth Green tydeligvis gjort det ganske godt for sig selv i Hollywood. Han havde succes, før han fik rollen som Chris Griffin i Family Guy, men seriens enorme succes har bestemt været et boost til hans bankkonto.

Green har optrådt i projekter som It, Austin Powers, Rat Race, The Italian Job og endda Guardians of the Galaxy. Green skabte også Robot Chicken, som har været en succes i sig selv. Tilføj programmer som Buffy the Vampire Slayer og optrædener på utallige hitshows, og det er tydeligt, at Green har nydt et væld af skuespillersucces.

I mellemtiden har Alex Bortsein, der stemmer Lois Griffin i showet, en nettoformue på 24 millioner dollars. Borstein har fået roller i projekter som MadTV, Bad Santa, The Lizzie McGuire Movie, Ted og The Marvelous Mrs. Maisel. Ligesom hendes kolleger har Borsteins karriere været utrolig.

Medvirken i Family Guy har rullet ind millioner i årevis, og Seth MacFarlanes $300 millioner placerer ham komfortabelt foran de andre.

Anbefalede: