Var Bryan Cranston glad, at 'Malcolm In The Middle' sluttede, og ville han lave en genstart?

Indholdsfortegnelse:

Var Bryan Cranston glad, at 'Malcolm In The Middle' sluttede, og ville han lave en genstart?
Var Bryan Cranston glad, at 'Malcolm In The Middle' sluttede, og ville han lave en genstart?
Anonim

Før fansene blev en massiv stjerne på 'Breaking Bad' kendte fans Bryan Cranston ganske enkelt som Hal på 'Malcolm in the Middle'. Det viste sig, at Cranston havde det sjovt i løbet af sin tid i showet, og som han afslørede med NME, var han indstillet på at filme den ottende sæson, før tingene sluttede, "I 2006 sagde Fox: "Hold opsætningerne op. lave en ottende sæson af Malcolm in the Middle '," sagde Cranston. "Og alle sagde: 'Yeahhh det ville være fantastisk.', "Nej, vi havde en meget god pilotsæson. Tak, I gjorde det godt. I er på egen hånd." Så vi tænkte, 'Ahh, det er for dårligt."

Showet sluttede efter syv sæsoner og 151 afsnit i 2006. Selvom rollebesætningen og Cranston var knust på det tidspunkt, ville det føre til Bryans største rolle i hele hans karriere. Havde en ottende sæson fundet sted, kunne han have kysset den rolle farvel.

Enter 'Breaking Bad'

I Hollywoods verden kan tingene ændre sig ret hurtigt. Selvom Cranston var klar til at filme den ottende sæson som Hal, var det ikke meningen, at det skulle være det, og i sidste ende ville det føre til en anden rolle. Et telefonopkald fra Vince Gilligan ændrede alt, "Senere på måneden bliver jeg ringet op til en fyr ved navn Vince Gilligan. 'Kan du huske ham fra X-Files?' 'Sådan'. 'Han vil se dig om en nyt projekt kaldet Breaking Bad. Jeg læste det, og jeg tænkte: 'Åh min gud, det er fantastisk.' Jeg mødtes med ham. Han sagde: 'Jeg vil forvandle Mr. Chips til Scarface, og jeg tror, du er den fyr, der skal gøre det." Vi skød [Breaking Bad]-piloten i februar og marts 2007. Så havde vi fået den ottende sæson af Malcolm In The Middle, ville jeg ikke have været tilgængelig til at skyde den pilot, og en anden ville snakke med dig."

malcolm i midten throwback
malcolm i midten throwback

Cranston ville også indrømme med NME, at heldet var på hans side, "Det er absolut min overbevisning, jeg tror dogmatisk på dette, at en karriere i vores forretning ikke kan realiseres fuldt ud uden en sund dosis held drysset over."

Ville han lave en 'Malcolm in the Middle'-genstart'?

Da han blev spurgt tilbage i 2015, hvilket projekt der ville være værd at gense, sagde Cranston uden tøven sammen med ET, at det ville være 'Malcolm in the Middle', "Lige nu tror jeg, jeg ser tilbage på " Malcolm In The Midt.« Det er 10 år siden, vi gik ud af luften, og det ville være sjovt at hente den fyrs tøj igen og være sjov og sød og yndig og ulykkelig og uvidende og bange for alting."

Frankie Muniz ville også være enige i det, at genstarte serien og se på alles midtvejskrise ville være noget af en forestilling. Fantastisk at se, hvor meget Cranston satte pris på rollen på trods af al hans succes efter.

Anbefalede: