Rupert Grint afslører, at hans datter er en pottemager

Indholdsfortegnelse:

Rupert Grint afslører, at hans datter er en pottemager
Rupert Grint afslører, at hans datter er en pottemager
Anonim

Rupert Grint – alias Ron Weasley – har afsløret, at hans 21 måneder gamle babypige er en Potterhead og endda har sin egen tryllestav. Den 33-årige og hans partner gennem mere end et årti, Georgia Groome, besluttede at præsentere deres datter onsdag for den elskede 'Harry Potter'-franchise, og selvom hun ikke har set nogen af filmene endnu, er hun en stor fan af filmen. trailere.

I en tale med Jimmy Fallon fort alte Grint: "Jeg er allerede begyndt at vise hende trailerne, og hun har en tryllestav og en PEZ-dispenser med mit hoved på."

Grint afslørede også, at hans lille barn har en forkærlighed for at bruge 'F-ordet'

Han afslørede også, at onsdag har en temmelig uhøflig vane, som hun optog fra far Grint, mens hun lyttede til ham recitere linjer til tv-programmet 'Servant'.

“Nu taler hun og gør ting, fordi babyer i så lang tid bare ikke gør noget. Hun taler, hun taler, hun har meninger. Hun siger "Far."

“Hun siger 'mor.' Det var lidt på samme tid. Og også F-ordet kom ret hurtigt."

"Hun bruger meget tid i mit omklædningsrum, når jeg laver mine replikker for [Tjener], og min karakter siger F-ordet meget, og nu siger hun det bare, når hun er begejstret."

"Vi var i legetøjsbutikken i dag, og hun gik bare rundt og tabte det."

Mens Rupert Grint tydeligvis trives som far, indrømmede han, at han var nervøs efter onsdagens fødsel

Mens Grint tydeligvis nu tager fat i faderskabet, da han og Groome første gang bød onsdag velkommen til verden i 2020, indrømmede han sødt, at han var meget nervøs. “Jeg vil ikke gå for i detaljer, men den første nat var bare skræmmende. Du kan slet ikke sove, bare konstant at tjekke at hun trækker vejret."

“Søvn er generelt for mig noget, jeg virkelig har kæmpet med. Jeg tror, at folk som barn altid sagde: 'De døde i søvne', så jeg har altid troet, at søvn var en virkelig farlig, farlig ting.«

Det er sandsynligt, at Grints rolle i hitshowet 'Servant' ikke gjorde meget for at lindre hans angst - serien skildrer en tv-reporter, der kæmper med det tragiske tab af sin nyfødte søn. Grint tilstod "[Faderskab], det har bestemt ændret mit perspektiv."

"Siden man blev far, lidt midtvejs, bare for virkelig at have en bedre fornemmelse af, hvad det kan gøre ved en familie, er den slags tab utænkelig."

Anbefalede: