Denne berømte skuespiller spillede næsten Alan i 'The Hangover

Indholdsfortegnelse:

Denne berømte skuespiller spillede næsten Alan i 'The Hangover
Denne berømte skuespiller spillede næsten Alan i 'The Hangover
Anonim

Zach Galifianakis har været aktiv i underholdningsindustrien siden slutningen af 1990'erne.

Efter at have medvirket i adskillige tv-serier og film fik den talentfulde skuespiller og komiker først sit kommercielle gennembrud i 2009, hvor han medvirkede i en af årets mest indbringende komedier: The Hangover sammen med Bradley Cooper og Ed Helms.

I komediefilmen, som fortsatte med at inspirere to efterfølgere, spiller Galifianakis rollen som Alan, den umodne bror til Dougs kommende brud, som tager sine venner med til Las Vegas til sin polterabend.

Mens han er i Vegas, fører Alans handlinger til, at gruppen af mænd, kærligt kendt som Wolfpack, glemmer hele polterabend og opholdssted for Doug, som skal hjem til sit bryllup.

Interessant nok var der en anden berømt skuespiller i betragtning til rollen som Alan før Galifianakis. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvem der kunne have spillet Alan i The Hangover.

Succesen med 'The Hangover'

The Hangover blev udgivet i 2009 og affødte en trio af komediefilm baseret på en gruppe venner, der mister deres anden ven efter en nat med fuld fest.

Den første film, med Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis i hovedrollerne, indtjente næsten 470 millioner dollars i billetkontoret fra et budget på 35 millioner dollars, hvilket gør den til en af årets mest succesrige film. Filmen medvirker også Heather Graham og Justin Bartha.

Den sidste Tømmermændsfilm blev udgivet i 2013, fire år efter den første film udkom. Interessant nok, da de filmede den originale film, havde castet ingen anelse om, at de nogensinde ville arbejde på en efterfølger, endsige en hel trilogi.

Alans rolle i 'The Hangover'

I The Hangover spiller Galifianakis rollen som Alan, Dougs svoger, spillet af Justin Bartha. Alan følger Doug og hans venner Phil og Stu til Las Vegas til hans polterabend to dage før Doug gifter sig med sin søster.

Mens han er der, spikes Alan sine venners drinks, hvilket får dem til at glemme begivenhederne fra den foregående nat.

At spille Alan gjorde Galifianakis til et kendt navn, og skuespilleren efterlod et glob alt positivt indtryk. Men der var et par andre skuespillere, der også kom i betragtning til rollen.

Alan skulle oprindeligt være en anderledes karakter

I de tidlige dage med at skrive manuskriptet var Alans karakter helt anderledes end den måde, han endte på.

Ifølge Complex var det meningen, at han skulle være en "Jonah Hill-karakter" i stedet eller en yngre bror, som vennerne ikke havde andet valg end at tage med til Vegas.

Interessant nok videregav Jonah Hill selv en rolle i filmen.

Til sidst blev Alan ændret til en ældre bror, der stadig boede hjemme, fordi forfatterne mente, at dette ville være sjovere og mere akavet.

Selv om Alan ser ud til at være den mest inkompetente af vennegruppen, har han skjulte evner, såsom den sjove evne til at tælle kort og vinde titusindvis af dollars i hasardspil.

Jack Black afviste rollen som Alan

Ifølge flere onlinekilder kom komikeren Jack Black oprindeligt i betragtning til rollen, men afviste det.

I 2009 optrådte Black i flere andre projekter, herunder filmen Year One, hvor han portrætterede Ted.

Han optrådte også som borgmester i tv-serien, korte Water and Power, medvirkede som Sam i tv-serien The Office og gav udtryk for Eddie Riggs karakter i videospillet Brütal Legend.

Mens Jack Black afviste rollen som Alan, afviste Paul Rudd rollen som Phil, som til sidst gik til Bradley Cooper.

Seth Rogen kom i betragtning til rollen som Stu, før Ed Helms blev castet.

Andre skuespillere blev også overvejet

Noget, som mange fans ikke ved om The Hangover, er, at der også var andre skuespillere i betragtning til rollen som Alan, før Zach Galifianakis endelig blev ansat.

Ifølge News var Jake Gyllenhaal og Thomas Haden Church kandidater til rollen på et tidspunkt. I sidste ende mente man, at Galifianakis var en bedre vej at gå.

Først afslog Galifianakis muligheden for at mødes med filmskaberne, efter at de først havde fået ideen til at caste ham. Til sidst blev skuespilleren og komikeren enige om at påtage sig rollen.

Lindsay Lohan blev også overvejet for rollen som Jade

Et andet berømt navn, der kunne have medvirket i filmen, er Lindsay Lohan. The Mean Girls-skuespillerinden blev kontaktet af instruktøren Todd Phillips om at spille rollen som Jade, sexarbejderen (hvis baby gruppen ender med at bære rundt på under deres eskapader), som gifter sig med en beruset Stu.

Ifølge instruktøren elskede Lohan rollen og manuskriptet, men alle parter mente, at hun var for ung til at spille Jade. Mens Graham var 37, var Lohan lige fyldt 20 på castingstidspunktet.

En almindelig misforståelse om filmen er, at Lindsay Lohan hadede manuskriptet.

"Folk elsker at angribe hende for alt, som: "Ha, hun så ikke, hvor stor The Hangover ville blive. Hun afviste det." instruktøren afslørede (via Daily Mail).

"Hun afviste det ikke. Hun elskede faktisk manuskriptet. Det var virkelig en aldersting."

Heldigvis blev filmen fremragende trods de indledende casting-bekymringer, og selv baby Carlos blev berømt i sit eget ret.

I sidste ende har The Hangover-franchisen nu en arv, der er uovertruffen.

Anbefalede: