Tom Selleck spillede næsten denne ikoniske Harrison Ford-karakter

Indholdsfortegnelse:

Tom Selleck spillede næsten denne ikoniske Harrison Ford-karakter
Tom Selleck spillede næsten denne ikoniske Harrison Ford-karakter
Anonim

Indiana Jones er sandsynligvis på toppen af alles liste over de største filmhelte gennem tiderne, så meget kan ikke diskuteres. Men kan du se Tom Selleck, a.k.a. Magnum P. I., som den elskede karakter?

Mens Selleck har set sin rimelige andel af action på alle hans hitshows, inklusive Blue Bloods, og havde fysikken til Indiana Jones på castingstidspunktet, kan vi bare ikke forestille os det. Men igen kan vi ikke forestille os, at nogen af vores mest elskede karakterer bliver spillet af nogen andre.

Men mens vi tålmodigt venter på Indiana Jones 5, lad os se på det tidspunkt, hvor vi næsten ikke fik Harrison Ford som Indy.

Hans karriere havde en langsom start

Ind i 70'erne var Selleck praktisk t alt ukendt, da han kun havde spillet i mindre roller siden sin debut i Lancer i 1969. Han havde en bue på otte afsnit på Brackens verden og fik sin filmdebut i De syv minutter, men efter det optrådte han kun i et par afsnit af forskellige shows, tonsvis af tv-film og et par ukendte film.

Indtil 1980, hvor han mirakuløst fik hovedrollen i showet, Magnum P. I. Ligesom Selleck fik rollen, der ville gøre ham berømt, var castingen til George Lucas og Steven Spielbergs samarbejdsfilm Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark lige begyndt.

Har Selleck nok skuespilerfaring til at tage kampen op mod denne større helt?

Tilsyneladende tror mange fans, at han gjorde det på grund af rygter om, at Selleck faktisk fik rollen, men afviste den. I et 2017-interview med Build Series sagde Selleck, at dette ikke var den fulde sandhed og satte rekorden i orden.

"Hollywood-læren er, at du gav Indiana Jones videre til Magnum P. I.," sagde værten. Sellecks svar var: "Nej, jeg er ikke så dum." Han fortsatte med at uddybe.

"Efter jeg lavede piloten for Magnum, testede jeg for Indiana Jones og fik jobbet. Steven [Spielberg] og George [Lucas] tilbød mig jobbet," forklarede han.

"Og jeg sagde: "Nå, jeg har lavet denne pilot. Og de sagde: "Tak, fordi du fort alte os det. De fleste skuespillere ville ikke gøre det, men vi fik kort at spille med CBS. Det viste sig, CBS ville ikke lade mig gøre det. De holdt tilbuddet ude i omkring en måned. Harrison Ford hader at høre dette. Harrison, dette er din rolle, og du er uudslettelig i den; det er bare en interessant historie. Jeg skrev under på en aftale for Magnum, og det var det bedste, der nogensinde er sket for mig. Jeg er stolt over, at jeg levede op til min kontrakt.

"Nogle mennesker sagde: "Du er nødt til at sætte dig ind i en bil og køre ind i en murstensvæg og blive såret og komme ud af Magnum og gøre dette [Raiders]." Jeg sagde: "Jeg skal se på min mor og far i øjet, og det gør vi ikke, 'så jeg gjorde Magnum…det er ikke så slemt vel?"

Hans skærmtest til rollen er siden blevet offentliggjort på YouTube, og det pirrer os. Selleck er klædt i det ikoniske Indiana Jones-kostume, og han har en lignende dyb stemme som Fords, men det er bare mærkeligt at se.

Deep Fake Technology-shows, Selleck kunne have gjort den del retfærdighed

Takket være teknologi kan vi se præcis, hvordan Selleck ville have set ud, hvis han tog rollen. Dyb falsk teknologi har evnen til at overlejre Sellecks ansigt på Fords krop i Raiders of the Lost Ark. Selvom det er mærkeligt, ser det ret cool og troværdigt ud.

Det er bare overraskende at høre, at Ford ikke var Lucas' og Spielbergs førstevalg, især da Lucas allerede havde arbejdet med ham på Star Wars, som gjorde Ford til et kendt navn. Men så igen, måske havde Lucas noget med at caste ukendte skuespillere i sine film. Ford var tømrer, før han trods alt fik Han Solo.

Lucas sagde, at hovedårsagen til, at han ikke ønskede at caste Ford i Indiana Jones, var, at han allerede havde været med i to af sine film, og han ønskede ikke, at Ford skulle blive hans Robert De Niro. Fair nok, men gode instruktør/skuespiller-samarbejder sker. Se på Johnny Depp og Tim Burton.

Ironisk nok, optagelserne af Magnum P. I.' s pilot blev forsinket i seks måneder på grund af en seks måneder lang forfatterstrejke, som kunne have givet Selleck mulighed for at forlade showet og tage imod Indiana Jones. Hvis han ikke ønskede at trække sig tilbage på sin kontrakt, kunne han have optaget filmen inden for de seks måneder og derefter vende tilbage til Magnum, når strejken var slut.

Så det betyder, at Selleck kun kunne have været Indy i en hårsbredde. Sikke et tæt opkald. Men biografguderne har t alt.

Anbefalede: