Pete Davidsons venner vil ikke have ham i "The Kardashians", og hævder, at det "Decimates Every Man"

Indholdsfortegnelse:

Pete Davidsons venner vil ikke have ham i "The Kardashians", og hævder, at det "Decimates Every Man"
Pete Davidsons venner vil ikke have ham i "The Kardashians", og hævder, at det "Decimates Every Man"
Anonim

Pete Davidsons venner lyder ikke så opsatte på, at komikeren skal optræde sammen med sin kæreste Kim Kardashian i hendes berømte families realityshow. Kilder tæt på Saturday Night Live-stjernen siger, at showet er en sikker måde at "dræbe forholdet" og sprænge enhver følelse af normalitet, som komikeren nyder godt af.

Personer tæt på Pete Davidson råder ham til ikke at optræde på 'The Kardashians' - fordi det kan ødelægge hans forhold

En kilde fort alte Page Six, at folk tæt på stjernen fortæller ham, at en optræden i programmet måske ikke er en god idé. De siger, at "hans karriere har taget fart", så han har ikke rigtig brug for eksponeringen.

Komikeren har flere højprofilerede projekter på vej. Han er angiveligt i gang med intens forberedelse til sin rolle i en biopic om Joey Ramone. Han skal også optræde i en komedie med sin SNL-kostar Colin Jost, og han har fået en rolle i det Kevin Hart-producerede sneaker-drama, American Sole.

Pete har datet masser af berømte kvinder før, inklusive Ariana Grande og Kate Beckinsale, men komikerens ophedede romance med Kim skød ham virkelig i rampelyset. Kilden forklarede, at "før han mødte Kim, vidste ingen, hvad Pete lavede."

Petes indre besætning gjorde ham efter sigende også opmærksom på, at ingen af de mænd, der optrådte i programmet, såsom Tristan Thompson, Lamar Odom og Kris Humphries, er gået uskadt væk.

"Det er en sikker måde at dræbe forholdet på," siger kilden. "At blive involveret i showet decimerer hver mand."

En anden kilde siger, at Pete ikke føler noget pres for at medvirke i showet, og at det ikke er det store, hvis han gør det

En anden kilde anfægtede påstandene og hævdede, at det ikke er sandt, og at folk forsøger at skræmme ham væk fra at deltage. Kilden siger: "Han føler ikke noget pres for at være med i showet. Det gør folkene omkring ham heller ikke. Hvis det sker, at han er med i showet, sker det."

I sidste måned fort alte Kim til Variety, at hun "ikke har filmet med" sin skønhed, men hun siger, at hun ikke er imod det. "Hvis der skete en begivenhed, og han var der, ville han ikke bede kameraerne om at komme væk."

The Kardashians er et bonafide-hit, og en talsmand for streaminggiganten fort alte Variety, at det første afsnit er den "mest sete seriepremiere på Hulu i USA og på Disney+ og Star+ blandt Star Originals på tværs af alle globale markeder til dato."

Anbefalede: