The Cast Of Bravos 'Million Dollar Listing' rangeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

The Cast Of Bravos 'Million Dollar Listing' rangeret af Net Worth
The Cast Of Bravos 'Million Dollar Listing' rangeret af Net Worth
Anonim

Når det kommer til reality-tv, ved Bravo helt sikkert, hvad de laver. Netværket har skabt nogle af de mest ikoniske shows i reality-tv-historien! Fra Real Housewives, Below Deck, hele vejen til succesen med Million Dollar Listing!

Franchisen har et show, der foregår i både New York City og Los Angeles, med en række sjove, men alligevel dygtige mæglere, der viser ins og outs af luksusejendomme i to af de mest kendte byer i verden.

Mens ejendomsmøder med reality-tv er et varmt emne lige nu, især med fremkomsten af Netflixs Selling Sunset, ser det ud til, at Million Dollar Listing ikke bekymrer sig om noget, så meget at de har anklaget deres konkurrence om at være falsk. Medvirkende fra hvert show er blevet til millioner, hovedsageligt fra deres arbejde med fast ejendom, men hvor meget er de værd?

Opdateret den 27. juni 2021 af Michael Chaar: Million Dollar Listing åbnede dørene for to nye medvirkende. Tyler Whitman, der er $3 millioner værd, og Kirsten Jordan, der har en nettoværdi på $5 millioner, sluttede sig til Million Dollar Listing New York og bragte en tiltrængt flair til showet. Ryan Serhant brugte for nylig hele 2,6 millioner dollars på renovering af sit nye familierækkehus i Brooklyn. Hvad angår Steve Gold, satte ejendomsmægleren en helt ny Husdon Yards-rekord ved at sælge et hjem til $29.500.000! Bond Street-vennerne, James Harris og David Parnes oplever også mere succes, især efter at have solgt skuespilleren Rob Lowe et hjem for næsten 4 millioner dollars sidste efterår.

10 Tyler Whitman - $3 millioner

Tyler Whitman sluttede sig til rollebesætningen i Million Dollar Listing New York tilbage i sæson 8 og vendte tilbage til sæson 9. Stjernen har været en fantastisk tilføjelse til serien og er øjeblikkeligt blevet en fan-favorit. Når det kommer til hans fantastiske ejendomsviden, er det ingen overraskelse, at han fik en børsnotering på 13 millioner på sin allerførste gang.

Tyler arbejder i øjeblikket hos et nystartet ejendomsfirma, Triplement, hvor han er en del af grundlæggerteamet. Heldigvis for Whitman har hans succes i branchen gjort det muligt for ham at samle en nettoværdi på $3 millioner.

9 Kirsten Jordan - $5 millioner

Kirsten Jordan kom i denne sæson som den første kvindelige ejendomsmægler nogensinde på Million Dollar Listing New York. Stjernen har solgt over 500 millioner dollars i ejendom i løbet af sin karriere, hvilket gør hende til den helt store konkurrent på ejendomsmarkedet.

Ligesom hende selv, er Jordans mand, Stefano Farsura, også i fast ejendom. Parret har været sammen i lidt over et årti og fortsætter med at støtte hinanden i deres stadigt voksende karriere. Siden sin start for år siden har Kirsten været i stand til at samle en nettoformue på 5 millioner dollars.

8 James Harris - $6 millioner

James Harris deltog i Bravo-showet, Million Dollar Listing Los Angeles tilbage i 2014 for sin syvende sæson! Stjernen har formået at bringe en hel del humor og intellekt til showet, men det er hans britiske vid, der virkelig tager kagen.

Harris repræsenterer en af Los Angeles' største mæglervirksomheder, The Agency, som har givet James mulighed for at samle en nettoværdi på $6 millioner. I november 2020 lykkedes det James Harris at sælge Rob Lowe en ejendom på 3,75 millioner dollars i Beverly Hills, som Harris ikke kunne være gladere for, da han overvejede, at huset blev solgt på en enkelt dag, før han spurgte!

7 David Parnes - $6 millioner

David Parnes sluttede sig til Million Dollar Listing Los Angeles i 2014 sammen med ven, James Harris. Duoen er en pakkeløsning, når det kommer til at sælge boliger og omtaler sig selv som "Bond Street Partners".

Parnes arbejder også for The Agency sammen med Harris og havde formået at samle en nettoværdi på $6 millioner. Udover at være ejendomsmogul er Parnes også en familiefar! Stjernen fejrede for nylig sin datters 3-års fødselsdag med en ganske elegant kage.

6 Steve Gold - $10 millioner

Steve Gold blev et kendt navn, da han sluttede sig til Million Dollar Listing New York i sin sjette sæson. På trods af at han deltog i showet i 2017, passede Gold i det som hånd i handske og formåede at blive en fanfavorit fra den ene dag til den anden, og det med rette!

Ud over at være med i reality-tv-showet er Steve præsident for Gold Group New York City, hvilket har givet ham mulighed for at samle sin nettoværdi på 10 millioner dollars. I sæson 9 slog Gold en ejendomsrekord og solgte et af de største huse i Hudson Yards for næsten $30 millioner!

5 Tracy Tutor - $20 millioner

Tracy Tutor er let et af de mest populære rollebesætningsmedlemmer på Million Dollar Listing Los Angeles. Selvom Josh Altman og Flagg kan tage føringen med hensyn til lang levetid, når det kommer til showet, i betragtning af at Tracy først kom med i 2017, har hun bestemt bragt varmen.

Tracy er en fortæl-som-det-er-forretningskvinde, der har bragt et sådant glimt til showet og en tiltrængt én! Mens Tracys personlige nettoformue er anslået til $20 millioner, er det klart, at hendes nettoformue vil stige efter salget af hendes Brentwood-hjem. Stjernen formåede at sælge sit hus for hele $20 millioner!

4 Ryan Serhant - $30 millioner

Ryan Serhant er en fanfavorit på Million Dollar Listing New York, men før hans tid i fast ejendom var Ryan faktisk skuespiller! Stjernen optrådte i 19 afsnit af As The World Turns i rollen som Evan Walsh. Mens skuespil tjente ham godt, besluttede han at skifte til fast ejendom i 2008.

Ifølge CelebrityNetWorth lykkedes det Ryan at blive den 15. mest succesrige ejendomsmægler i New York, hvilket siden har givet ham mulighed for at opbygge en formue på $30 millioner! I dag har Ryan travlt med at ombygge sit nyeste rækkehus i Brooklyn, som han købte for 7,6 millioner dollars og brugte 2,6 millioner dollars i renoveringer!

3 Josh Altman - $30 millioner

Josh Altman sluttede sig også til rollebesætningen i Million Dollar Listing Los Angeles tilbage i 2011 sammen med Josh Flagg. Altman kom ind som afløser for det tidligere rollebesætningsmedlem, Chad Rogers, og fans kunne ikke have været mere glade!

Josh bringer opblussen til hver eneste episode og tilbyder et mere seriøst og forretningsorienteret syn på fast ejendom, hvilket bringer en god balance mellem Flaggs løjer og Altmans seriøse opførsel. Siden sin start i branchen har Josh Altman tjent sig selv en nettoværdi på $30 millioner.

2 Fredrik Eklund - $30 millioner

Fredrik Eklund betragtes som en af Million Dollar Listing OG'erne! Stjernen, der har været sammen med Bravo i over et årti, har officielt forladt New York-scenen til det solrige Californien. Eklund er nu i gang med sin overgang fra New York City-showet til Million Dollar Listing Los Angeles.

Det var sikkert at sige, at Josh Altman og Flagg blev en smule skræmt af Fredriks træk, og det burde de være! På grund af sine ejendomsmægler er Fredrik blevet til en nettoværdi på $30 millioner! Mens Eklunds ophold i LA kan have været et chok, har stjernen siden sluttet sig til New York-castet og har endda senest opdateret sit kontor!

1 Josh Flagg - $35 millioner

Josh Flagg er helt sikkert en karakter! Bravo-stjernen regerer på Million Dollar Listing Los Angeles, hvor han tager imod huse for flere millioner dollars og laver en kommission for livet.

Stjernen har været en regulær serie siden den fjerde sæson tilbage i 2011, nu, med et årti af showet under bælte og meget mere tid i ejendomsspillet, er Josh Flagg blevet ved med at samle en imponerende nettoværdi på $35 millioner! For nylig har Flagg kunne lide sin Bravo-familie, idet han blev venner med ingen ringere end RHONY-stjernen, Sonja Morgan, som en af hans bedste!

Anbefalede: