Jodie Turner-Smith og Joshua Jackson var næsten ikke et seriøst par

Indholdsfortegnelse:

Jodie Turner-Smith og Joshua Jackson var næsten ikke et seriøst par
Jodie Turner-Smith og Joshua Jackson var næsten ikke et seriøst par
Anonim

Gnister fløj, da Jodie Turner-Smith og Joshua Jackson første gang fik øjnene op for hinanden ved Ushers 40-års fødselsdagsfest i 2018. Det var ikke som om, de følte, at de blev transporteret ind i et parallelt univers, men det gjorde de' man skal heller ikke være diskret med hensyn til deres tiltrækning som i Tudor-tiden.

Jackson skabte sig et navn, da han optrådte i Dawson's Creek, J. J. Abrams sci-fi-serie Fringe, og senere The Affair, mens Turner-Smith blev fremtrædende med hovedrollen i Queen & Slim og for nylig blev den første sorte Anne Boleyn. Men indtil videre er deres forhold ikke noget som Jacksons Cole Lockharts i The Affair eller som Turner-Smiths Boleyn. Gud forbyde, at der opstår en affære eller den britiske skuespillerinde taber hovedet.

Men den aften, parret mødtes, var en aften, de sandsynligvis aldrig vil glemme, specielt fordi ingen af dem ledte efter et forhold.

Det er alt sammen takket være Usher

Ved Ushers 40-års fødselsdagsfest i oktober 2018 var Jackson og Turner-Smith "helt over hinanden". Ifølge Us Weekly så de "superbetaget" ud med hinanden og "dansede sammen hele natten." Vi så dem en måned senere, hvor de holdt hinanden i hånden under en kaffedate i Los Angeles.

Så hurtigt som de fandt sammen, blev de spændt. Efter at paparazzierne så dem sammen på frokostdatoer osv., i månedsvis, blev de set i august 2019 og forlod en retsbygning i Californien med hvad der lignede en ægteskabslicens. The Sunday Times nåede ud til skuespillerinden, hvor hun hverken bekræftede eller afkræftede ægteskabsrygterne, men hun susede om Jackson.

Ægteskabsrygterne blev bekræftet i november 2019, og pressen var hurtige til at få øje på den enorme diamantring på Turner-Smiths finger ved premieren på Queen & Slim. Jackson var hendes date den aften og blev også set med en gylden ring på fingeren. Så det var sikkert at sige, at de havde bundet hinanden.

Det blev senere afsløret, at Turner-Smith faktisk var den, der friede. Da Jackson blev spurgt, om han vidste, at de ville blive gift, sagde Jackson til Jimmy Fallon på The Tonight Show: "Jeg vidste det øjeblik, hun spurgte mig." Tilsyneladende stillede Turner-Smith spørgsmålet nytårsaften, mens parret var på ferie i Nicaragua. "Det var meget smukt, utrolig romantisk. Vi gik ned ad stranden, og hun bad mig gifte mig med hende." Der var en optakt, og i sidste ende var det det bedste valg, han nogensinde har truffet.

I december 2019 bekræftede Us Weekly, at parret ventede deres første barn. En kilde sagde på det tidspunkt, at de støttede hinanden uigenkaldeligt og fulgte hinanden på mange røde løbere, endnu længere ind i Turner-Smiths graviditet.

I april bød de deres første barn, en pige ved navn Janie, velkommen ved en hjemmefødsel. I maj måned sørgede Jackson for at takke sin kone for alt, hvad hun gør på sin første mors dag. "Tak for den dybde af nåde, du har fundet, siden vores datter kom. Den forpligtelse, du får til at se så ubesværet ud, men jeg ved, er alt andet end," skrev han på sin Instagram.

Turner-Smith kommenterede på samme måde Jackson som nybagt far og skrev på sin Instagram: "Det er tydeligt på grund af den ubesværethed og frygtløshed, hvormed du far til vores barn, at dette er din skæbne. din fødselsret. din glæde. Jeg takker gud hver dag for, at du holder os begge i dine stærke, dygtige hænder. du er elsket. du er tilbedt. du er den bedste far og mand og ven. tak fordi du venter på os. god fars dag til dig."

De ledte ikke efter et forhold den aften, de mødtes

Det er vanvittigt, hvor meget disse to suser om hinanden. Turner-Smith fort alte Net-A-Porter's Porter magazine: "Jeg er virkelig forelsket i min mand. Det er måske mærkeligt for folk, men jeg gør et ret godt stykke arbejde med ikke at råbe det fra hustagene så meget, som jeg gerne ville. Han er en virkelig fantastisk fyr."

Hun afslørede også, at deres romantik kun er blevet stærkere. "Jeg synes, han er hot, jeg synes, han er klog, og han er utrolig talentfuld. Jeg føler mig så heldig at være i et forhold med en, der føler det samme om mig, som ikke er bleg for at fortælle mig det eller opløfte mig."

Nu hvor deres datter er mere end et år gammel, er al den kærlighed kun vokset. Men det viser sig, at det, de har nu, måske ikke er sket. Turner-Smith afslørede de virkelige omstændigheder i parrets møde, og det var ikke meningen, at det skulle holde.

Talking to Seth Meyers on Late Night sagde skuespillerinden, at den aften, de mødtes, oprindeligt kun var ment som et one-night stand.

"Så da jeg mødte min mand første gang, var det ligesom - vi havde et one-night stand," sagde Turner-Smith. "Vi er i et to-tre-årigt one-night stand nu."

"Først og fremmest så jeg ham, før han så mig, og da jeg så ham, tænkte jeg, 'det vil jeg have'," forklarede Turner-Smith. "Og da han så mig, lod jeg bare, som om jeg ikke så ham. Han var nødt til at råbe på tværs af lokalet til mig, og jeg havde denne T-shirt på fra en film, der hedder Sorry to Bother You og [skuespillerinden] Tessa Thompson spiller en karakter, der hedder Detroit, og hun har denne T-shirt, hvor der står: "Fremtiden er kvindelig ejakulation."

Hun fortsatte: "Og så råber han på tværs af lokalet, 'Detroit!' Han kommer hen og … gør denne virkelig søde, charmerende ting, som han gør, og bare hele natten - han fulgte mig bare rundt i festen."

Hvorfor ser det ud til, at de bedste forhold opstår fra mærkelige omstændigheder? Det eneste, vi ved, er, at Jackson og Turner-Smiths forhold er et, vi holder øje med. Det næste, vi vil se, er smukkere børn og måske endda et samarbejde af en art.

Anbefalede: