Før hun spillede Catwoman, spillede Anne Hathaway næsten denne Marvel-karakter

Indholdsfortegnelse:

Før hun spillede Catwoman, spillede Anne Hathaway næsten denne Marvel-karakter
Før hun spillede Catwoman, spillede Anne Hathaway næsten denne Marvel-karakter
Anonim

At forbinde med en stor tegneseriefilm kan være en fantastisk måde for en stjerne at gøre indtryk på millioner af fans rundt om i verden. Marvel og DC har gjort dette i årevis nu, og de har taget en række kunstnere og har givet deres karriere et massivt løft på et øjeblik.

Anne Hathaway er en skuespillerinde kendt for mange roller, hvoraf en er rollen som Catwoman i The Dark Knight Rises. Skuespillerinden var fantastisk i filmen, men de fleste ved ikke, at hun år før dette skulle spille en karakter for Marvel.

Lad os tage et kig på, hvilken Marvel-karakter Hathaway skulle spille.

Anne Hathaway er en fænomenal skuespillerinde

Som en af de mest talentfulde kvinder, der arbejder i underholdningsbranchen i dag, er Anne Hathaway en person, der har leveret fantastiske præstationer i årevis nu. Det kan være nemt for kunstnere at starte varmt og derefter trappe ned, men Hathaway har lavet bølger, lige siden han brød ud som en stjerne for år tilbage.

The Princess Diaries var et godt startpunkt for Hathaway, og selvom hun bare kunne have gjort Disney-tinget i årevis, ville hun til sidst bryde væk og fokusere på roller, der gjorde det muligt for hende at vise sin skuespilrække frem. På grund af dette var skuespillerinden i stand til at blæse publikum væk, mens hun tilføjede nogle seriøse anerkendelser til sin voksende arv i filmbranchen.

Nogle af hendes mest bemærkelsesværdige kreditter inkluderer Brokeback Mountain, The Devil Wears Prada, Bride Wars, Get Smart, Rio, Alice in Wonderland, Interstellar og Ocean's 8. Tro os, når vi siger, at Hathaway vil fortsætte med at tilføje til dette som årene går.

Når man nu ser på hendes største roller til dato, er det simpelthen umuligt at ignorere hendes tid med at spille en ikonisk DC Comics-karakter.

She Was Catwoman i 'The Dark Knight Rises'

Selv om det ikke nødvendigvis er nogen, der har gjort et væld af arbejde i superheltenes verden, gjorde Anne Hathaway helt sikkert hendes øjeblik i solen til en mindeværdig efter at have spillet Catwoman i The Dark Knight Rises.

Der har været flere kvinder, der har spillet den ikoniske karakter, og Hathaway gjorde et fantastisk stykke arbejde i rollen. Hun var et godt modspil til Christian Bales Batman, og de så ud til at have en god kemi på skærmen. Nok, folk havde deres kritik, men i superheltefilmens verden er det dybest set på niveau med kurset.

Alt i alt ville Hathaway kun have den ene optræden som Catwoman i DC-franchisen. Der sker nogle skøre crossover-ting med The Flash, som er indstillet til en 2022-udgivelse. Måske får vi at se hendes Catwoman genopstå for en scene eller to i den længe ventede film.

Hathaway var enestående i rollen, men før hun sluttede sig til folkene på DC, var skuespillerinden en stor kandidat til at spille en karakter med Marvel. Den film, hun ville have optrådt i, kom dog aldrig i gang, og Hathaway måtte vente på sin tur, før hun kom ind i superheltespillet flere år senere.

She Nearly Played Black Cat i 'Spider-Man 4'

Før Anne Hathaway sluttede sig til den fornemme konkurrence, var en førende kandidat til at spille Black Cat i hvad der ville have været Spider-Man 4. Dette er nogle fascinerende oplysninger, da de viser, at ikke kun Tobey Maguire skulle få endnu en film, men at Hathaway havde en chance for at spille en Marvel-karakter, der endnu ikke har fået sit øjeblik til at skinne.

Black Cat er en fantastisk karakter, der helt sikkert står på rækken af godt og ondt, hvilket tilfældigt ligner Catwoman. Måske skulle det ikke være en overraskelse, at Hathaway var knyttet til begge karakterer i betragtning af hendes rækkevidde på det store lærred.

Spider-Man 4 ville have haft Hathaway som Black Cat, og Lizard ville have været en skurk efter Kurt Connors' introduktion tidligere i franchisen.

Sam Raimi, der instruerede disse Spider-Man-film, t alte om Hathaway som Black Cat og sagde: "Jeg nåede ikke at se Batman endnu, fordi jeg har arbejdet nonstop på Oz, men jeg hører, hun er fantastisk i det. Jeg er ikke overrasket, for jeg elskede det, hun lavede med auditionerne til Spider-Man 4."

Spider-Man 4 ville have været en stablet film, især med Hathaway involveret som Black Cat. Desværre knuste den glansløse Spider-Man 3 ethvert håb om et fjerde Raimi-snurr. Hvem ved, måske kunne vi se en vild crossover, der har et udseende fra Hathaways Black Cat i fremtiden.

Anbefalede: