Hvorfor slog Joshua Jackson og Brittany Daniel op?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor slog Joshua Jackson og Brittany Daniel op?
Hvorfor slog Joshua Jackson og Brittany Daniel op?
Anonim

Pacey Witters kærlighedsliv er ret vildt. Dawson's Creek-karakteren har to seriøse forhold, mens han er i gymnasiet, og efter han slår op med Andie McPhee, falder han for Joey Potter. Dette fører til en stor kærlighedstrekant i Dawson's Creek og en masse sjove og dramatiske episoder. Kan du huske, da Joey og Pacey lettede til sommer og sejlede rundt?!

Joshua Jackson og Katie Holmes datede IRL, og det er sødt at høre, at der sprang gnister, når kameraer ikke filmede dette til tider melodramatiske teenageshow. Joshua Jackson har en masse berømte ekskærester, og en af dem er Brittany Daniel, kendt for Sweet Valley High. Hvorfor slog Joshua Jackson og Brittany Daniel op? Lad os tage et kig.

Joshua Jackson og Brittany Daniels forhold

Vi elsker at høre om Joshua Jacksons ægteskab med Jodie Turner-Smith, og det er også interessant at se tilbage på den populære skuespillers romantiske historie.

Vi hører om så mange skuespillere, der begynder at hænge ud om at optræde sammen i en film eller medvirke i det samme tv-program, og det er, hvad der skete med Joshua Jackson og Brittany Daniel.

Parret mødtes på grund af Dawson's Creek, ifølge Zimbio.com.

Skuespillerinden spillede karakteren Eve Whitman, som bestemt var en fascinerende del af showet, hvis ikke en meget vellidt karakter. I sæson 3 mødte Dawson Leery og Eve hinanden, og han var interesseret, da hun var den nye pige i byen, og han blev tiltrukket af hende. En stor afsløring fandt sted, da fans fandt ud af, at Eve og Jen Lindley var halvsøstre, hvilket gjorde Jens allerede triste og komplicerede familieliv endnu værre.

Det er i sæson 3 af Dawson's Creek Thanksgiving-afsnittet, at Dawson kan fortælle, at Eve og Jen er i familie. Deres mor Helen besøger og forklarer Jen, at hun havde en anden baby. Jen er naturligvis knust over at lære om denne familiehemmelighed, og selvom hun ikke troede, at hun kunne ikke lide sine forældre mere, er hun mere skuffet over sin mor og far end nogensinde før. Eve var kun med i nogle få afsnit, men lavede et stort sprøjt.

Folk ser ikke ud til at vide, hvorfor Joshua Jackson og Brittany Daniel slog op. Folk tror, at de havde datet i et år, og Us Weekly rapporterede, at Joshua også var kærester med skuespillerinderne Rosario Dawson og Julia Stiles.

Joshua Jackson er nu 43 år og Brittany Daniel er 45, så da de datede under deres tid på Dawson's Creek, ville de have været meget unge. Det er muligt og sandsynligt, at det er derfor, deres forhold ikke varede.

Dawson's Creek-fans elsker ikke Evas karakter. I en Reddit-tråd skrev en fan "Jeg hadede hendes karakter. Jeg blev bare ved med at tænke AHHH "Jessica Wakefield" fra Sweet Valley High… Historien om, at hun dukkede tilfældigt op på gymnasiet, men ikke var studerende, fik PSAT-svarene osv., det gav ikke rigtig meget mening."

En anden fan skrev: "Jeg tror, at Evas eneste formål var at være en "fristerinde", så der var en undskyldning for Dawson for at falde fra Joey."

Brittany Daniels liv efter 'Sweet Valley High'

Brittany Daniel har været igennem meget, siden hun sluttede med at spille hovedrollen i Sweet Valley High. Tv-tilpasningen af Sweet Valley High-bogserien blev sendt fra 1994 til 1997, og Brittany Daniel spillede Jessica Wakefield. Hendes virkelige tvilling Cynthia Daniel spillede Elizabeth Wakefield. Som fans af bøgerne husker, har tvillingerne tot alt modsatte personligheder. Jessica elsker at have det sjovt, og Elizabeth er mere forsigtig og flittig.

Brittany Daniel spillede Penny i et afsnit af That 70's Show og spillede Sophia i 2002-showet That 80's Show. Andre bemærkelsesværdige roller omfatter Carmen på It's Always Sunny In Philidelphia og Blair på Black-ish.

Brittany Daniel blev diagnosticeret med kræft, og ifølge People fik hun sin diagnose af stadium IV non-Hodgkins lymfom i 2011. Hun forklarede til publikationen i 2014, at dette var en virkelig hård tid for hende: "Det skete så pludseligt," sagde hun. "Der er ingen måde, jeg nogensinde ville være kommet igennem dette uden min familie. Min familie er alt for mig og jeg føler, at de så mig igennem det her."

I juli 2017 giftede Brittany sig med Adam Touni i Los Angeles, og parret fik for nylig deres første barn. Brittany delte med sine Instagram-følgere, at de gav deres baby pige navnet Hope Rose.

Mens fans sandsynligvis ikke kender den sande årsag til bruddet mellem Joshua Jackson og Brittany Daniel, er de begge lykkeligt gift nu og de stolte forældre til Janie Jackson og Hope Rose Touni.

Anbefalede: