Elon Musks barn vil ikke have noget med ham at gøre & Hans ekskone reagerer

Indholdsfortegnelse:

Elon Musks barn vil ikke have noget med ham at gøre & Hans ekskone reagerer
Elon Musks barn vil ikke have noget med ham at gøre & Hans ekskone reagerer
Anonim

For det meste er Elon Musks otte børn blevet holdt ude af rampelyset gennem årene. Et af hans børn er dog trådt frem for at sige, at hun ikke længere ønsker at have milliardærens navn - eller noget med ham at gøre, altså.

Den 18-årige indgav tidligere på ugen en andragende til Los Angeles County Superior Court i Santa Monica med anmodning om en navneændring samt en ny fødselsattest. Teenageren anmoder om, at hendes kønsanerkendelse formelt ændres fra mand til kvinde. Tidligere kendt som Xavier Alexander Musk bad hun også om, at hendes navn blev ændret til Vivian Jenna Wilson.

Vivian gjorde det kendt, at hun ønsker at afbryde sin forbindelse til sin berømte far. "Jeg bor ikke længere sammen med eller ønsker at være i familie med min biologiske far på nogen måde, form eller form," udt alte hun i retsdokumenterne, da hun forklarede årsagen til navneskiftet.

Hvad Justine Wilson siger om hende og Elons barn

Hidtil – på trods af hans affinitet til Twitter – har Elon ikke offentligt reageret på sin datters nyheder. Hans ekskone Justine Wilson har dog siden delt støtte til deres datters overgang. Justine tweetede om en samtale, hun havde med en af sine 18-årige (selvom hun ikke specificerede, om det var med Vivian eller hendes tvillingebror, Griffin).

Elon og Justine mødtes, mens de gik på Queen's University. Parret giftede sig i 2000. Parret hilste deres første barn, en søn, velkommen i 2002, selvom han døde kort efter af Sudden Infant Death Syndrome. Parret fortsatte med at bruge IVF til at udvide deres familie. De bød deres tvillinger velkommen i 2004 og et sæt trillinger i 2006. Elon og Justine blev dog skilt i 2008.

Selvom Elon og Justine angiveligt deler forældremyndigheden, afslører retsdokumenterne, at Vivian bor sammen med sin mor.

Ud over de børn, han deler med sin ekskone, har Elon også en søn og datter med musikeren Grimes. Deres søn X Æ A-Xii (kaldet 'X') blev født i 2020, mens deres datter, Exa Dark Sideræl, blev født via surrogat i december 2021.

Anbefalede: