Fans siger, at dette var den værste "Seinfeld"-afsnit nogensinde

Indholdsfortegnelse:

Fans siger, at dette var den værste "Seinfeld"-afsnit nogensinde
Fans siger, at dette var den værste "Seinfeld"-afsnit nogensinde
Anonim

Selv mange år efter 'Seinfeld' gik ud af luften, husker fans stadig, hvorfor de elskede serien. Seerne strømmer til internettet for at dele deres tanker om den tilbagevendende sitcom, og ofte drejer diskussionen sig om yndlingsafsnit eller gæstestjerner.

Men i ét tilfælde begyndte fans at udvælge deres mindst yndlingsafsnit, og overraskende nok var de fleste seere tilbøjelige til at være enige om, at et specifikt afsnit var det absolut værste.

'The Doll' opsætter fans' mindst yndlingsafsnit

Det viser sig, at 'Seinfeld'-fans har en mindst yndlingsgæstestjerne, og det er egentlig ikke noget chokerende. Fans er kritiske over for Kathy Griffin og elskede hende ikke i showet. Men det var ikke hendes første optræden, de betragter som den absolut værste episode nogensinde.

I Kathys første gæsterolle i 'Seinfeld' spiller hun en tidligere værelseskammerat til Georges kone, Susan. Hendes del i den episode generede Jerry til det punkt, hvor han søgte hævn i form af, at "Sally" skulle transportere en kasse barbecuesauce på et fly til ham.

Den episode var dog ikke nær så hadet som den næste, Kathy optrådte på. Ind imellem disse episoder irriterede en begivenhed i det virkelige liv fans endnu mere og satte Kathys næste optræden op til seernes skuffelse.

Efter at have optrådt i 'Seinfeld', gjorde Kathy lidt om Jerry

I et interessant twist, efter episode 127, gik Kathy Griffin ud af at gøre sine egne ting. Ikke længe efter hun optrådte i 'Seinfeld' optrådte hun med en komedierutine, hvor hun hævdede, at Jerry Seinfeld var uhøflig mod hende, mens de arbejdede sammen.

Det skal bemærkes, at forskellige "insidere" sagde, at Kathy var en smule irriterende på sættet, og at hun i stedet for at tage en bagsædet til hovedrollebesætningen pressede sig ind i deres gruppe.

I hvert fald blev Jerry ikke fornærmet over Kathys vittigheder – i stedet inviterede han hende tilbage til endnu en episode inspireret af disse begivenheder.

Fans hadede direkte 'The Cartoon'

Da Kathy Griffin kom tilbage til afsnit 169, var fans ikke begejstrede. Faktisk var de fleste kommentatorer enige om, at episoden "skærer [deres] på nerverne", fordi Kathy Griffin er "uudholdelig." En anden kommentator indrømmede, at de "ment alt er nødt til at være et meget godt sted for at tolerere Kathy Griffin."

I stedet for at se Jerry's invitere hende tilbage som humoristisk, dumpede fans Kathy på grund af den måde, hun i showets historie bliver berømt ved at afvise Seinfeld. Og én indrømmede, at de allerede ikke kunne lide Kathy på forhånd, men at se hende i showet "i en bevidst irriterende rolle" forstærkede blot deres foragt for hende.

Heller ikke alle på 'Seinfeld' nød at arbejde med deres gæstestjerner, men Kathy Griffin toppede ikke ligefrem listen over mest hadede. Generelt ser folk selvfølgelig ikke ud til at kunne lide hende, selvom de måske har mere sympati for komikeren, nu hvor hun kæmper mod en kræftdiagnose.

Anbefalede: