Før 'Suicide Squad' afviste Will Smith denne DC-film

Indholdsfortegnelse:

Før 'Suicide Squad' afviste Will Smith denne DC-film
Før 'Suicide Squad' afviste Will Smith denne DC-film
Anonim

Få skuespillere i historien har nogensinde været i nærheden af at have den samme type succes, som Will Smith har haft gennem årene. Skuespilleren var i stand til at erobre musik, tv og film i løbet af sin tid i underholdningsindustrien, og han har været ansvarlig for nogle af de største blockbuster-hits nogensinde. Selvom han har spillet en superhelt, der ikke havde noget at gøre med hverken Marvel eller DC, har vi også nået at se ham tage imod skurken Deadshot i DCEU.

Før han blev placeret i DCEU, blev Will Smith faktisk kontaktet om at spille en af DCs største superhelte. Det er ikke svært at se, hvorfor et studie ville ønske at caste en som Smith som en bankfigur, da dette kunne have givet plads til en monumental succes ved billetkontoret.

Så, hvilken DC-superhelt havde Will Smith næsten hovedrollen som? Lad os dykke ind og se!

The Fresh Prince Of Krypton

Will Smith
Will Smith

I løbet af 2000'erne søgte DC at hoppe på superheltetoget og pumpe en ny Superman-film ud, som masserne kunne spise. Det var i denne periode, at Will Smith blev opsøgt for selv at tage kampen op med Man of Steel.

Det er interessant at se, at DC var villig til at ændre tingene med karakteren, da Superman altid er blevet portrætteret af en hvid skuespiller. Will Smith havde dog vist sig at være sådan en succes ved billetkontoret, og studiet følte naturligvis, at han kunne have guidet Man of Steel ind i en helt ny æra.

I et interview ville Will Smith faktisk uddybe årsagen til, at han endte med at give videre til at spille Superman og i stedet vælge at tage imod Hancock. Det viser sig, at denne beslutning i høj grad stammer fra et tidligere mislykket forsøg på en blockbuster.

Smith åbnede op og sagde: Den sidste Superman, jeg blev tilbudt, kom manuskriptet, og jeg tænkte: 'Der er ingen måde, jeg spiller Superman!' Fordi jeg allerede havde lavet Jim West (Wild Wild West), og du kan ikke ødelægge hvide folks helte i Hollywood.”

Til hans ære havde han set og gjort lidt af hvert på dette tidspunkt, så han vidste tydeligvis bedre end bare at hoppe ind i en superhelterolle uden at blive helt blæst omkuld af manuskriptet. Der ville blive lavet en Superman-film i løbet af 2000'erne, men den endte med at blive fuldstændig forglemmelig.

Til sidst ville Smith få chancen for at hoppe ind i DCEU og få en ny chance for at spille en bemærkelsesværdig karakter for det legendariske tegneserieselskab.

Smith får sin DC Do-Over

Will Smith
Will Smith

Da det blev annonceret, at DC ville lave Suicide Squad, antog de fleste bare, at de ville gå en Guardians of the Galaxy-rute, som Marvel havde gjort. DC valgte i stedet for rollebesætningen Will Smith og et par andre heavy hitters i dens hovedroller.

Selv lige fra at se traileren til filmen var det klart, at Will Smith ville få en kæmpe rolle, og han ville stjæle showet. Takket være sin tid i branchen vidste Will Smith, hvordan han skulle give en solid og ligeværdig præstation i filmen.

På trods af at filmen havde succes i billetkontoret, endte den med at være temmelig blandet med hensyn til, hvordan folk så den. Ikke desto mindre endte der med at blive lavet en efterfølger, men Smith var mærkbart fraværende fra listen.

Det bliver interessant at se, hvordan den næste del af Suicide Squad-franchisen klarer sig, men dette får også folk til at spekulere i, hvorvidt Will Smith vil forblive i DCEU eller ej.

His DCEU Future

Selv om han springer ud på den næste del af den skurkelige helte-franchise, ser det ud til, at Will Smith kunne ende med at komme tilbage til DCEU.

Ifølge We Got This Covered svæver der et rygte derude om, at DCEU kunne være på udkig efter at lave et Deadshot-soloprojekt, som ville give Will Smith mulighed for fuldt ud at tage føringen i sin egen film. Fansene så virkelig ud til at nyde det, han bragte til bordet under sit første indtog i franchisen, så det kunne være en klog beslutning at give ham sin egen film.

Selvfølgelig har der ikke været nogen officiel meddelelse på nuværende tidspunkt, så indtil da er fans stadig nødt til at spekulere i, hvorvidt Smith vil optræde i DCEU.

Hidtil i sin karriere har Will Smith gjort det usædvanligt godt for sig selv, da han dyppede tæerne ind i superheltenes verden, og vi må forestille os, at dette kunne have været drastisk anderledes, hvis han havde benyttet lejligheden til at spille Superman. Smith er uden tvivl et exceptionelt talent, men hans bud på Superman kunne have fået folk til at klø sig i hovedet.

Anbefalede: