Quentin Tarantino afviste denne Will Smith-klassiker, der tjente milliarder

Indholdsfortegnelse:

Quentin Tarantino afviste denne Will Smith-klassiker, der tjente milliarder
Quentin Tarantino afviste denne Will Smith-klassiker, der tjente milliarder
Anonim

Visse instruktør-/skuespillerduoer ser simpelthen ud til at være det, og gennem årene har vi set nogle team-ups, der har givet plads til fantastiske film. Kombinationen af Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio har for eksempel hjulpet med at lave film som The Aviator, The Departed og Gangs of New York.

Quentin Tarantino og Will Smith er to store skikkelser med massiv arv i underholdningsindustrien, og på trods af at de begge har været store stjerner siden 90'erne, er de aldrig gået sammen om et projekt. Der var dog et punkt, da Tarantino afslog en chance for at instruere en Will Smith-film.

Lad os tage et kig på Quentin Tarantino og Will Smith og filmen, som de næsten arbejdede på sammen i 90'erne.

Quentin Tarantino er en legendarisk instruktør

På dette tidspunkt i sin legendariske Hollywood-rejse er Quentin Tarantino en person, der simpelthen kan hvile på laurbærrene og nyde livet som en af de bedste filmskabere nogensinde. Instruktøren kom ind på scenen tilbage i 1990'erne og har sluppet en række fantastiske film løs, som fans har rost og beundret i årevis.

Reservoir Dogs var filmen, der viste hardcore-fans, hvad han kunne på det store lærred, men Pulp Fiction fra 1994 ændrede spillet for altid. Det var filmen, der introducerede Tarantino til mainstream-publikummet, og på et øjeblik havde filmbranchen et friskt ungt ansigt, der førte angrebet ind i en ny æra af filmproduktion.

Efter at Pulp Fiction gjorde ham til et kendt navn, fortsatte Tarantino med at tilføje sin unge arv ved at boltre sig i forskellige genrer og samtidig bevare sin egen unikke stil. Manden har været ansvarlig for film som Kill Bill, Django Unchained, Inglourious Basterds og Once Upon a Time in Hollywood. Ja, manden er så god, som den bliver, når det kommer til at lave en fin spillefilm.

Tarantino har arbejdet med en række talentfulde stjerner, men til dato har han endnu ikke arbejdet med Will Smith.

Will Smith er en ikonisk skuespiller

Før Will Smith vendte sin opmærksomhed mod skuespil, var han en populær rapper, der havde skabt sig et navn på Billboard-hitlisterne. Men når han besluttede at forfølge skuespil, ville Smith erobre både film og tv på vej til at få en af de mest succesrige skuespillerkarrierer nogensinde.

The Fresh Prince of Bel-Air er en af de mest ikoniske sitcoms, der nogensinde er lavet, og den ville ikke være kommet fra jorden og ind i stuer over alt i årevis, hvis Will Smith ikke havde været stjernen i det. De fleste ville have været tilfredse med bare et hitshow, men Smith begyndte snart at spille hovedrollen i film, og dette tog hans karriere til et andet niveau.

På det store lærred var der engang et tidspunkt, hvor Will Smith ikke kunne gå glip af. Han endte med at spille hovedrollen i hitfilm som Bad Boys, Independence Day, Enemy of the State, I, Robot, Hitch, I Am Legend og en hel masse mere. Manden trykkede stort set penge, og hans plads i historien er ubestridt.

Smith og Tarantino har endnu ikke arbejdet sammen, men på et tidspunkt blev Tarantino tilbudt chancen for at instruere en Smith-film, der blev et kæmpe hit.

Tarantino afviste at lave 'Men In Black'

Tilbage i 1997 medvirkede Will Smith i en lille film kaldet Men in Black, og filmen endte med at blive et kæmpehit, der lancerede en hel filmserie. Efter at have tjent over 580 millioner dollars ved billetkontoret havde Smith endnu et hit på hænderne, og de fleste på det tidspunkt havde ingen anelse om, at Tarantino fik chancen for at instruere filmen.

Tarantino afviste projektet, men han prøvede at arbejde sammen med Smith år senere på Django Unchained. Denne gang afviste Smith Tarantino.

Ifølge Smith, "Django var ikke hovedrollen, så det var sådan, at jeg skulle være hovedrollen. Den anden karakter var hovedrollen! Jeg tænkte: "Nej, Quentin, tak, jeg er nødt til at dræb den slemme fyr!'"

"Jeg syntes, det var geni alt. Bare ikke for mig," fortsatte han.

På dette tidspunkt er det stadig at se, om Tarantino og Will Smith nogensinde vil arbejde sammen. Det er overflødigt at sige, at hvis det sker, vil der være et væld af buzz omkring projektet. Tarantino har arbejdet med utallige stjerner, og at tilføje Will Smith til listen ville være en kæmpe gevinst for instruktøren og for fansene.

Anbefalede: