Før han medvirkede i 'The Suicide Squad', spillede John Cena næsten denne DC-helt

Indholdsfortegnelse:

Før han medvirkede i 'The Suicide Squad', spillede John Cena næsten denne DC-helt
Før han medvirkede i 'The Suicide Squad', spillede John Cena næsten denne DC-helt
Anonim

Verden af tegneseriefilm har nået nye højder gennem årene, og både MCU og DCEU har været i stand til at lokke nogle af de bedste talenter i branchen takket være, hvad de kan gøre for en persons karriere. Disse roller er svære at få fat i, men når først nogen har en, er potentialet for vækst ubegrænset.

John Cenas optræden i The Suicide Squad blev mødt med masser af ros fra fans, og han var det perfekte valg til at spille Peacemaker. For år tilbage var Cena imidlertid i kamp om at spille en anden DC-karakter.

Lad os se nærmere på Cenas historie med DC.

John Cena har blomstret op til en succesfuld skuespiller

I de seneste år har John Cena gjort sig bemærket med sine skuespilskoteletter på det store lærred, og det har været forfriskende for fans at se hans evne til med succes at krydse ind i Hollywood. Overgangen fra WWE til den store skærm er ikke let, og ikke mange kan klare det.

Cena har sluttet sig til rækken af fyre som Dwayne Johnson og Dave Bautista takket være at blive en succesfuld skuespiller, og efterhånden som han har fået flere muligheder og mere erfaring, har han bevist, at han kan hænge sammen med de bedste af de bedste. Nej, han vil ikke vinde en Oscar endnu, men med tiden vil han kun blive ved med at forbedre sig.

Cena har været i film som The Marine, 12 Rounds, Trainwreck, Sisters, Daddy's Home, Blockers, Bumblebee og F9.

Hans kreditliste er blevet ret imponerende, og tidligere i år medvirkede skuespilleren i, hvad der er blevet en af hans mest populære film til dato.

Han medvirkede som fredsstifter i 'The Suicice Squad'

Tidligere i 2021 vakte James Gunns The Suicide Squad vanvid i DC-fandomen, da filmen var en massiv forbedring fra sin forgænger. Skuespillerne var spot-on, og John Cena var et fremragende valg som Peacemaker.

Tidligt blev Cena hypet til at arbejde med Gunn og spille hovedrollen i The Suicide Squad, og han sprang over den mulighed, han fik.

Ifølge Cena, "Jeg opererer under konstruktionen af muligheder vil finde dig og bare være klar til at svare på døren, når den gør det. Det er en vanskelig søgen at søge muligheder. Og det er ikke anderledes. Jeg er ikke sikker på, at jeg var James' førstevalg til Peacemaker. Og jeg er ligeglad. For jeg blev til sidst spurgt, og når du bliver spurgt, gør du det bedste, du kan levere."

Lav og se, filmen blev en succes hos fansene, og Cena's Peacemaker stjal showet. Faktisk er han blevet så populær en karakter, at han får sit eget spin-off-show.

Da ideen om en spin-off blev foreslået til Cena, gik han med på det uden at høre et pitch fra James Gunn.

James er ligesom, 'OK, så jeg gjorde det her. Og vil du gerne-?' Og før han overhovedet kan fortælle mig, hvad det var, sagde jeg, 'ja!' Der er meget få mennesker, jeg gør det med, fordi jeg virkelig skal læse materialet. Jeg er ikke på et niveau, hvor jeg med selvtillid kan påtage mig den forpligtelse. Jeg vil gerne kunne læse og kende de værktøjer, jeg har, og hvad jeg kan bidrage med. At arbejde med James var sådan en oplevelse, at før han overhovedet sagde, hvad han lavede, var jeg interesseret,” afslørede Cena.

Cenas tid som Peacemaker er lige begyndt, og det er dejligt, at tingene fungerer for skuespilleren, for på et tidspunkt var han i kamp om at spille en anden karakter i DCEU.

He Nearly Starred Som Shazam for DCEU

Før Zachary Levi blev castet som den ikoniske Shazam, var John Cena blevet betragtet som den bedste kandidat til rollen.

Ifølge WhatCulture antydede de første rygter, at Cena var øverst på listen over skuespillere, der kom i betragtning til hovedrollen, hvilket ville have været en helt ideel casting, men nu glider han ud af billedet, ifølge én kilde."

Dette ville have været fantastisk at se, da Cena ville have været Dwayne Johnsons modstander på det store lærred, ligesom de havde været i ringen under deres dage i WWE. Ak, det var ikke meningen. Heldigvis var Zachary Levi et glimrende valg til at spille Shazam, og DC-fans kan ikke vente med at se hans efterfølger på det store lærred.

John Cena skulle tilsyneladende altid komme ind i DCEU, og vi er bare taknemmelige for, at han fik den rigtige rolle.

Anbefalede: