Hvem er 'NCIS'-stjernen Mark Harmons børn, og hvad gør de?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er 'NCIS'-stjernen Mark Harmons børn, og hvad gør de?
Hvem er 'NCIS'-stjernen Mark Harmons børn, og hvad gør de?
Anonim

Siden den havde premiere i 2003, har NCIS været fascinerende og underholdende fans. Stjernen Chris O'Donnell har fem børn, og fans er også nysgerrige på Mark Harmons familieliv, da han spiller hovedpersonen Agent Gibbs.

Der er andre kriminal-tv-serier, som NCIS-fans kan se, især når de venter på, at en ny sæson af NCIS får premiere. Heldigvis har showet ført til et par spin-offs, så der er masser for fans at se.

Mark Harmon har været berømt siden 80'erne, da han og hans kone begyndte at se hinanden. Parret har to børn, så lad os tage et kig på, hvad Mark Harmons børn laver i dag.

Ty Christian Harmon

Begge Mark Harmons sønner arbejder i filmindustrien, og det er virkelig sjovt at se dem i det samme kreative felt som deres berømte far.

Ty Harmon er nu 28 år gammel, og mens hans bror har engageret sig i skuespilverdenen, handler han om manuskriptskrivning. Der er nogle gyserfilm, der er bedre end andre, og det lyder som om, det er en genre, som Ty er interesseret i, da han skrev sin egen korte gyserfilm. Alene ud fra titlen lyder det, som om det er unikt.

Ty skrev en kort gyserfilm kaldet Catholic Showgirl Chainsaw Showdown. Ifølge Married Celeb instruerede Sean filmen. Det er virkelig sjovt at høre om brødrene, der arbejder sammen om et kreativt projekt.

Det er interessant at bemærke, at mens Mark Harmon er superberømt og er blevet interviewet i løbet af sin karriere, ser hans sønner ud til at leve deres liv mere privat.

Ifølge Fabiosa.com sagde Ty engang: "Jeg er ikke en Twitter-fyr, og at være sammen med min familie er vigtigere end at være social."

Sean Harmon

Den 32-årige Sean Harmon spillede en ung version af Agent Gibbs på NCIS. Ifølge Cheat Sheet var han med i en del afsnit, der blev sendt fra 2003 til 2008.

Ifølge Express.co.uk blev Mark Harmon interviewet af Entertainment Tonight og delte, hvor vidunderligt det var, at hans søn var med i sit tv-program. Han sagde: "Jeg tænker altid tilbage på den første gang, de t alte om at lave en ung Gibbs-ting her, og Sean var lige ude af skolen på det tidspunkt. En instruktør ved navn Tony Wharmby sagde: 'Kan han komme ind og læse?" Og det gjorde han alene, og jeg er stolt af, at han tager sit arbejde seriøst, og hvordan han griber det an at være skuespiller."

Cheat Sheet bemærkede også, at Sean arbejder i stuntverdenen. Han var stuntkoordinator for Labyrinth og et par andre film.

Han var også en stunt-double for filmene American Reunion og Dumb and Dumber To.

Med hensyn til skuespil har Sean nogle andre roller. Han spillede Jones i tv-filmen Thicker, som ifølge IMDb.com er i postproduktion. I 2015 og 2016 var han med i kortfilmene Takanakuy og Ten Thousand Miles. Han havde også en rolle i 2019-filmen Hold On, som fort alte en trist historie om musikindustrien.

Mark Harmons familieliv

Ifølge Country Living begyndte Pam Dawber og Mark Harmon at date i 1980'erne.

Publikationen bemærker, at Pam var berømt på grund af hendes shows Mork & Mindy og My Sister Sam. Pam og Mark slog sig sammen i et lille bryllup i 1987.

Closer Weekly siger, at Mark og Pam mødtes til en fest, da de havde en ven til fælles. Mark har ofte t alt om at sørge for at balancere familie med arbejde, og at han aldrig ville være fraværende i de "vigtige øjeblikke."

Ifølge Country Living var parret ikke så store til at tale om deres kærlighedshistorie. Pam blev interviewet af People efter at være blevet forlovet og sagde: "Vi forsøger ikke at holde noget hemmeligt, men hvis du ikke vil have det tot alt udnyttet af pressen, er du nødt til det."

I et interview i 2019 med Parade delte Mark Harmon, at han og hans kone ofte delte måltider med Ty og Sean og deres veninder.

Han delte med Parade af sin kone "Der er intet hurtigt svar, ingen nøgle. Jeg føler mig bare heldig. Hun er en pæn dame."

Selv om fans ved mere om Mark Harmon end hans sønner, er det rigtigt, at Mark værdsætter privatlivets fred, ligesom de gør. Ifølge Closer Weekly sagde Mark: "Det er ikke engang et valg. Det er hvem vi er. Vi bliver hjemme. En masse. Jeg er ikke en Twitter-fyr eller en Facebook-fyr. Vores sønner er heller ikke til det."

Det er fedt at lære mere om Mark Harmons sønner, Ty og Sean, og det er fantastisk, at de har fulgt deres fars kreative vej og engageret sig i manuskriptskrivning, skuespil og stuntarbejde.

Anbefalede: