Hvem er Matt LeBlancs datter Marina Pearl, og hvad gør hun?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Matt LeBlancs datter Marina Pearl, og hvad gør hun?
Hvem er Matt LeBlancs datter Marina Pearl, og hvad gør hun?
Anonim

Matt LeBlanc blev først fremtrædende tilbage i 1994, da han fik rollen som Joey Tribbiani på hit Warner Bros.-serien, Friends.

Mens han kun havde $11 til sit navn, før han kom med i castet, er det klart, at hans tid, da Joey bet alte sig, da skuespilleren nu kan svælge i sin imponerende nettoformue på $80 millioner. En person, der tilfældigvis er fan af Friends, er ingen ringere end LeBlancs datter, Marina Pearl.

Stjernen bød Marina Pearl velkommen tilbage i 2004, kun få uger før hit-sitcomen sluttede. Nu, hvor Matt fejrer den seneste Friends-genforening, er det også i orden for Marina, som snart fylder 18 år, hvilket får fans til at spekulere på, hvem Marina Pearl er.

Opdateret den 23. juni 2021 af Michael Chaar: I 2004 bød Matt LeBlanc sin datter, Marina Pearl, velkommen med eksen, Melissa McKnight. 17 år senere, og fans undrer sig over, hvem teenageren er. Tja, i betragtning af at Marina har holdt en lav profil, er der ikke for mange detaljer om hendes studier. På trods af at han levede et privatliv, har Matt t alt om Marina og afsløret, at hun er en kæmpe Friends-fan, alt imens hun interesserer sig for heste og er fars lille pige! Da fans antager, at Marina skal på college næste år, kan Matt vende tilbage til skuespil, som inkluderede hans eget show, Man With A Plan, indtil det aflyses i september 2020.

Hvem er Matt LeBlancs datter, Marina Pearl?

Hvis man kunne tro det, blev Friends' sidste afsnit sendt for 17 år siden; og seriefinalen var ikke den eneste milepæl i Matt LeBlancs liv, der skete i 2004!

Tre måneder før finalen blev sendt, fødte LeBlancs nu ekskone, Melissa McKnight, en datter, som de ville døbe Marina Pearl. Som heldet ville have det, fik LeBlanc sin næste rolle skrevet i stjernerne for sig; skuespilleren havde nu muligheden (og tiden) til fuldt ud at omfavne faderskabet, da showet var ved at være slut.

Marina Pearls tidlige dage i livet var lidt hårde. Som delt af Matt LeBlanc, begyndte hun at få anfald som baby og fik snart en diagnose kendt som kortikal dysplasi. Heldigvis ville det mindste medlem af LeBlanc-familien snart se bedre dage, da problemet snart ville rette sig selv, og LeBlancs kunne hvile lidt lettere.

Hvad laver Marina Pearl?

Ikke meget vides om Marinas personlige liv i disse dage; hendes far har længe været en fortaler for privatlivets fred i sit personlige liv, især i Marinas yngre år, så det er ingen overraskelse, at den nu 17-årige kan lide at forblive fjernet fra rampelyset, så meget hun kan, så meget at hun Instagram-kontoen er i øjeblikket indstillet til privat!

Selv om hendes studier holdes hemmelige, har Matt diskuteret sin datters interesser. Den unge LeBlanc havde en velafrundet sans for hobbyer og lidenskaber. Som ung pige elskede Marina et majestætisk væsen: Hun elskede heste! Hendes far jokede i et interview med magasinet People før Marinas trettende fødselsdag med, at han også er "til" heste.

En bemærkelsesværdig ændring i Marinas interesser? Hun er tilsyneladende gået videre fra at nyde at se Friends med sin far.

Daddy's Little Girl

Én ting ved vi om Marina: Hun er stadig sin fars øjensten! At være teenager har tilsyneladende ikke afholdt Marina fra at nyde kvalitetstid med sin far. Ifølge Just Jared forguder den private-men-stolte far sin datter. Han fort alte: "At tilbringe tid med hende er det bedste, jeg nogensinde har gjort. Vi har et godt bånd, og det er det bedste i mit liv."

Matt og Marina Pearl LaBlanc er et undervurderet eksempel på en Hollywood-far og datter-duo, der er i stand til at bevare et tæt bånd og også holde et stramt greb om deres privatliv. Måske giver dette far og datter-duoen tid til at læne sig tilbage og måske nyde det seneste Friends-træf, hvor Matt genforenes med sine tidligere medvirkende for første gang i årevis!

Når Matt klargør Marinas udsendelse på college, i betragtning af at hun er i den alder, kan skuespilleren fokusere på sin karriere, da han påtog sig hovedrollen på CBS' show, Man With A Plan, som desværre blev aflyst sidst Efterår.

Anbefalede: