Hvem er Stephen Amells kone, Cassandra Jean, og hvad gør hun?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Stephen Amells kone, Cassandra Jean, og hvad gør hun?
Hvem er Stephen Amells kone, Cassandra Jean, og hvad gør hun?
Anonim

Cupid lancerede virkelig sin pil i den rigtige retning for Stephen Amell! Se hvad vi lavede der? Skuespilleren, der praktisk t alt startede Arrowverse, optræder som Oliver Queen i den populære CW-serie, Arrow.

Mens han har travlt med at spille en superhelt halvdelen af tiden, spiller Stephen også rollen som hendes husbond og far! Den canadiske indfødte giftede sig med Cassandra Jean tilbage i 2012, og duoen deler nu deres smukke datter, Maverick.

Det siger sig selv, at Stephen og Cassandra deler en hel kærlighedshistorie, men tingene tog en tumle, da duoen skabte overskrifter efter et offentligt spyt på en flyvetur. Selvom forhold rammer stenet vand, har Cassandra altid været Stephens klippe.

Hvem er Cassandra Jean Amell?

Stephen Amell er den store ting, når det kommer til biz! Skuespilleren har været Arrows ansigt siden starten tilbage i 2012.

Før Stephen spillede rollen som Oliver Queen, var han ikke et så anerkendt navn, men han optrådte stadig i en håndfuld shows, herunder Queer As Folk, der står som hans debut på skærmen i 2004.

Med seriens succes fortsatte Stephen Amell med at optræde i andre superhelteserier, herunder The Flash og Legends Of Tomorrow. Skuespilleren fik ikke kun sin breakout-rolle i 2012, men han blev også gift!

Stephen har været gift med Cassandra Jean Amell siden 2012, men de fik en vild start! Parret blev gift ikke én, men to gange efter deres hemmelige bryllup under en caribisk ferie i løbet af juleferien.

Stephen og Cassandra sluttede senere sammen ved en mere officiel ceremoni i New Orleans tilbage i maj 2013. Duoen deler nu deres smukke datter, Maverick. Selvom vi kender Cassandra som hustru og mor, vil fans gerne vide mere om stjernen før hendes bryllup med Stephen.

Tja, før Cassandra og Stephens tid sammen var Jean en model! Hun begyndte først i festbranchen og konkurrerede i Miss Texas USA, hvor hun var semifinalist i 2003 og 2004.

I den tid optrådte Cassandra også i America's Next Top Model Cycle 5. Serien, som var vært for supermodellen Tyra Banks, var let en af de største reality-serier på det tidspunkt, men Cassandra holdt ikke ud. meget lang.

Selv om hun fortsatte med at have en fantastisk karriere i skønheds- og modebranchen, gjorde Cassandra sig et godt navn på ANTM!

Under seriens afsnit, hvor Tyra Banks tildeler modeller drastiske udseendeændringer, tog Cassandra et standpunkt og forlod showet, da hun praktisk t alt blev tvunget til at klippe sit hår to gange! Cassandra fik først farvet og klippet sit hår, men det så ikke ud til at være nok.

Tyra bad hende senere om at klippe det endnu kortere, hvilket efterlod Jean intet andet valg end at nægte og forlade showet. Hun optrådte senere i The Cycle 5 Reunion, America's Next Top Model: Exposed og America's Next Top Model: Where The Girls Are.

Det ville ikke være sidste gang, fans så Cassandra Jean på deres skærme. Modeltur-skuespillerinden spillede en mindre rolle i Arrowverse crossover, Elseworlds. Heldigvis for Cassandra har hun ikke gjort sig fortjent til en tilbagevendende rolle i den nyeste serie, Roswell, New Mexico, hvor hun tager på sig en karakter ved navn Louise.

Stephen Amell Leaving Arrow

I 2019 annoncerede Stephen Amell, at han ikke længere ville spille rollen som Oliver/Arrow og ville forlade Arrowverse for altid efter 8 sæsoner.

Dette var tydeligvis en svær pille for fans at sluge, men han gav dem stadig en sidste chance ved sidste års ComicCon i januar 2020, som er den allersidste gang, han snørede sine støvler og greb sine pile.

Skuespilleren afslørede, at hans kone, Cassandra Jean, og deres datter, spillede en stor indflydelse på beslutningen om at trække sig fra karrierens største rolle, en beslutning, der bestemt ikke var let at træffe.

Under en Facebook Live-video takkede Stephen sin familie for at holde sig til hans vanvittige tidsplan, hvilket gjorde det klart, at det var tid for ham at blive familiefar.

“Jeg vil gerne takke min familie, især min kone Cassandra og datter Maverick for at holde ud med virkelig dumme timer… En stor del af denne beslutning er, fordi jeg nu er en far og en mand og en masse mit liv og mine interesser ligger ikke rigtig i Vancouver længere sagde han.

Heldigvis for Jean-Amell-truppen har de brugt mere tid sammen end nogensinde før, hvilket Stephen har væltet om på sociale medier.

Selvom vi er sikre på, at vi snart vil se Stephen og Cassandra på vores skærme, er vi helt tilfredse med deres sunde Instagram-opslag for tiden. Hvem elsker ikke et sødt familiebillede på stranden, vel?

Anbefalede: