Kunne 'Happiest Season' få en efterfølger?

Indholdsfortegnelse:

Kunne 'Happiest Season' få en efterfølger?
Kunne 'Happiest Season' få en efterfølger?
Anonim

Der er visse film, som folk ser hver ferie, fra Macaulay Culkins hit Home Alone til Gremlins og Christmas Vacation. Nogle gange bliver der føjet en ny til blandingen, og i år udgav Hulu Happiest Season, en hjertevarm film med et vigtigt tema. Det er en underholdende og smukt lavet film, og det ser ud til, at den ville blive bedre for hver visning.

Seere har delt historier om at komme ud til deres familier efter at have set filmen, mens hovedpersonen Harper (Mackenzie Davis) kæmper med at fortælle sin familie om sin kæreste, Abby (Kristen Stewart)..

Happiest Season handler om, at folk er tro mod sig selv og støtter hinanden. Kan filmen få en efterfølger? Lad os tage et kig.

En anden film?

Happiest Season er co-skrevet af Clea DuVall og Mary Holland (der medvirker i filmen som den kunstneriske Jane), og har et fantastisk cast, herunder Mary Steenburgen, Victor Garber, Dan Levy.

DuVall, som også instruerede filmen, delte, at hun gerne ville lave en anden film. Som hun fort alte Variety, "Jeg ville elske at lave en efterfølger, jeg mener, jeg har et par ideer. Vi havde det alle så godt med at lave filmen, at vi t alte om den dengang. Men det var også ligesom, hvem vidste om nogen ville bekymre sig om filmen eller ej? Så jeg er bestemt mere end åben over for den."

Ifølge ET Online ønsker nogle fans, at der skal være en efterfølger, der fokuserer på Jane. Mary Holland var spil for den idé: hun sagde: "Jeg har hørt de opkald, og jeg vil svare!" Hun fortsatte: "Jeg mener, jeg ville elske det. Det ville være så sjovt. Hun er sådan en fornøjelse at spille, så enhver chance jeg får for at besøge hende igen, ville jeg elske det."

Filmen slutter et år senere, da Harper og Abby er forlovede, og familien elsker at tilbringe tid sammen som deres rigtige, autentiske jeg. Efterfølgeren kunne indeholde endnu en feriesæson med denne familie, og det ville være fantastisk.

En vigtig film

Det ville være fantastisk at se en Happiest Season-efterfølger, da historien fort alt i den første film er så vigtig.

DuVall sagde, at hun ville lave en inklusiv feriefilm. I et interview med Indiewire.com sagde hun: Jeg elsker julefilm, men jeg havde aldrig set min oplevelse repræsenteret i en julefilm. Som filmskaber vil jeg lave film, der har en større social gennemslagskraft, hvor man kan gå ind og blive rigtig underholdt, men hvor folk, der ikke er repræsenteret så meget på film, kan føle sig set i en genre, hvor de har følt sig usynlige.”

Efter at have oprettet en disposition, sendte DuVall besked til Mary Holland, og de to begyndte at samarbejde.

DuVall fort alte Advocate, at udkomstprocessen involverer de andre i deres liv, og det er noget, der er repræsenteret i Happiest Season. Som hun fort alte publikationen, "Når nogen kommer ud, handler det ikke engang nødvendigvis kun om personens komme ud. Det er som et træ; dets grene splintres af, og det bliver også en del af andre menneskers rejse. Hvilket bestemt ikke er et perspektiv Det havde jeg, indtil jeg blev meget ældre."

Fansvar

Fans elsker helt klart Happiest Season, og der er meget buzz om, hvilken vidunderlig film det er.

Som Clea Duvall delte med Variety, betyder det meget, at responsen har været så positiv. Hun sagde: "Jeg er virkelig bare så begejstret for, at folk ser filmen og er påvirket af den og har samtaler om den. Der har været så lidt synlighed, at for noget som dette at komme ud og være så synligt og så set og ønskede at blive set af så mange mennesker - det er meget ydmygende. Det er virkelig vildt."

Mange mennesker elskede at se Aubrey Plazas karakter Riley, som datede Harper i gymnasiet, og som er utrolig smart. Da skuespillerinden blev interviewet på The Late Night With Stephen Colbert, sagde hun, at hun forstår fansenes ønske om, at Abby og Riley skal leve lykkeligt til deres dages ende. Hun forklarede, at hun også var interesseret i, at de karakterer fandt sammen og sagde: "Se, jeg ville også have det, okay? Jeg vil ikke lyve. Jeg ville også have det. Jeg ville det meget gerne. Men jeg skrev ikke tingen, og jeg instruerede ikke tingen. Jeg dukkede op, gjorde mit arbejde og kom derfra. Der er nogle ting, du bare ikke har kontrol over."

Det ville helt sikkert være fantastisk at have en Happiest Season-efterfølger, og det ser ud til, at det kunne ske, da co-forfatterne ser ud til at være klar til det, og fans ville elske at se, hvordan karaktererne klarer sig i fremtiden.

Anbefalede: