15 BTS-fakta fra Mary-Kate og Ashley Olsens mest populære film

Indholdsfortegnelse:

15 BTS-fakta fra Mary-Kate og Ashley Olsens mest populære film
15 BTS-fakta fra Mary-Kate og Ashley Olsens mest populære film
Anonim

Hollywoods foretrukne tvillingeduo, Mary-Kate og Ashley Olsen, fik deres navne med i forskellige film og tv-serier og opgav til sidst deres tidlige skuespillerkarriere for at blive modedesignere på fuld tid. De startede med at spille rollen som Michelle Tanner i familieserien Fuldt Hus, da de kun var spædbørn. Publikum elskede dem så højt, at de fortsatte med at medvirke i optimistiske PG-komedier som To Grandmother's House We Go og Double, Double, Toil and Trouble.

I 2004 påtog tvillingerne rollerne som Jane og Roxy Ryan i New York Minute, en film, som siden er blevet et nostalgisk sovende hit blandt folk født i halvfemserne. Skærmbilleder af deres signaturmode fra begyndelsen af 2000'erne og citerbare linjer kan stadig findes over alt fra Pinterest-collager til Instagram-konti. Her tager vi et kig på 15 overraskende fakta bag kulisserne fra Olsen-tvillingernes mest populære film.

15 "To bedstemors hus, vi går" havde mange kameoer fra "Full House"-rollebesætningen

En charmerende familieeventyr-komedie med Olsen-tvillingerne i deres tidlige år, To Grandmother's House We Go centrerer sig om tvillingerne Sarah og Julie og deres besværlige rejse til deres oldemors hus. Filmen indeholder også en række cameos fra Full House-besætningen, herunder Andrea Barber, Candace Cameron Bure og Bob Saget.

14 Mary-Kates passion for ridning blev udløst under optagelserne af "To Grandmother's House We Go"

Ifølge IMDB var der en miniaturepony på settet til filmen Four-by-Four, som Mary-Kate Olsen blev forelsket i. Dette startede, hvad der skulle blive en livslang interesse for heste, hvor skuespillerinden fortsatte med at konkurrere i adskillige ridekonkurrencer i kategorierne for spring.

13 Olsen-tvillingerne bar forskellige farver, så folk kunne skelne dem fra hinanden i "To bedstemors hus, vi går"

Mange publikum kunne ikke skelne Olsen-tvillingerne fra hinanden i de første år af deres karriere. På grund af dette klædte producenterne ofte Mary-Kate i blåt tøj og Ashley i pink som det vigtigste identifikationsspor. Men for To Grandmother's House We Go blev denne handling vendt rundt, så Mary-Kate bar pink, og Ashley bar blå i stedet.

12 Olsen-tvillingerne fik deres første filmkys i "Passport To Paris"

Pas til Paris så Olsen-tvillingerne krydse ind i internation alt farvand som Melanie og Allyson Porter, et par søstre, der bliver sendt til Paris for at besøge deres bedstefar. Der bliver de hurtigt betaget af byen og af to franske drenge, som de deler deres allerførste kys på skærmen med.

11 Mary-Kate var nødt til at lære at køre Stick Shift i "New York Minute"

Optagelserne af den berømte biljagtscene fra New York Minute var ikke så glat, som man kunne have troet. Mary-Kate var nødt til at træde op til tallerkenen og lære at køre stick shift til scenen, mens hendes karakter suser baglæns for at undslippe den skurkagtige betjent.

10 "New York Minute" var den sidste film med Olsen-tvillingerne sammen

Denne ikoniske krimi-komedie, der foregår i den travle by New York, var den sidste film med Olsen-tvillingerne sammen. Efter at have fulgt to tvillingesøstre med modsat personlighed og modsat stil, blev filmen en fast bestanddel til teenage-søvnfester og tilbagevendende filmaftener.

9 De mandlige kærlighedsinteresser i "New York Minute" følte presset under deres kyssescener

Ifølge E News var de to drenge, der spiller kærlighedsinteresserne i filmen, Jared Padalecki og Riley Smith, utroligt nervøse for deres kyssescener med Olsen-tvillingerne. I et interview med Tribute Canada siger Padalecki "Det var en sjov lille oplevelse. Hun er enorm, presset er på."

8 “Holiday In The Sun” Så filmdebuten af Megan Fox

I denne lethjertede komedie, hvor Olsen-tvillingerne tages med på en vinterferie til Bahamas, får en overraskende berømthedsoptræden fat i form af den unge Megan Fox. Dette var hendes første filmdebut, og hun spiller Brianna, en typisk ond pige, der står over for tvillingerne.

7 Den svenske popgruppe blev vist i "Holiday In The Sun"

Holiday In The Sun byder også på en musikalsk cameo fra den svenske popgruppe Play, der udelukkende består af piger. Bandets involvering føjede til filmens stjernekraft og høstede positive anmeldelser fra det unge publikum på det tidspunkt. Pigerne var også på højdepunktet af deres karriere, frisk fra deres hitsingle, 'Us Against The World'.

6 Nogle plotpunkter fra "It Takes Two" blev taget fra Mark Twains roman, Prinsen og fattiglem

It Takes Twos vigtigste plotpunkter er løst baseret på Mark Twains The Prince and the Pauper. Filmen bruger et twist i sin præsentation af Olsen-tvillingerne som fremmede snarere end søstre, der ved et uheld mødes en dag. De to piger går snart sammen for at forsøge at forhindre et ægteskab i at ske.

5 Christina Ricci blev næsten medvirkende i "It Takes Two" i stedet for Olsen-tvillingerne

Kultstjernen Christina Ricci blev overvejet til rollerne som Amanda Lemmon og Alyssa Callaway, før Olsen-tvillingerne blev castet. Denne beslutning om casting blev opgivet på grund af Riccis utilgængelighed på det tidspunkt, da hun netop havde fået en rolle i fantasy-komedien, Casper. Producenterne overvejede også andre populære børneskuespillere, herunder Mara Wilson og Winona Ryder.

4 "It Takes Two" blev opkaldt efter en sang fra Marvin Gaye og Kim Weston

Musikalske referencer ser ud til at være et gennemgående tema i filmene med Olsen-tvillingerne. I overensstemmelse med dette får It Takes Two sin smarte titel fra en optimistisk og munter Marvin Gaye og Kim Weston-sang. Sangen afspilles også under filmens afslutning.

3 Den første film udgivet af The Olsens’ Company Dualstar var "Double, Double, Toil And Trouble"

Double, Double, Toil And Trouble var den første film, der blev udgivet af selskabet Dualstar, grundlagt af Olsen-familien og senere ejet af Mary-Kate og Ashley Olsen. Virksomheden var baseret i Los Angeles, Californien og producerede alle slags tv-shows, film og videospil.

2 "Double, Double, Toil And Trouble" Inkluderer referencer til William Shakespeares "Macbeth"

Til Halloween-sæsonen 1993 udgav Olsen-tvillingerne en finurlig feriefilm kaldet Double, Double, Toil And Trouble. Den blev øjeblikkeligt en favorit blandt unge fans, men en ting, de måske ikke vidste, er, at filmen indeholdt overraskende referencer til Shakespeares skuespil Macbeth i titlen og i hekseformen.

1 "Our Lips Are Sealed" indeholder en subtil reference til Neil Diamond

Our Lips Are Sealed er elsket for sin kreative historie, som sender Olsen-tvillingerne til Australien på et vidnebeskyttelsesprogram, efter de har været vidne til et diamantrøveri. Selve diamanten kaldes 'Kneel'-diamanten, som er et legende bud på navnet på sangeren Neil Diamond.

Anbefalede: